EștiSuperbă.ro

10 lucruri pe care să le faci după o partidă de amor în funcție de longevitatea relației tale

Uneori, oamenii rămân în pană de idei după ce fac amor și nu știu ce urmează să facă apoi.

Iată 10 sfaturi cu activități pe care să le faci după ce ai avut contact intim în funcțe de perioada în care ați fost împreună:

 

1. Prima oară

A venit ziua sau noaptea cea mare pentru tine și partenerul tău pentru că e prima dată când veți avea contact intim. E recomandat ca la finalul acestuia să rămâneți amândoi îmbrățișați fără să vă spuneți nimic, să simțiți doar atingerea fiecăruia.

 

2. După o lună de relație

Vă cunoașteți deja bine partenerul și partenera, așa că nu mai sunteți la fel de stângaci ca la început când faceți amor. După ce încheiați actul, îmbrățișați-vă strâns reciproc până când simțiți că vă dor brațele și apoi relaxați-le. E un mod bun de a-i arăta partenerului cât de mult înseamnă pentru voi.

 

3. După 2 luni

Încrederea dintre voi crește și mai mult pe plan intim după 2 luni, așa că acum puteți aprinde fără probleme lumina după ce faceți amor ca să aranjați patul și să faceți un pic de curățenie.

 

4. După 3 luni

V-ați obișnuit deja unul cu celălalt și faceți amor chiar și înainte de culcare. Probabil sunteți amândoi obosiți după o zi grea la serviciu, așa că cel mai indicat după ce faceți amor e să vă culcați imediat.

 

5. După 4 luni

Ați descoperit că aveți multe lucruri în comun și petreceți timpul în pat, urmărind împreună serialele și emisiunile preferate. Dacă ați făcut amor în timp ce vă uitați la televizor ar fi o idee bună să vă uitați în continuare după ce ați terminat.

 

6. După 6 luni

Ați ajuns la un nivel superior de profunditate al relației voastre, aveți încredere unul în celălalt și vă pasă de părerea partenerului mai mult decât orice. E momentul să discutați modul în care a decurs și dacă ceva nu a mers bine după ce încheiați partida de amor.

 

7. După un an

Sunteți deja un cuplu solid, v-ați mutat împreună și aveți fiecare viață persoanală. După ce aveți contact intim, fiecare revine acum la treburile sale, cum ar fi lucrul pentru serviciu sau aflarea noutăților pe telefon.

 

8. După un an și jumătate

Vă simțiți confortabil unul cu celălalt și vă puteți spune orice. Vă răsfățați mereu cu o gustare, uneori prea des, așa că după o partidă de amor, e timpul să vă gândiți dacă n-ar fi bine să mergeți la sală împreună.

 

9. După 2 ani

La fel ca o familie adevărată, gătiți împreună, faceți excursii și aveți contact intim din când în când. La sfârșitul partidei de amor, puteți merge în bucătărie să vedeți ce mâncare a mai rămas în frigider sau să vă distrați pregătind ceva rapid împreună.

 

10. După 3 ani

Orice cuplu se cunoaște reciproc mai bine ca oricine altcineva după 3 ani de relație, așa că, după ce faceți amor, puteți să aduceți în pat fără probleme mâncare indiană cu tot felul de mirodenii pe care s-o savurezi fără frică alături de partener.