EștiSuperbă.ro

8 reguli simple de stil care te vor face să fii expertă în modă și să ai bun gust

Nu trebuie să faci un curs de modă sau să te uiți la cele mai recente emisiuni de modă pentru a te transforma stilul și pentru a înțelege ce este modă modernă. Fiecare femeie își dorește să aibă un stil propriu cu ajutorul căruia să se facă remarcată. Există anumite trucuri care te vor ajuta să fii expertă în fashion și toate capetele se vor întoarce după tine. Iată care sunt acestea:

1. Când nu ai ce să porți, poartă negru. 

Negrul nu se va demoda niciodată. O jachetă din piele negră va fi meru la modă și îți va oferi acel look de bun gust întotdeauna. De asemenea, poți alege o pereche de pantaloni negri pentru că vor arăta minunat împreună.

2. Prețul hainelor tale nu contează. Cel mai important lucru este să faci combinațiile corecte. 

De cele mai multe ori, femele fac greșeala de a crede că tot ce este scump sau extrem de scump este și la modă sau că arată bine. Nu este deloc așa. Nu contează cât costă ținuta ta, contează doar cum le combini.

3. O geantă este o bună investiție. 

Gențile sunt cele mai importante accesorii pe care femeile le poartă. Încă o dată, prețul lor nu este important. Este important să știi cum să le potrivești cu ținuta pe care o porți.

4. Ochelarii de soare ar trebui să fie purtați în orice sezon. 

Fie că plouă sau că este soare, poartă ochelari de soare. Aceste accesorii te vor face întotdeauna să arăți minunat.

5. Dacă lipsește ceva din ținuta ta, adaugă o pată de culoare.

De exemplu, combină o geantă colorată sau o pereche de pantofi la o ținută în care culoarea negru predomină și toată lumea te va remarca.

6. Combină stilurile. 

Dacă vrei să ieși în evidență, nu te temă să încerci stiluri noi. Nu te teme să ieși din zona ta de confort. Poți combina oricând o rochie cu o pereche de teneși, în locul pantofilor cu toc pe care îi porți de obicei.

7. Joacă-te cu mărimile hainelor. 

Combină diferite mărimi și forme, fie că este vorba despre hainele skinny sau despre cele over-sized, o jachetă lungă sau una scurtă. Nu te teme să experimentezi.

8. Mai puțin este mai bine când vine vorba despre machiaj și coafuri. 

Nu este indicat să folosești prea mult machiaj în nici o situație. Mai bine folosește un ruj sau un gloss nude și dacă vrei neapărat să îți faci ceva nou la păr, poți să-ți prinzi părul într-o coadă de cal sau să-ți faci bucle lejere, nimic complicat.