EștiSuperbă.ro

9 obiecte vestimentare care le fac pe femei să arate groaznic și fără bun gust

În lumea în care trăim, numărul imaginilor create și numărul imaginilor recomandate crește semnificativ an de an și sezon după sezon. Se poate să mai greșești din când în când atunci când alegi piesele vestimentare pe care să le porți, însă regulile principale nu trebuie încălcate.

Iată o listă cu câteva trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe pentru a arăta mereu impecabil:

1. Pantofii fără toc cu un costum office, de afaceri.

Pantofii fără toc vor face gleznele mai groase și picioarele tale vor arăta ca niște stâlpi lungi. Acest lucru nu este recomandat cu o ținută pe care o porți la birou pentru că nu implică eleganță. În acest caz, este mai bine să porți o pereche de pantofi stiletto sau cel puțin cu un toc mic.

2. Bluzele lungi lăsate peste pantaloni.

Bluzele lungi peste pantaloni îți vor face trunchiul prea lung. În plus, dacă porți și pantaloni scurți, vei arăta și mai ciudat. Ar fi mai bine dacă ți-ai băga bluza în pantaloni. Poți aplica și o curea pentru a completa ținuta.

3. Genți voluminoase la evenimente.

O geantă mare este o geantă universală. Nu numai că o poți purta la ținutele de zi cu zi, dar o poți folosi și pentru ținutele de afaceri. Totuși, când mergi în club sau la un restaurant ar trebui să-ți iei o geantă mai mică.

4. Cizme până la gleznă cu fuste scurte.

Cizmele sau botinele până la gleznă rar se potrivesc cu fustele scurte. Acest tip de încălțăminte îți scurtează vizibil picioarele. Acest efect se realizează din cauza fustei scurte. Cea mai bună alternativă este să porți o astfel de fustă cu o pereche de pantofi cu toc sau fără sau chiar cu cizme înalte cu toc pe timpul iernii.

5. Mai multe obiecte vestimentare largi în același timp.

Astfel de obiecte vestimentare îți vor acoperi formele. De exemplu, talia, bustul sau șoldurile. Dacă chiar vrei să porți ceva larg, ar trebui să porți ceva care să te avantajeze și care să nu-ți ascundă formele corpului.

6. Dresurile cu pantaloni scurți.

Pantalonii scurți sunt considerați a fi un obiect vestimentar exclusiv pentru anotimpul cald. Este mai bine să-i porți doar atunci în loc să îți creezi o imagine ciudată sau să porți dresuri care te vor face să arăți groaznic.

7. Fustele de tip „lalea”.

Dezavantajul acestor fuste este că oricât de slabă ai fi, în timp ce mergi tot se va crea impresia că ai kilograme în plus sau cel puțin grăsime abdominală. Dacă ai dubii în alegerea unei ținute perfecte care să te avantajeze, atunci alege stilurile clasice de fuste pentru că nu poți da greși.

8. Pantofii prea mari.

Pantofii prea mari nu îți vor da o imagine de bun gust. Este mai bine să mergi să-ți cumperi o pereche de pantofi pe măsura ta pentru că tălpile vor fi obosite și vor transpira. În plus, este foarte incomod.

9. Pantalonii care nu ți se potrivesc.

Pantalonii se lasă de obicei și devin foarte largi după un timp. Totuși, dacă pantalonii sunt puțin largi când îi achiziționezi, sunt șanse mari ca în timp să nu ți se mai potrivească și să nu mai aibă nici o formă. Când alegi pantalonii, ar fi ideal să fie puțin strâmți. În acest fel li se va păstra forma mai mult timp.