Ești superbă

8 lucruri pe care femeile le folosesc și pe care bărbații le urăsc. Nu vor recunoaște niciodată că nu le place numărul 7!

Femeile se plâng deseori că bărbații nu sunt atenți la detalii, însă nu este chiar așa. Unii bărbați chiar se uită la micile detalii, mai ales la femeile pe care le plac. Ceea ce găsesc femeile atractiv, bărbații s-ar putea să nu. Te-ai gândit vreodată la asta? Când vine vorba despre modă, femeile vor face tot posibilul să fie în tendințe, însă bărbații urăsc unele lucruri pe care femeile le fac doar de dragul modei. Deși nu le agrează, bărbații nu-ți vor spune niciodată adevărata lor părere.

1. Cizmele pentru iarnă cu blană. 

Femeile iubesc aceste cizme pentru că arată extrem de bine și în același timp le păstrează picioarele calde o perioadă lungă de timp. Totuși, bărbaților nu le plac aceste cizme, deci dacă vrei să-i faci pe plac iubitului tău, mai bine le eviți.

2. Extensiile de păr extravagante. 

Pentru femei, extensiile de păr sunt cele mai bune prietene mai ales că le oferă posibilitatea de a avea un look nou fără să facă schimbări majore. Bărbații se gândesc dese ori că aceste extensii pot cădea oricând și deși pare ciudat, bărbații apreciază mai mult naturalețea.

3. Machiajul exagerat. 

În goana după tenul perfect ca de păpușă, femeile uită un aspect foarte important: bărbaților le plac femeile cât mai naturale. Bărbaților le place să își mângâie partenera, să o pupe și de aceea bărbații urăsc machiajul în exces la femei.

4. Coronițele de flori. 

Multe femei își cumpără flori și-și fac coronițe cu ele sau cumpără astfel de accesorii direct din magazin. Adevărul este că florile sunt frumoase, însă nu pe planul bărbaților.

5. Sprâncenele false. 

Se ajunge din nou la discuția cu machiajul exagerat și naturalețea. Bărbații devin din ce în ce mai sceptici în ceea ce le privește pe femei pentru că multe apelează la diverse trucuri de înfrumusețare, de exemplu, tatuarea sprâncenelor sau creionarea lor. În momentul în care un bărbat vede o femei care are sprâncenele perfecte, se va întreba mereu dacă sunt naturale sau nu.

6. Fixativul folosit în exces. 

Bărbaților le place să-ți treacă mâna prin părul femeii de care sunt atrași și să se joace cu părul acesteia, însă în momentul în care o va face și realizează că părul este plin de fixativ, interesul va dispărea complet.

7. Colanții purtați ca pantaloni normali. 

Este cert faptul că bărbații se uită la formele unei femei prima dată, însă bărbaților nu le plac femeile care poartă colanți extrem de mulați pe stradă. Ba mai mult decât atât, nu au o părere bună despre femeile care fac asta.

8. Genele false. 

Chiar dacă acesta este noul trend și majoritatea alege să-și pună extensii de gene sau gene false, bărbații urăsc asta. Dacă nu ai grijă de ele, pot arăta horror.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!