Ești superbă

10 ilustrații care arată cum este dragostea înainte și după 30 de ani

Dacă te gândești că dragostea este la fel la orice vârstă, te înșeli. Pentru multe persoane, vârsta de 30 de ani este oarecum descurajatoare. Unii se tem de această vârstă, dar nu au nici un motiv plauzibil pentru care să urască acest prag al maturității.

Există foarte multe beneficii după 30 de ani: ești încă tânără, dar și foarte inteligentă și mult mai independentă decât obișnuiai să fii la 20 de ani. Atât femeile, cât și bărbații nu realizează asta și se gândesc doar la aspectele negative.

Iată cum este de fapt viața la 30 de ani și cum era înainte. Poate te va face să te simți mai bine.

1. O seară fără el.

La o vârstă fragedă, femeile tind să facă caz din orice și dramatizează totul. Pentru ele va fi o mare catastrofă dacă nu-și va petrecere o seară cu iubitul, pe când la 30 de ani femeile abia așteaptă să aibă timp doar pentru ele.

2. Discuțiile la telefon.

Când ești tânăr te întinzi tot timpul la povești cu persoana iubită ca și cum nu ai mai vorbit de ani buni, însă după 30 de ani totul se rezumă la strictul necesar. Scurt și la obiect.

3. Gelozia.

Odată cu vârsta, vine și maturitatea și femeile nu mai fac lucruri nebunești ca în adolescență. Uneori își menajează iubitul pentru a nu exista discuții inutile dacă nu este cazul.

4. Declarațiile de dragoste.

Adolescenții își fac declarații de dragoste verbal și nu prin fapte. Ei bine, asta se schimbă odată cu înaintarea în vârstă pentru că totul se rezumă la fapte. După 30 de ani îi demonstrezi iubitului tău că îl iubești prin intermediul unei mase calde.

5. Pregătirea pentru întâlnire.

Atunci când ești tânără probabil că vrei să arăți cât mai bine și vrei să porți cele mai sexy haine pentru a-i arăta ce pierde dacă nu îți câștigă inima. După 30 de ani nu mai contează ce porți și mergi pe premiza că dacă te place, te place așa cum ești.

6. Cadourile.

În tinerețe, te încântă orice nimic cu care nu ai ce să faci, dar de la o vârstă vrei ca lucrurile să se schimbe.

7. Alcoolul.

Toată lume petrece, fie că au 20 de ani, fie 30, însă diferit. Dacă la 20 îți plăcea să bei foarte mult și doar așa te distrai, la 30 lucrurile se schimbă. Vrei să petreci timp doar cu persoana iubită și să bei maximum un pahar de vin.

8. Tentația.

Bărbații privesc altfel lucrurile de la o vârstă. Dacă atunci când era tânăr s-ar fi gândit prima dată la o femeie din punct de vedere sexual, acum apreciază doar frumusețea.

9. Copiii.

La o vârstă fragedă, femeile se îngrijorează dacă le întârzie menstruația pentru că nu vor să aibă un copil la acea vârstă, dar la 30 este o mare bucurie pentru că pentru cuplu începe o nouă etapă din relație.

10. Înfățișarea.

Dacă la 20 de ani, de exemplu, ești foarte atentă la felul în care te îmbraci și faci impresie prin aspectul tău fizic, mai târziu vei realiza că este cel mai important să te simți bine lângă partenerul tău și că trebuie să fii tu însăți.

11 oameni obișnuiți care au devenit faimoși după ce au găsit obiecte de valoare

Fiecare om are gramul lui de noroc, însă sunt unii oameni care întrec orice măsură când vine vorba de noroc. Uneori, printre lucrurile vechi din garaj se găsesc adevărate comori. În timp ce unii oameni își petrec întreaga viața căutând comori, unii le au deja, doar că nu știu încă.

Nu poți controla norocul, ori ți-l faci cu mâna ta prin muncă, ori vine de la sine când te aștepți cel mai puțin. Iată o listă cu niște oameni care sunt extrem de norocoși.

1. Un poster al unui film.

 

La un supermarket din Summerville, Laura Stoufer a cumpărat o copie al unui poster. Când a ajuns acasă, a realizat că se află ceva în interiorul hârtiei. Acolo a descoperit un alt poster care valora 20.000 de dolari.

2. Un ceas vechi.

 

La un magazin mic din Phoenix, Zac Norris a reușit să cumpere un ceas vechi făcut în anul 1959 pe care a cheltuit 6 dolari. Apoi l-a vândut cu 35.000 de dolari.

3. O vedere cu un meci de baseball.

Bernice Calego făcea curat în casă când a găsit o vedere veche cu o echipă de baseball. A pus-o la vânzare pe eBay pentru 10 dolari, dar a vându-t în final cu 75.000 de dolari.

4. Comoara.

Wesley Carrington din Anglia a cumpărat un detector de metal și a descoperit 55 de monede din aur de pe vremea romanilor. Au valorat 260.000 de dolari.

