EștiSuperbă.ro

Machiaj la modă în iarna 2017 – 2018

Fiecare femeie își dorește să fie în tendințe, chiar și atunci când vine vorba despre machiaj. Pentru această iarnă, artiștii în make-up au lansat tendința accentului pe ochi și a buzelor strălucitoare, iar machiajul natural de anii trecuți trece pe locul al doilea.

În această iarnă, vor avea nevoie de rujuri în nuanțe de cireșe, farduri cât mai pigmentate în nuanțe strălucitoare, dominând argintiul. Iată care sunt tendințele din această iarnă!

1. Naturalețea. 

Această tendință în machiaj nu va fi demodată niciodată. Luminozitatea naturală a feței bine conturate va atrage atenția mereu și îți va scoate în evidență trăsăturile feței. Acesta este motivul pentru care marii artiști în make-up apelează la acest machiaj chiar și la cele ma excentrice prezentări de modă.

2. Fardurile de ochi maro. 

Dacă anul trecut nuanțele de maro au fost înlocuite cu nuanțele de bronz și cupru, anul acesta maroul este în topul preferințelor artiștilor de make-up. Tot la modă este combinația de unui ruj într-o nuanță de maro, la fel ca cea a ochilor. Fardul de pleoape ar trebui să fie mai luminos și mai pal, iar buzele în contrast, în nuanțe mai dense și mai pigmentate.

3. Buze vișinii. 

Machiajul însoțit de un ruj roșu este pe lista tendințelor din această iarnă și mai ales, nuanțele vișinii sunt în vogă anul acesta. Rujurile pot fi transparente sau dense, electrice. Textura lor poate fi atât lucioasă, cu sidef, dar și mată. Este important să nu existe un contur evident al buzelor, ci să fie ușor estompat.

4. Linii de tuș groase. 

În această iarnă, o singură linie desenată cu tuș nu mai este suficientă. Trebuie să devină mai groasă, iar forma să fie mai grafică. Pentru a crea aceste linii, trebuie să folosești farduri de ochi pigmentate și cu o textură densă.

5. Pistruii. 

Chiar dacă multe femei consideră pistruii ca fiind un defect, pistruii sunt la modă în această iarnă. Răspândiți pe obraji, pe nas sau pe frunte, pistruii sunt în tendințe.

6. Genele false. 

Artiștii de make-up recomandă aplicarea rimelului pe genele inferioare. De această dată, aceștia ne recomandă să folosim mai mult rimel decât de obicei, încât genele să se lipească între ele.

7. Sprâncene decolorate.

Experimentele pe sprâncene nu încetează nici în această iarnă. Dacă în sezoanele anterioare au existat sprâncene stufoase, neîngrijite, acum, artiștii le-au decolorat.