Ești superbă

Cum s-au schimbat standardele de frumusețe la bărbați în ultimii 100 de ani

Nu este ușor să fii bărbat, deși multe femei pot spune că este apă de ploaie pe lângă a fi femeie. Ca bărbat trebuie să cucerești femeia de lângă tine și să o menții îndrăgostită, ceea ce este destul de greu. Pe lângă asta, trebuie să ai grijă de felul în care arăți.

Ți bărbații trebuie să se îngrijească pentru a arăta cât ma bine pentru noi. Părul, mustața, barba, tenul și mușchii, toate acestea au un rol important în felul în care arată și lipsa unuia dintre acestea poate schimba total înfățișarea bărbatului.

Iată cei mai chipeși bărbați de la începutului secolului 20 până în prezent.

1900 – Perioada luptătorilor și a bărbaților puternici.

Performațele lui Eugen Sandow de la începutul secolului 20 erau la fel de populare pentru femei ca formația The Beatles din anii 1960. Char și Arnold Schwarzenegger are statuete cu acest faimos atlet.

1910 – Eleganța pură.

După Primul Război Mondial acest stil era considerat masculin și șarmant.

1920 – Părul lins.

Odată cu apariția cinematografiei și a lui Rudolph Valentino care avea acest stil, toți bărbații au început să-l adopte.

1930 – Mustața sexy.

Clark Gable a fost emblema acestui look și mulți bărbați au încercat să-i imite. Imaginea frumuseții masculine cu corpul atletic, o postură dominantă, umeri lați și mușchi.

1940 – Masculinitatea militară.

Prima poză cu un bărbat din război din al Doilea Război Mondial a fost severă și masculină. Bărbatul era îmbrăcat ca la carte și bărbierit complet.

1950 – Sexualitate deschisă.

Anii 50 au fost dominați de prezența lui Elvis Presley, dar și de stilul lui. Era înalt și chipeș, iar frizura lui a devenit un model pentru toți bărbații, mai ales pentru tineri.

1960 – Look-ul senzual și înfățișarea exagerat de sexuală.

S-a întâmplat în timpul în care Alain Delon era considerat simbolul frumuseții masculine. Un bărbat înalt și atletic, bronzat și cu un corp senzual, ochii albaștri, era considerat perfect.

1970 – Pompa de fier.

Acest ani este amintit de prezența lui Arnold Schwarzenegger care era invidiat de bărbați și apreciat de femei.

1980 – Frumusețea atletică.

”Baywatch” a devenit unul dintre motivele pentru care tinerii făceau sport, pentru că bărbatul ideal trebuia să fie atletic ,cu mușchi proeminenți și ,desigur, cu pantaloni roșii.

1990 – Muzica rock.

Acest an a fost reprezentat de muzica rock și de solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain. Avea o atitudine nepăsătoare, dar acest lucru nu îl oprea din a fi râvnit de milioane de femei.

2000 – Mileniul metrosexualilor.

David Beckham a devenit bărbatul perfect. Are haine scumpe, o tunsoare perfectă și abdomen cu pătrățele. Ce să-și dorească femeile mai mut decât atât?

2010 – Hipsterii nepăsători.

În 2010 a venit din nou valul hipsterilor. Atitudine nepăsătoare, barbă, ochelari de vedere, haine vintage, postură atletică, tatuaje și frizură perfectă.

2017

Barba și părul lung sunt populare în zilele nostre. Acest trend nu cred că va dispărea pre curând.

Cum poți preveni sarcina fără să folosești contracepție

Toată lumea știe că amorul neprotejat este foarte riscant, chiar dacă îți cunoști partenerul de foarte mult timp. Bineînțeles că poți face asta dacă te-ai hotărât că vrei să ai un copil cu partenerul tău de viață.

Dacă te-ai săturat să iei anticoncepționale, mai ales că nu este foarte indicat, atunci trebuie să continui acest articol. Este foarte important ca amorul să fie sigur și să nu ai neplăceri după. De aceea, mai jos vei găsi modalități prin care te poți proteja.

1. Încearcă să te bucuri de preludiu.

Alocă mai mult timp preludiului pentru că îți poți satisface plăcerile prin intermediul lui. Preludiul apropie mai mult partenerii decât amorul, așa că gândește-te de două ori înainte.

2. Îmbrățișările și săruturile de la începutul momentelor intime sunt o bună cale de a face dragoste.

Nu te grăbi direct la fapte, aceste momente pot aduce multă satisfacție pe chipul partenerului tău.

