EștiSuperbă.ro

Stiliștii ne spun care sunt cele mai mari greșeli care ne pot strica imaginea la o petrecere

Indiferent de cât de universale sunt sfaturile stiliștilor, uneori există și anume excepții de care ar trebui să știm. Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori atunci când participăm la o petrecere tematică, iar codul nostru vestimentar trebuie să fie specific cu tema impusă.

 

Totuși, nu trebuie să uităm niciodată de oamenii care ne înconjoară la o petrecere și de aceea există anumite reguli care trebuie respectate. Co toate acestea, impresia noastră nu este formată doar în funcție de comportamentul celor din jurul nostru, ci și de gusturile lor și de înfățișare.

 

1. Rochia lungă de gală

O rochie care pare prea de gală sau este foarte lungă nu este o alegere fericită decât dacă petrecerea are o tematică legată de un festival de film sau de celebrități. De asemenea, nu uita că astfel de petreceri au anumite concursuri, iar o astfel de rochie ți-ar putea îngreuna participarea.

 

2. Totul negru

Nu este o idee bună să te lași pradă extremelor și să te asiguri că fiecare detaliu al ținutei tale este negru. Chiar dacă ceilalți participanți nu sunt interesați de modă, impresia despre „femeia în negru” este posibil să nu fie atât de bună. Când îți alegi o ținută pentru o petrecere nu te concentra pe o singură culoare.

 

3. Materialele de o calitate slabă

Nimeni nu poate arăta bine atunci când hainele arată ca și cum ar fi ieftine. Oamenii poartă de multe ori rochii și bluze din satin de calitate proastă deoarece le oferă impresia că arată mai solemni. Chiar dacă îți dorești ca ținuta ta să iasă în evidență, nu alege haine din materiale proaste.

 

4. Rochii foarte strâmte

O rochie foarte strâmtă poate fi vicioasă: poate orienta atenția oamenilor nu numai pe părțile corpului pe care ți le dorești să iasă în evidență, ci și pe cele pe care îți dorești să le ascunzi. În plus, o astfel de rochie îi poate face pe cei de la petrecere să vadă ce tip de lenjerie intimă ai pe tine.

 

5. Dresurile cu modele

Când vine vorba despre dresuri, ultimul lucru pe care ar trebui să îl faci este să experimentezi cu modelele. Chiar dacă tu crezi că picioarele sunt cele mai frumoase atuuri ale tale, stiliștii nu recomandă să atragi atenția asupra lor prin intermediul unor astfel de modele.

 

6. Prea multă blană sau fulgi

Astfel de obiecte vestimentare sunt mai potrivite pentru alte evenimente sociale și nu pentru petrecerile tematice. Cel mai trist lucru legat de blănuri și fulgi este că există posibilitatea foarte mare de a fi stricate în timpul unei petreceri. De exemplu, este posibil ca cineva să își verse băutura pe ele.

 

7. Imprimeul de leopard

Nimeni nu spune că nu ar trebui să îți exprimi individualitatea și senzualitatea, însă dacă ești modestă la o petrecere nu va reprezenta niciun dezavantaj.

Stiliștii consideră că imprimeurile de leopard îți fac imaginea să arate destul de ieftin. În plus, cei mai mulți oameni cred că persoanele ce poartă imprimeuri de leopard arată cu câțiva ani mai în vârstă.