EștiSuperbă.ro

Nu se mai poartă buclele! Aceasta este coafura care face ravagii de sărbători!

Sărbătorile bat în geam și pregătirile sunt în toi. Acum, fiecare femeie aleargă de colo până colo în căutarea ținutei perfecte de sărbători pentru a arăta impecabil.

Ținută, machiaj impresionant, coafuri dintre cele mai inedite și manichiură de invidiat – acestea sunt lucrurile pe care fiecare femeie și le dorește în general, dar mai ales de Crăciun și de Revelion.

Toate vrem să strălucim și să întoarcem toate privirile, însă alegerile sunt greu de luat, mai ales în cazul acestor evenimente, iar tendințele sunt diferite.

Dacă te-ai gândit la coafura pe care ți-o vei face de sărbători, ar trebui să te mai gândești pentru că există o soluție de ultim moment care, pe lângă faptul că se poartă, te va pune în valoare și cu siguranță îți va plăcea.

Nu-i așa că în topul listei tale se aflau clasicele bucle la care apelezi de fiecare dată atunci când intri în pană de idei? Ei bine, este bine să știi că buclele nu se mai poartă și rămân de domeniul trecutului pentru că există o nouă coafură care face ravagii.

Probabil că și tu, la fel ca restul femeilor, atunci când vrei o schimbare de look te gândești să te tunzi scurt, însă nu aceasta este soluția, ci această coafură care doar dă senzația că ai părul scurt. Este vorba despre bobul fals.

Până o să fii convinsă că într-adevăr să ai o frizură stil bob și să renunți la părul tău lung, această coafură este perfectă! În plus, vei arăta impecabil și cu siguranță privirile vor fi toate ațintite spre tine.

Această coafură, bobul fals, este o coafură de inspirație retro și a fost promovată intens chiar și în prezentările de modă a marilor designeri.

Pe lângă faptul că te va ajuta să ieși din încurcătură de fiecare dată când nu știi cum să-ți aranjezi părul, este și foarte ușor de realizat chiar la tine acasă, nu este nevoie să apelezi la un specialist dacă nu vrei.

Se potrivește oricărei forme a feței și deși este o coafură lejeră, îți va oferi un aer elegant. Părul tău lung va rămâne la locul lui și nimeni nu-și va da seama de micul truc la care ai apelat.

După cum am spus și mai sus, bobul fals se obține foarte ușor. Ai nevoie doar de câteva agrafe și puțină îndemânare. Iată cum se realizează bobul fals în 3 pași.

1. Prinde-ți părul într-o coadă la spate. Cel mai mai bine este să o prinzi cât mai jos, de preferat cu 3 cm înainte de vârfuri.

2. Sucește coada cu grijă spre interior și folosește agrafele pentru a o fixa.

3. Trage din laterale, tapează și ajustează șuvițele din spate în așa fel, încât să accentuezi senzația de bob real.

Dacă vrei să reziste mai mult sau dacă ai un păr mult prea moale, este indicat să folosești și puțin fixativ, însă să nu exagerezi.