Ești superbă

10 lucruri pe care bărbații le consideră atrăgătoare la o femeie – Nu este vorba de înfățișare

De obicei, relațiile încet atunci când există o atracție din partea ambilor parteneri, însă în relațiile de lungă durată trebuie să existe compatibilitate din mai multe puncte de vedere pentru ca relația să reziste.

Poate că te-ai întrebat ce caută bărbații la o femeie, în afară de aspectul fizic. Ei bine, mai jos vei găsi o serie de trăsături pe care bărbații le caută la femeia cu care își vor petrece restul vieții și care sunt mult mai importante pentru ei decât frumusețea.

1. Simțul pentru aventură.

Bărbații adoră femeile care își trăiesc viața la maximum. sunt foarte atrași de femeile cărora le place adrenalina și care sunt dispuse să încerce lucruri noi.

2. Compromisurile.

Este normal să apară neînțelegeri într-o relație. totuși, bărbații iubesc femeile care sunt dispuse să facă compromisuri și care fac tot posibilul să rezolve problema în cauză. Le urăsc în schimb pe cele care vor să aibă mereu dreptate.

3. Încrederea.

Pentru un bărbat nu este nimic mai sexy la o femeie decât încrederea acesteia în ea. O femeie poate să fie extrem de frumoasă, dar dacă nu știe cum să aprecieze un compliment sau dacă are nevoie de apreciere constantă, bărbatul de lângă ea va fugi imediat.

4. Un nivel de încredere.

Într-o relație de durată trebuie să existe o nivel ridicat de încredere. Dacă ești genul care trebuie să-și controleze parteneru non-stop și să știe tot ce face la fiecare pas, nu ai nici o șansă pentru că bărbații urăsc astfel de femei.

5. Simțul umorului.

Poate că bărbații sunt atrași de femeile frumoase, însă le iubesc pe cele cu simțul umorului. Doar așa îi vei câștiga inima bărbatului visurilor tale pentru că într-o relație nu trebuie să fie totul serios, trebuie să existe momente fericite în care râzi cu partenerul tău.

6. Înțelegerea.

Una dintre cele mai bune metode de a avea o relație sănătoasă, este aceea de a-ți înțelege partenerul. De aceea, nu le place bărbaților ca o femeie să îi critice mereu sau să încerce să-i schimbe după placul lor.

7. Femeile care nu fac dramă din orice.

Femeile au tendința să se consume din orice nimic și acest lucru îi enervează pe bărbați. Bărbații nu suportă astfel de comportament pentru că le complică viața și nu suportă în general când cineva se plânge din nimic.

8. Bunătatea.

Nu contează cât de bine arăți, dacă ai o personalitate urâtă, orice bărbat va fugi de tine. Bărbații vor ca femeia de lângă ei să fie bună la suflet și grijulie, astfel o vor prezenta familiei și prietenilor.

9. Creativitatea.

Creativitatea la o femeie este foarte importantă pentru un bărbat. Fie că este vorba de o surpriză pe care i-o face, fie că este vorba de relațiile intime, bărbații nu se vor plictisi niciodată lângă o femeie creativă și cu imaginație bogată.

10. Femeile care iau decizii.

Nu este nimic mai frustrant decât o iubită care nu poate să ia singură decizii. Nu contează ce decizii trebuie să ia, dar dacă are nevoie la orice pas de sfatul celorlalți, bărbații nu vor sta prea mult în preajma ei.

Horoscopul pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2017 pentru toate zodiile

În această săptămână se vor întâmpla mai multe lucruri pentru că planeta iubirii se află în leu și acest lucru va face unele schimbări. Astrele ne dezvăluie ce vom face în această săptămână:

BERBEC:

Din punct de vedere profesional. Nativii acestei zodii sunt norocoși. Acum au oportunitatea de a-și pune planurile în aplicare la locul de muncă și vor avea o săptămână plină de realizări profesionale. Din punct de vedere personal, este indicat să îți respecți promisiunile față de partener și ai grijă ce spui pentru că s-ar  putea să regreți.