3. Steriletul.

Multe femei apelează la sterilet după o anumită vârstă. Este într-adevăr o metodă foarte eficientă și deloc dureroasă.

4. Săptămâna în care ești în siguranță.

Această săptămână este între a 8-a zi și a 20-a din ciclul menstrual al fiecărei femei.Acestă metodă este întotdeauna sigură.

5. Plasturii contraceptivi.

Această metodă este foarte la îndemână. Acești plasturi se aplică direct pe piele și elimină estrogen sintetic ceea ce previne sarcina. Folosirea lor corectă dă rezultate. Dacă sunt folosiți corect și schimbați la anumite intervale pot avea 99% efect pozitiv. Trebuie să ai grijă pentru că anumite medicamente pe care le consumi pot afecta eficacitatea lor.

6. Nu trebuie să faci amor neapărat să te bucuri de plăcere. Poți face doar amor oral.

Bucură-te de romantism și de erotism cu partenerul tău. Nu îți trebuie neapărat penetrare dacă nu vrei , așa c această metodă este și sigură 100%.

12 lucruri pe care doar un bărbat îndrăgostit le face

Să te îndrăgostești este foarte ușor, însă este foarte greu să menții această dragoste. Când te îndrăgostești de cineva este minunat, dar în același timp și terifiant pentru că nu poți fi niciodată sigură că partenerul tău simte la fel.

Uneori este greu să-ți dat seama de intențiile lui, mai ales dacă ești sigură de ale ta și totodată ai și sentimente. Dragostea poate fi oarbă și uneori oamenii se mint când vine vorba de iubire. Nu vor să accepte realitatea de multe ori.

Femeile sunt sceptice la început, însă există și bărbați care iubesc mai mult decât femeile și care îți și demonstrează ce simt. Mai jos, vei găsi o serie de semne cum că partenerul tău te iubești și astfel, vei putea în sfârșit să lași garda jos, să te relaxezi și să te bucuri de compania persoanei iubite.

1. Nu observă că ai celulită sau vergeturi. Un bărbat care te iubește sincer, va considera că ești frumoasă așa cum ești.

2. Nu îți spune ce vrei să auzi, dar îți zice ce ai nevoie să auzi. Asta înseamnă că îi pasă de tine și nu va fi o relație trecătoare.

3. Vrea să meargă la spa cu tine. Un bărbat care face orice pentru a petrece timp cu partenera sa, este un bărbat care merită totul. Dacă partenerul tău ar fi dispus să își pună măști faciale sau să-și facă manichiura/pedichiura pentru tine, atunci trebuie să-l păstrezi.

4. Merge la cumpărături cu tine. Pentru bărbați este un calvar să meargă la cumpărături cu iubitele lor, însă dacă iubitul tău face asta, este clar că te iubește și că ar face orice să petreacă timp cu tine.

5. Nu observă femeile frumoase din jurul lui. Asta înseamnă că are ochi doar pentru tine și că nu vrea să ai vreun motiv de gelozie pentru că nu este cazul.

6. Recunoaște că îi este teamă de ceva. De obicei, bărbații nu vor să se simtă vulnerabili în fața femeii de lângă ei și de aceea evită să vorbească despre temerile lor. Însă, există și bărbați care se deschid în fața partenerelor și care nu se feresc să spună ce simt. Acești bărbați sunt cei îndrăgostiți.

7. Vrea să-i cunoști familia. Un bărbat cu capul pe umeri nu va duce acasă niciodată o femeie cu care nu vrea să construiască un viitor, de aceea, atunci când își va dori acest lucru, înseamnă că relația devine serioasă.

8. Te include în planurile sale. Un bărbat care te iubește nu va petrece weekend-ul doar cu băieții sau cu prietenii lui, ori îl va petrece cu tine, ori te va include în planurile sale.

9. Își amintește tot ce spui, chiar dacă este nesemnificativ. se poate ca tu să uiți ce ai spus sau ce remarcă ai făcut acum 2 zile, însă partenerul tău nu are cum să uite.

10. Atunci când vă certați, își calcă pe orgoliu și își cere scuze primul. Chiar dacă nu el a greșit, nu vrea să mergeți la culcare supărați și vrea ca totul să fie bine.

11. Spune că te place mai mult fără machiaj. Dacă spune asta, chiar o spune din suflet.

12. Părerea ta contează mult pentru el. Dacă atunci când vrea să ia o decizie, chiar dacă nu te privește și pe tine, te întreabă ce părere ai sau dacă ești de acord cu decizia lui, înseamnă că are încredere în tine și că opinia ta contează foarte mult pentru el.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.