5. Pictura.

Cineva din Indiana a cumpărat odată o pictură pentru a acoperi o gaură din perete. Ani mai târziu, în timp ce juca un jos, a descoperit un cartonaș cu aceeași imagine ca pictura. A mers la un expert și persoana respectivă a descoperit  că acea pictură era pictată de Martin Johnson Heade și valora 1.2 milioane de dolari.

6. O altă pictură.

Un cuplu din Wisconsin a cumpărat la un moment dat o copie a picturii lui van Gogh. Au aflat mai târziu că au cumpărat de fapt originalul în valoare de 1,4 milioane de dolari.

7. Un penny din 1974.

Robert Lawrence a moștenit colecția de bănuți a tatălui său. A găsit și un penny din anul 1974 și a descoperit mai târziu că valorează 2 milioane de dolari.

8. O sticlă de Whiskey din 1917.

Bryan Fite a găsit în casa sa, într-o încăpere ascunsă, 13 sticle de Whiskey care datau din 1917. Experții au evaluat sticlele și au determinat prețul lor actual, 2,6 milioane de dolari. Bryan nu a vrut să vândă sticlele și a decis să le bea cu prietenii lui.

9. O figurină comandată de Nicholas al II-lea.

George și Betty Davis din New York au făcut curat și au decis să arunce lucrurile vechi, când au găsit o figurină care părea a fi valoroasă. S-a descoperit că era făcută de Faberge , o firmă de bijuterii, și că a fost făcută specia pentru Tsar Nicholas al II-lea din Rusia. Valorează 5,2 milioane de dolari.

10. O perlă neobișnuită.

Un pescar din Filipino a rămas blocat cu vasul între stânci și în timp ce voia să iasă de acolo a găsit o perlă de 34 de kilograme. A ținut-o sub pat timp de 10 ani și a descoperit mai târziu că valorează 35 de milioane de dolari.

11. Coca-Cola.

Tony Marohn a cheltuit 5 dolari la o vânzare în curte și s-a ales cu o adevărată comoară. A găsit un certificat vechi de acțiuni. Coca-Cola i-a dat lui Tony 130 de milioane de dolari pentru acel certificat.

11 gânduri secrete pe care bărbații le au atunci când văd o femeie pentru prima dată

Atunci când bărbații văd o femeie care îi atrage pe stradă, ar da orice să știe ce gândește. Ar fi foarte interesant să știm ce gândesc ceilalți, însă nu prea este posibil, de aceea putem face doar presupuneri.

De obicei, în astfel de situații, bărbații se gândesc: oare flirtează cu mine, oare este singură, oare arată prea bine pentru mine? Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente gânduri care îi macină pe bărbați când văd o femeie drăguță.

1. Oare pot să o bag în seamă sau mă va refuza imediat? Bărbații sunt foarte atenți la contactul vizual pe care îl faci cu ei, la modul în care mergi sau la atitudinea pe care o ai.

2. Se uită la mine sau se uită la oamenii de lângă mine?  Bărbații urmăresc toate semnele pozitive pe care le oferi și va observa orice mic detaliu dacă este interesat de tine.

3. Bărbații se gândesc cu ce te ocupi chiar dacă te văd pentru prima dată. După modul în care arăți se vor gândi la o grămadă de meserii.

4. Se uită dacă ai inel pe deget. Un bărbat de la uita după un inel pentru a știi din start dacă are șanse sau nu.

5. Se uită la ochii tăi. După cum spune un proverb: ochii sunt ferestra către suflet. Ochii arată bunătatea și în general, bărbații sunt foarte atenți la acest indiciu.

6. Culoarea părului. Majoritatea bărbaților sunt atrași de brunete, în timp ce alții au ca slăbiciune blondele sau roșcatele. Depinde de gusturile fiecăruia.

7. Se uită la buzele tale. Deja își va imagina cum te sărută și se gândesc dacă sunt crăpate sau dacă sunt moi și fine.

8. Observă zâmbetul. Un zâmbet poate face un bărbat să se îndrăgostească. De asemenea, bărbații folosesc logica și dacă ai un zâmbet blând, atunci înseamnă că ești o persoană la fel. Și femeile sincere sunt adevărate comori.

9. Încearcă să-ți analizeze stilul. Acest lucru poate fi surprinzător, însă bărbații nu fac asta pentru a te judeca sau să vadă dacă ai o stare materială precară, fac asta pentru a deduce ce fel de personalitate ai și încearcă să-și dea seama ce fel de persoană ești.

10. Va remarca nivelul de încredere pe care îl are femeia respectivă în ea. Un bărbat este atras de încrederea unei femei. Dacă i se pare că nu are încredere în ea, nu va mai fi la fel de interesat.

11. Oare cum miroase? Dacă o femeie arată incredibil, un bărbat va fi atent să îi simtă mirosul atunci când trece pe lângă ea. Este foarte curios dacă miroase a bomboane sau a ceva mai înțepător.Până la urmă, mirosul sune foarte multe despre tine.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.