TAUR:

Ai foarte multă inspirație, dar trebuie să o pui și în aplicare. Dacă faci multe lucruri în această săptămână, roadele le vei strânge în săptămâna următoare. Pune-ți planurile în aplicare. La locul de muncă o să cunoști multe persoane noi și, deși la început, vei lega relații de amiciție, acestea s-ar putea concretiza într-o relație amoroasă.

GEMENI:

Nativilor din această zodie le trebuie mai multă prudență. Dacă ai de luat decizii importante în această săptămână, încearcă să mai ceri sfatul celor apropiați pentru a te asigura că iei decizia corectă. Gândește-te bine la ce ai de făcut. Ei momentul să te implici mai mult în relație și săi oferi mai multă atenție partenerului tău.

RAC:

Poate că în ultima perioadă ai simțit că eforturile tale de la locul de muncă sunt în zadar ,însă a venit vrea să ai și rezultate bune. Ți se va ridica o greutate de pe umeri și vei fi în sfârșit satisfăcut. În pan personal, trebuie să ai răbdare pentru că s-ar putea să existe conflicte mari. Trebuie să comunici mai mult cu partenerul tău și să va rezolvați problemele.

LEU:

Dacă ai așteptat mult timp ca eforturile tale să fie observate și apreciate, acum se va întâmpla acest lucru. Cei de la locul de muncă vor observa talentele tale speciale și ți se vor îndeplini visurile. Dacă relația ta s-a plafonat, este timpul să îți dai frâu imaginației și să pui în aplicare tot ce-ți trece prin cap, nu-ți face griji, partenerul tău va fi mai mult decât fericit să încercați lucruri noi.

FECIOARĂ:

Vei face față tuturor provocărilor de la locul de muncă și te vei axa pe planul financiar. Vei duce atribuțiile la bun sfârșit și te vei bucura și de profit. Deși te concentrezi foarte mult pe muncă în această săptămână, nu uita de partenerul tău de viață. Încearcă să-ți faci timp și surprinde-l .

BALANȚĂ:

Pe plan profesional îți merge bine, dar este timpul să ai mai multă inițiativă și vei avea o grămadă de satisfacții dacă ai idei noi și le și pui în practică. Pe plan personal, este posibil să-ți întâlnești jumătatea, iar dacă ești deja într-o relație, în această săptămână vă veți apropia și mia mult.

SCORPION:

În această perioadă ești înconjurat de un vibe pozitiv la locul de muncă. Îți place ceea ce faci și de aceea vei avea rezultate imediate. Această energie pozitivă se resimte și în planul personal, de aceea, este posibil să îți iei partenerul de viață și să vă bucurați de intimitate pentru câteva zile.

SĂGETĂTOR:

Vești bune la locul de muncă. Tot ce ai făcut până acum și ți s-a părut în zadar, va fi răsplătit. Este momentul să culegi roadele muncii tale. În plan personal, sunt favorizate relațiile la distanță. Este posibil să începi să vorbești cu cineva din străinătate și între voi se va lega o relație strânsă.

CAPRICORN:

Din punct de vedere profesional, este o perioadă bună. Reușești să depășești problemele cu care te-ai confruntat și deja vezi cu alți ochi lucrurile. Pe plan personal, realizezi că în ultimul timp nu ai petrecut prea mult timp cu persoana iubită și acest lucru te deranjează. Este momentul să ștergi cu buretele tot și să rezolvi orice problemă din trecut.

VĂRSĂTOR:

La serviciu, vei face tot ce îți stă în putință pentru a nu-ți urca șefii în cap. O să muncești și mai mult, dar nu în zadar, în final, eforturile tale vor fi răsplătite. Este momentul să-ți apreciezi mai mult partenerul de viață pentru că te susține mereu în tot ceea ce faci. Este persoana care ar da totul pentru tine și muncește cot la cot cu tine pentru a-ți împlini dorințele.

