EștiSuperbă.ro

10 lucruri pe care bărbații le spun atunci când își înșală partenera

Uneori întâlnim persoanele nepotrivite și ne îndrăgostim de ele și formăm relații. Chiar dacă partenerul tău îți declară dragostea, nu trebuie să uiți că faptele vorbesc mai mult decât orice vorbe. Dragostea poate fi oarbă uneori și chiar dacă observi și simți că lucrurile nu mai sunt cum erau la început, te complaci în această situație. Dacă observi că ceva s-a schimbat în relația ta și lucrurile nu mai merg ca la început, ar trebui să-ți pui semne de întrebare.

Din păcate, răspunsul este simplu în acest caz, partenerul vostru a început să vă mintă. Nimănui nu-i place să fie înșelat și este extrem de frustrant când se întâmplă pentru că tu știi că ai făcut tot ce ți-a stat în putință pentru a face lucrurile să meargă. De fapt, când te îndrăgostești, vei crede tot ce ți se spune. Este timpul să vă deschideți ochii! Mai jos există o listă cu lucrurile pe care bărbații le spun atunci când își înșală partenera. Iată care sunt acestea:

1. „Este doar o prietenă”: Dacă partenerul tău este preocupat tot timpul să trimită mesaje sau să vorbească la telefon, este posibil să fie vorba despre o altă femei. Când îl întrebi – „Cine este?” El răspunde doar „nimeni” sau „doar o prietenă”. Ar trebui să faci investigații.

2. „Nu te atinge de telefonul meu”: Acesta este motivul cel mai convingător că ceva nu este în regulă. Își ascunde telefonul și nu-ți permite să-l atingi. Îi este frică că poți vedea mesaje de la amantă sau chiar poze cu ea.

3. Îți spune că tu îl înșeli: Toți cei care înșelă își vor acuza partenerii de infidelitate. Acesta este un fel de reacție deoarece nu dorește să fie expus.

4. „Nu ești destul de bună”: Când partenerul tău te înșeală, el încearcă să vină cu scuze pentru el însuși. Te va face să crezi că nu ești destul de bună pentru el și de aceea a găsit o altă femeie.

5. „Pot să-mi spăl rufele singur”: Dacă până acum nu aveai nici un ajutor din partea lui, înseamnă că ascunde ceva (pantaloni murdari, miros de parfum sau altele).

6. „Trebuie să stau din nou peste program”: Are mult de lucru și de aceea vine acasă târziu. Aceasta este cea mai clasică minciună. Se întâlnește cu o altă femeie și te face să crezi că muncește din greu pentru voi.

7. „Te iubesc încă și vreau să fiu cu tine”: Probabil că a spus aceste cuvinte și altei femei, iar acum ți le spune și ție. Lucrurile nu au mers așa cum voia el. A fost dezamăgit de realitate și și-a dat seama că a pierdut.

8. „Nu am vrut să te rănesc”: Acestea sunt cuvintele cele mai stupide și dureroase! Nici măcar nu-și imaginează ce durere ți-a provocat.

9. „Nu vreau să te pierd”: El vrea să fie cu tine și în același timp să se culce cu o altă femeie.

10. „Nu înseamnă nimic pentru mine”: Aceasta este cea mai mare minciună. Dacă nu ar fi însemnat nimic, nu te-ar fi înșelat.