EștiSuperbă.ro

Greșeala pe care o fac femeile atunci când poartă pantofi cu toc

Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile în materie de încălțăminte este că nu își cunosc bine mărimea pe care o poartă la pantofi. Piciorul se schimbă de-a lungul anilor, mai ales după ce naștere.

Când îți alegi pantofii, mai ales dacă sunt cu toc, contează foarte mult dacă talpa ta este plată sau formează un arc într-o parte, potrivit realitatea.net.

Cu cât este tocul mai gros, cu atât mai confortabil te vei simți. Tocurile subțiri nu oferă stabilitate și îți vor obosi picioarele. Alege platformele în locul tălpilor subțiri. Tălpile subțiri îți vor provoca dureri de picioare, în timp ce platformele sau tălpile un pic mai groase vor mai elibera presiunea în timp ce mergi. O talpă dintr-un material cauciucat este perfectă.

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL

10 trucuri CIUDATE de MODĂ pe care orice femei ar trebui să le știe. Numărul 7 este ESENȚIAL pentru femeile ocupate!

Există multe trucuri care te ajută să îți ușurezi viața. Există trucuri pentru haine, pentru a-ți face obiectele vechi să arate ca noi și multe altele. Deși vei crede că aceste trucuri sunt ciudate, ele chiar funcționează.

1. Urmele de deodorant.

Toate femeile au trecut prin asta măcar o dată și este frustrant când te grăbești și nu-ți mai dai seama că o să te murdărești de deodorant când te îmbraci. Tot ce trebuie să faci este să freci o pereche de blugi de pată și va dispărea cât ai clipi.

2. Material vechi.

Toată lumea știe că la început orice haină nu se simte la fel ca una veche și că materialul este mai scorțos. Ei bine, tot ce ai de făcut este că scufunzi tricoul, sau ce vrei tu, în apă călduță și să pui puțină sare. Apoi spală-l în mod obișnuit. Vei avea apoi o senzație plăcută a unui tricou vechi.

3. Mirosul de vechi.

Dacă îți cumperi haine de la second hand ,știi că mirosul din haine iese foarte greu chiar și după mai multe spălări. În loc să le speli de nenumărate ori și să mai și subțiezi țesătura, mai bine pune puțină vodka într-un recipient cu pulverizator. Pulverizează vodka pe tricou. de exemplu, apoi spală-l.

4. Placa de păr.

Dacă vrei să își faci viața mai ușoară, folosește placa de păr în locul fierului de călcat dacă ai nevoie să calci doar gulerul cămășii. Are același efect.

5. Bluzele cu puf.

Pe cât sunt de frumoase și la modă, bluzele cu puf sunt foarte deranjante. La sfârșitul zilei te vei trezi cu o grămadă de puf pe blugi și peste tot prin casă. De aceea, trebuie doar să bagi bluza pentru 2 ore în frigider. Nu va mai lăsa puf niciodată.

6. Zgârieturile.

Toate știm că în garderoba oricărei femei există o geantă preferată. Ei bine, se întâmplă uneori să o zgâriem din greșeală și asta ne frânge inima. Nu vă panicați pentru că există o soluție. Pune cremă hidratantă pe un bețișor de urechi și dă pe zgârieturile genții. Vei vedea că vor dispărea ca prin minune.

7. Probarea blugilor.

Toate femeile au probleme cu blugii și mai ales cu mărimea lor. Niciodată nu o nimerim pentru că unii se lasă. alții nu. Un truc mai mult decât util: Pune-ți talia blugilor în jurul gâtului, dacă se potrivește, atunci sunt șanse mari să ți se potrivească și în talie.

8. Ceara de albine.

Ceara de albine este utilă atunci când nu ai nici o pereche de încălțăminte impermeabilă. Ia perechea de pantofi pe care o vrei și dă-o cu ceară de albine apoi usucă-o cu un uscător pentru păr.

9. Pantofii lucioși.

Toate femeile adoră acești pantofi, însă cu timpul nu mai au aceeași strălucire. De aceea, trebuie să iei o soluție de curățat geamuri, să-i stropești, apoi șterge-i cu o cârpă. Astfel, luciul lor se va păstra mai mult timp.

10. Petele de transpirație.

Petele de transpirație ne ruinează mereu tricourile și ne fac să ne simțim inconfortabil, mai ales când tricoul se îngălbenește. De aceea, singura soluție este să storci zeamă de lămâie pe partea afectată și apoi bagă-o în mașina de spălat.