Ești superbă

7 greșeli pe care femeile le fac în materie de fashion și care le fac să pară mai în vârstă

Fiecare femeie vrea să arate cât mai bine și, mai ales, să nu-și arate vârsta. Totuși, uneori, fără să ne dăm seama, facem anumite greșeli care ne îmbătrânesc.

De exemplu, anumite obiecte vestimentare ne fac să arătăm mult mai bătrâne decât suntem de fapt și cred că nimeni nu își dorește acest lucru. Iată câteva greșeli pe care femeile le fac în mod repetat:

1. Nu exagera cu negru. 

Negrul arată minunat și dacă porți negru vei părea mult mai slabă decât ești de fapt. Vei arăta fabulos dacă porți negru și vei fi elegantă. Totuși, nu trebuie să exagerezi cu această culoare.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să nu mai porți deloc negru, ci să adaugi la ținuta ta în care predomină negrul, o pată de culoare.

2. Sacourile care nu sunt croite cum trebuie. 

Dacă îi acoperi mâinile, șoldurile și abdomenul o jachetă sau cu un sacou mai mare, trebuie să ai grijă. Dacă faci asta, îți vei ascunde formele și vei părea mult mai solidă. Încearcă să porți haine care te avantajează și care îți scot formele în evidență.

3. Fustele care sunt prea lungi. 

Fustele prea lungi îți vor face picioarele să pară scurte, ceea ce nu este tocmai plăcut. Este mai bine dacă porți o fustă mai scurtă sau una lungă, niciodată una medie.

4. Sutienele cu mărimea nepotrivită. 

Sutienele pe care le porți și care nu au mărimea care ți se potrivește te vor face să arăți mai scundă, mai în vârstă și mai plinuță. În plus, nu îți dorești să pară că ai sânii lăsați chiar și atunci când porți sutien. Sănătatea sânilor îți va fi afectată ori de câte ori vei purta un sutien care nu ți se potrivește.

5. Spune „nu” hainelor mulate. 

Atunci când înaintezi în vârstă și vrei să pari mai tânără, este posibil să ai tendința de a purta haine mulate. Ei bine, nu este tocmai bine. Purtând haine mulate, îți vor ieși în evidență toate formele corpului care nu ar trebui să se vadă și vei părea mult mai plinuță.

6. Nu-ți mai acoperi gâtul. 

Chiar dacă este iarnă și vrei să îți fie cât mai cald, este mai bine dacă optezi pentru o bluză cu decolteu în V care te va face să pari mult mai suplă. Dacă vrei totuși să îți acoperi puțin gâtul, poți alege să porți bijuterii.

7. Tocurile prea înalte. 

Pantofii cu toc sunt o bună alegere la ocaziile speciale, însă nu purtate în fiecare zi, mai ales pe timpul zilei. Acestea îți vor da un aspect disproporționat, în plus, nu poți da niciodată greși cu un pantof cu toc decent.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!