EștiSuperbă.ro

10 calități ale ”fetelor rele” care îi înnebunesc pe bărbați

Oare le plac bărbaților ”fetele rele” sau femeile se topesc atunci când se apropie un ”băiat rău” ? Ei bine, depinde cum privești lucrurile. ”Băieților răi” și ”fetelor rele” nu le poți rezista. Bărbații vor să aibă lângă ei o ”fată bună” care să fie mama copiilor lor.

”Fetele rele” ,însă, îi atrag ca un magnet și le stârnesc cele mai nebunești fantezii. Chiar dacă nu este o idee prea bună să te încurci cu o astfel de femei, bărbații sunt atrași de ele și le place adrenalina pe care o simt atunci când au o relație cu aceste femei.

1. Femeile directe.

”Fetele rele” nu se feresc niciodată și sunt foarte directe. Spune întotdeauna ce vrea fără să se gândească de două ori înainte. Bărbații nu vor să se complice. Urăsc atunci când trebuie să se confrunte cu femei care sunt sarcastice sau care nu dau nici un fel de răspuns.

2. Bărbații vor să le spui ce este în neregulă.

Bărbații vor să audă exact ce te deranjează, nu să îi lași pe ei să-și dea seama ce este în neregulă. Preferă să fii directă.

3. Independența.

Bărbații nu vor să fie mereu umărul pe care plângi. Admiră și respectă femeia care se descurcă singură.

4. Femeile care nu au nevoie în mod constant de afecțiune sau de atenție.

Bărbații sunt mult mai atrași de femeile care nu au nevoie de ei. Acest lucru îi înnebunește pe bărbați.

5. Încrederea.

Bărbații iubesc femeile care sunt încrezătoare în propriile forțe și care nu-și regretă acțiunile. Iubesc femeile care nu au nevoie de aprobarea nimănui pentru a face ceva și femeile care cer sfaturi.

6. Bărbații sunt atrași imediat de femeile care se simt bine în pielea lor.

Femeile care sunt fericite cu ele însele, sunt atractive. Luați notițe, fetelor!

7. Bărbații iubesc femeile nebunatice.

Bărbații iubesc amorul și atunci când au nevoie, preferă ”fetele rele”

8. Bărbații iubesc vorbele murdare.

Bărbații se aprind imediat atunci când femeile le șoptesc la ureche lucrurile pe care ar vrea să le facă.

9. Bărbații iubesc femeile cu inițiativă, mai ales în pat.

Aceste femei le vor da lumea peste cap bărbaților, mai ales dacă sunt surprinși.

10. Femeile seducătoare și pasionale.

O femeie senzuală și pasională va înnebuni întotdeauna un bărbat. Oricât de mult ar vrea el să reziste, în final tot în patul ei ajunge.

11 lucruri banale pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

Uneori femeile fac tot ce le stă în putință pentru a atrage bărbații , însă ar fi surprinse să afle că uneori acțiunile și comportamentul lor pot avea un efect invers. De fapt, s-ar putea să nici nu-ți dai seama că te comporți ciudat în încercarea de a-l atrage lângă tine.

Bărbații sunt destul de simpli și nu le plac  lucrurile complicate. Dacă încerci să ieși prea mult în evidență încă de la prima întâlnire și-l vei lăsa pe el să stea în urmă, acest lucru îl va îndepărta și nu va exista o a doua întâlnire.

Sunt multe lucruri care îi scot din minți pe bărbați, însă uneori mai închid ochii de dragul femeilor. Există și lucruri peste care nu pot trece și care îi enervează la culme. Iată care sunt cele 11 lucruri pe care bărbații le consideră neatractive la o femeie:

1. Aroganța.

Femeile trebuie să învețe care este linia dintre aroganță și mândrie. Fiind mândră de o realizare a ta este grozav, însă să fi arogantă în legătură cu asta în fața altora îi va enerva pe bărbați.

2. Igiena personală precară.

Acest lucru este foarte important! Atât femeile, cât și bărbații ar trebui să aibă mare grijă la acest capitol. Nu contează dacă este vorba despre femei sau bărbați, toată lumea trebuie să se îngrijească.

3. Femeile care nu fac conversație.

Știu că este greu de crezut, dar uneori femeile sunt tăcute sau nu sunt la fel de interesate să poarte o discuție interesantă cu bărbatul de lângă ele. Ei bine, acest lucru îi face și pe bărbați să fie dezinteresați.

4. Critica fostului tot timpul.

Toate femeile au așteptări când vine vorba de bărbați, însă nu ar trebui să te plângi tot timpul de fostul tău iubit în fața actualului. Acest lucru va sublinia atașarea ta de trecut, lucru care este neatractiv pentru bărbați.