PEȘTI:

Deși ești mulțumit cu locul de muncă, ți se pare că nu este ceea ce-ți dorești de fapt. Ai nevoie de noi provocări și de aceea trebuie să fi mai îndrăzneț, nu ai nimic de pierdut. Pe plan personal, este posibil să primești o veste bună din partea persoanei iubite. Poate este vorba de o cină în doi sau de o escapadă undeva unde nu ai mai fost până acum.

8 simptome subtile ale cancerului pulmonar pe care fiecare femeie trebuie să le știe

Când vine vorba de sănătatea noastră, nu este de glumit și nu trebuie să ignorăm nici un fel de semn pe care corpul nostru îl transmite. Pentru a ne proteja, trebuie să fim atenți la ceea ce ne spune corpul nostru.

Este evident faptul că nimeni nu ne poate diagnostica mai bine decât un doctor, însă nimeni nu cunoaște corpurile noastre mai bine decât noi. Noi ne dăm seama prima dată când ceva este în neregulă, chiar și înainte ca simptomele să fie evidente.

Nu spun că doctorii nu sunt în stare să ne ofere un diagnostic corect, dar nimeni nu poate știi mai bine cum reacționează organismul nostru în general și cum reacționează când ceva nu merge bine.

De aceea, este foarte important să fii atentă la toate simptomele premature ale bolilor pentru a-ți fi mai ușor  să le previi. Însă, cel mai important este că femeile au alte simptome față de cele ale bărbaților.

De exemplu, cancerul pulmonar ucide mai multe femei anual decât alte tipuri de cancer și puține femei sunt atente la simptomele acestei afecțiuni, mai ales la cele exclusiv pentru femei.

1. Respirație greoaie.

Respirația greoaie este una dintre cele mai timpurii simptome ale cancerului pulmonar. Dacă te trezești dimineața fără aer, s-ar putea să ai probleme grave respiratorii.

2. Oboseala.

Oboseala este întâlnită la mai multe afecțiuni, dar dacă ești extenuată în așa fel încât nu te poți odihni, ar trebui să mergi la doctor. Oboseala poate fi felul în care corpul tău îți spune că își folosește toată energia pentru a te vindeca.

3. Tuse constantă.

Dacă tușești și tusea persistă mai mult timp și chiar se agravează, mergi la medic. Tusea este ceva normal atunci când există o iritație a sistemului respirator.

4. Durere de spate sau de umăr.

Probabil că nu asociezi durerile de spate cu plămânii, dar pentru femei, aceste dureri și durerile de umăr sunt simptomele cancerului pulmonar.

5. Voce răgușită.

De obicei, răgușitul este asociat cu obiceiul de a fuma, dar în unele cazuri, răgușeala care apare peste noapte este dese ori asociată cu simptomele cancerului pulmonar.

Dacă există cancer în tractul tău respirator, corzile tale vocale vor fi iritate și inflamate ceea ce îți va provoca răgușeală.

6. Pierderea în greutate.

De obicei, femeilor le este greu să slăbească, dar dacă observi că slăbești fără să faci nimic în legătură cu asta și într-un timp foarte scurt, ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare. Trebuie să mergi la medic.

7. Probleme cu înghițitul.

Dacă înghiți cu greu și sistemul tău respirator este inflamat, poate că este un simptom al cancerului pulmonar. Dacă acestă problemă nu persistă, este în regulă, dar dacă nu îți trece cu medicamentele indicate de medici, atunci trebuie să mergi la un control mai amănunțit.

8. Durere în piept.

Durerea este una dintre cele mai frecvente simptome ale cancerului. Atât durerea de spate, cât și cea resimțită în piept reprezintă un semn important pe care nu ar trebui să-l neglijezi.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.