EștiSuperbă.ro

Vestimentația ideală pentru o petrecere reușită: idei pro și contra

Petrecem mai mult timp pentru a ne pregăti să ieșim în oraș decât am vrea să recunoaște. Ești invitată la o petrecere foarte importantă în weekend dar încă nu ai idee cu ce o să te îmbraci. Iată cum poți să îți evidențiezi calitățile și cum să eviți eșecurile în materie de vestimentație.

Imediat ce primești invitația la cea mai hot petrecere deja putem spune că te panichezi pentru că nu ai nici cea mai mică idee cu ce o să te îmbraci. Fie că te-ai gândit deja la ceva ce ai deja în șifonier, fie că nu ți-ar strica o sesiune de shopping pentru a găși niște ținute potrivite evenimentuli la care ești invitată, ești touși stresată și putem spune că experimentezi o criză din punct de vedere vestimentar.

Pentru a evita acest stres care nu te ajută cu nimic, iată un set de reguli care pot fi aplicate în absolut orice situație și care țin mai mult de stil și nu de modă, deci nu se vor demoda niciodată. Sunt foarte utile și îți vor fi de mare folos:

1.Lungime rochiei pe care ai ales-o chiar contează. Aceasta ar trebui să fie de o dimensiune medie, nici prea lungă, nici prea scurtă. Nu există nimic mai grotesc decât o rochie prea scurtă care lasă totul la vedere.

2.Îmbracă-te potrivit tematicii petrecerii și astfel vei evita penibilul de a fi total din alt tablou decât toată lumea din jurul tău.

3.Stilul retro ar putea fi catalogat ca mult prea bătrânesc. Dacă vrei să nu fi luată drept o invitată a unei petreceri pentru soții, ar fi bine să optezi pentru altceva.

4.Nu te machia excesiv și nu îți aranja părul mult prea elaborat, astfel vei părea mult prea în vârstă și imaginea ta va fi deteriorată.

5.Blazerele  sunt un articol vestimentar foarte sofisticat. Îți dau aliura unei femei inteligente și sigură pe ea.

6.Verifică prognoza meteo. Dacă constați că plouă torențial sau ninge, ar fi de preferat să te regândești la felul cum vrei să te îmbraci. Evită sandalele cu tocul cui si rochiile mult prea scurte în astfel de situații.

7.Nu fi prea dezgolită. Dacă porți un decolteu mai larg și o rochie cu spatele gol, încearcă să fii îmbrăcată în rest. Mai ales dacă mergi la o petrecere cu colegii de la birou.

8.Pune-ți în geantă doar ceea ce ai nevoie. Nu căra cu tine lucruri de care nu ai nevoie sau pe care pur și simplu le-ai uitat prin geantă și nu ai avut timp să le aranjezi cum trebuie.

9.Dacă mergi la petrecere împreuna cu cea mai bună prietenă, nu faceți în așa fel încât outfiturile voastre să se potrivească unul cu celălalt. Acesta este un Mare Nu! Oamenii vor crede că arătați la fel, ba mai mult, vă vor confunda întreaga noapte. Nimic nu poate fi mai neplăcut de atât.

10.Dacă ești prea ocupată și nu ai timp să te pregătești pentru petrecere așa cum ți-ai dori poți să îți transformi ținuta de la birou prin niște accesorii corect alese și o pereche de tocuri în tendințe.