5. Prea mult machiaj.

Deși vrei să arăți cât mai bine pentru el, bineînțeles, dar prea mult machiaj nu îl va da pe spate, ba din contră. Chiar dacă este greu de crezut, dar bărbaților le plac femeile mai naturale.

6. Drama.

Bărbații înnebunesc pur și simplu când o femeie face dramă din orice nimic. Nu le place când se plâng din orice și nu sunt deloc încântați când femeile țipă și urlă.

7. Bărbații urăsc femeile care nu ascultă pe nimeni.

Unele femei se comportă de parcă le-ar știi pe toate și nu ascultă nici sfaturile, nici părerile oamenilor. Vor arăta întotdeauna că doar ele știu ce este mai bine pentru ele și acest lucru îi face pe bărbați să-și piardă interesul.

8. Femeile care cred că sunt foarte puternice.

Acest gen de femeie nu este pe placul bărbaților. Ei cred că acest defect este cel mai rău pe care îl poate avea o femeie și totodată cel mai neatrăgător.

9. Râsul mult cu lovituri și atingeri.

Nu spune nimeni că nu trebuie să râdeți împreună, chiar este un lucru bun, dar dacă vei râde ca o psihopată zgomotos și îl vei lovi în tot acest timp, va fi foarte iritant pentru el.

10. Ceri prea multe.

Atunci când o femeie cere o grămadă de chestii și nu neapărat materiale , bărbatul se la simți folosit și acest sentiment nu-i va plăcea deloc.

11. Femeile care sunt prea extrovertite.

Bărbaților nu le plac femeile care sunt excentrice și care vor să iasă în evidență mereu, mai ales dacă fac asta să le atragă atenția altor bărbați.

10 actori care au jucat în filme pentru adulți

Să devii celebru nu este ușor, mai ales la început. Trebuie să începi de undeva pentru a deveni cunoscut mai ales dacă norocul nu este de partea ta. Drumul către faimă este un drum lung și anevoios, de aceea mulți actori au ales să-și înceapă cariera în filme pentru adulți.

Deși oamenii judecă, toată lumea ar fi făcut la fel pentru a ajunge acolo unde și-au dorit. Deși mulți nu recunosc, toată lumea se uită la filme pentru adulți.

1. Cameron Diaz.

Cine nu o cunoaște? În 1992, Cameron Diaz era o actriță la început și a început prin a face ședințe foto nud. Însă nu a durat mult până a fost remarcată și a început să joace în filme.

2. Arnold Schwarzenegger.

Când a apărut prima dată în industria filmului, a început să facă antrenamente pentru a-și construi corpul și totodată avea nevoie de bani, așa că a pozat nud pentru mai multe reviste. Totuși, pozele nu au mai fost văzute de ceva ani buni, iar site-ul pentru adulți pe care au fost postate, nu le mai are.

3. Channing Tatum.

Channing Tatum a debutat în filmul ”Magicul Mike” care a fost mai mult decât un film. A fost bazat pe viața lui reală de dinainte. A fost stripper când avea 19 ani.

4. Jamie Pressly.

Dacă crezi că nu ar face așa ceva, atunci caută pe Google thriller-ul de la filmul ”Soft Ivy 3”.

5. David Duchovny.

Înainte de a deveni un actor celebru, David a jucat într-un film care era pe jumătate pentru adulți în anul 1994 – Red Shoe Diaries și a fost și ultimul.

6. Jackie Chan.

În 2006, au fost multe controverse legate de faimosul Jackie Chan care atunci nu era la fel de cunoscut. Toată lumea vorbea despre rolul său din Rush Hour, un film pentru adulți. La început, înainte de a se lansa filmul, nu a vrut să recunoască însă apoi nu a mai avut de ales.

7. Perrey Reeves.

Și Perrey a jucat în filmul pe jumătate pentru adulți Red Shoe Diaries.

8. Amber Rose.

Când avea 15 ani, părinții ei au divorțat și familia ei se afla în criză financiară. Pentru a plăti facturile, a început să lucreze la un club de streapptease până la vârsta maturității. În cele din urmă s-a făcut remarcată și a devenit actriță și artistă în industria hip-hop-ului.

9. Sylvester Stallone.

Stallone, fiind falit și fără locuință, a ales să joace în filmul The Party at Kitty pentru 200 de dolari, acest lucru nu l-a mai făcut să doarmă în stația de autobuz. Atunci, filmul nu era chiar pentru adulți, însă mai târziu a fost refăcut cu acest scop.

10. Marilyn Chambers.

Chambers a devenit actriță în filmele pentru adulți în anii 70 – 80. Apoi a apărut în mai multe filme decente.