Ești superbă

10 lucruri simple pe care toți bărbații și le doresc în timpul amorului

Amorul este un subiect foarte important atunci când vine vorba de relații. Sunt anumite lucruri pe care femeile și le doresc în timpul actelor intime, dar și bărbații au dorințele lor mai mult sau mai puțin ascunse de partenera lor.

Amorul presupune două persoane care formează doar una singură mai ales din punct de vedere mental. Toată lumea ar trebui să fie cu cineva care să-i ofere respect și atenție în dormitor, dar și în viața de zi cu zi.

1. Plăcere.

Nu există persoană care să nu vrea să se bucure de plăcere intimă. Ei bine, dacă vrei să-ți păstrezi partenerul și dacă vrei să se simtă bine cu tine, oferă-i atenție în dormitor. Nu neglija nici un aspect pentru că nici el nu o face cu siguranță.

2. Entuziasmul.

Bărbații iubesc femeile entuziaste și care vor să ia inițiativa. Nu-l lăsa să facă el toată treaba pentru că nu îi va plăcea. Deși pare greu de crezut, bărbaților le place uneori să fie dominați, chiar dacă nu se întâmplă asta pentru mult timp.

3. Sunetul de pe fundal.

Liniștea absolută de pe fundal în timpul partidelor înseamnă de obicei că nu îți place sau mai rău, te plictisești și în curând vei adormi. Bărbaților le place să fii vocală și gălăgioasă, dar nu exagerat. Acest lucru va fi un punct de reper pentru ei că fac totul bine și că te bucuri de plăcere.

4. Preludiul.

Preludiul este foarte important. De el depinde toată plăcerea pe care o veți avea mai târziu. Acordă-i atenție fiecărei părți a corpului lui. Fără preludiu, amorul va fi plictisitor și lipsit de pasiune și dorință.

5. Liminile aprinse.

Bărbații se aprind imediat dacă au o priveliște de ansamblu. Le place foarte mult să te vadă. De aceea, le place la nebunie să o facă cu lumina aprinsă și să se holbeze la formele corpului tău.

6. Complimentele.

Nu trebuie să-i spui că este bine ce face sau că se descurcă bine la fiecare 30 de secunde, dar câteva vorbe murdare îl vor incita. Spune-i lucruri pe care ar vrea să le audă în timpul momentelor intime.

7. Comunicarea.

Comunicarea poate juca un rol foarte important în actele intime. Nu trebuie să povestești ce ai făcut în ziua respectivă, ci să îi dai de înțeles că te simți bine alături de el și că te bucuri de plăcerea pe care ți-o oferă.

8. Varietate.

Diversitatea este foarte bună atunci când este vorba de amor. Dacă ai imaginație bogată va fi perfect.

9. Împărțirea sarcinilor.

Nimeni nu vrea să facă toată treaba când vine vorba de amor. Acordă-i timp partenerului tău să se odihnească.

10. Somnul de după.

Amorul poate fi extenuant. Dormi împreună cu partenerul tău după amor. Este unul dintre cele mai intime lucruri.

Specialiștii au identificat 4 tipuri de cupluri și soarta relației lor

Este destul de greu să întâlnești persoana perfectă pentru tine și până o întâlnești trebuie să fii dezamăgită de câteva ori. Însă, iubirea este cel mai frumos sentiment, însă oamenii nu apreciază întotdeauna ceea ce au.

Specialiștii de la Universitatea din Illinois au condus un experiment la care au participat 376 de cupluri îndrăgostite. Au încercat să înțeleagă cum se schimbă sentimentele oamenilor odată cu trecerea timpului și au studiat îndeaproape fiecare cuplu timp de 9 luni.

Ca rezultat al experimentului, au fost identificate 4 cupluri. Mai jos vei găsit cele 4 tipuri de cupluri care te pot ajută să-ți faci o părere despre relația pe care o ai. Iată care sunt acestea:

1. Cuplul cu divergențe, dar pasional.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți puțin timp împreună.
 • întâlnirile voastre sunt pline de pasiune.
 • atunci când vă întâlniți aveți divergențe, dar împăcările sunt pasionale.
 • nivelul sentimentelor tale se schimbă frecvent.
 • uneori pleci departe pentru o perioadă, începeți să vă simțiți lipsa unul altuia și vă grăbiți să fiți din nou unul în brațele celuilalt.

Acest tip de cupluri se potrivește foarte bine citatul următor: ”totul este complicat”,dar nu se despart niciodată pentru că se iubesc.

2. Cuplul dramatic.

Aceasta este relația ta dacă:

 • există multe urcușuri și coborâșuri în relația ta.
 • tinzi să iei decizii bazate pe experiențe negative și neplăcute din trecut.
 • de cele mai multe ori când sunteți împreună vorbiți despre relația voastră.
 • preferați să petreceți timpul separați, fiecare cu prietenii lor.

Cuplurile ca acestea se despart foarte des. Mai puțin de jumătate dintre aceste cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

3. Cuplurile petrecărețe.

Aceasta este relația ta dacă:

 • vorbiți cel mai des pe rețelele de socializare.
 • sunteți un cuplu sociabil și aveți mulți prieteni cu care să ieșiți în oraș.
 • seara ideală pentru tine trebuie să conțină un joc de Monopoly cu prietenii, pregătirea cinei împreună sau ieșitul într-un club de noapte. Trebuie să petreceți până dimineața.
 • vă simțiți confortabil unul în compania altuia și vorbiți despre orice.

Aceste relații sunt considerate ca fiind foarte puternice pentru că sunt bazate pe prietenie în primul rând. 2 din 3 cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

4. Partenerii orientați unul către altul.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți foarte mult timp împreună.
 • aveți hobby-uri și interese comune.
 • faci alegeri pe baza dezvoltării relației tale.
 • vă decideți împreună unde o să vă petreceți vacanța.
 • încercați să rezolvați conflictele făcând compromisuri.

Acest tip de relație este cel mai fericit: 90% dintre cuplurile care au participat la experiment au construit familii puternice.

5 lucruri care îi fac pe bărbați să se îndrăgostească

Dragostea este foarte misterioasă și niciodată nu o să știi exact ce se întâmplă în mintea partenerului tău. Unii caută dragostea toată viața, iar alții o găsesc încă de la începutul căutărilor, însă nu o păstrează pe termen lung.

Bărbații sunt diferiți și relațiile sunt diferite. Nu putem știi niciodată ce gândește un bărbat, dar femeile încă încearcă să deslușească acest mister. Iată câteva lucruri care te pot ajuta să-ți dai seama dacă un bărbat este îndrăgostit de tine:

1. Bărbații simt intimitate emoțională și conexiune puternică. Intimitatea este un subiect foarte ambiguu.

Atunci când un bărbat este îndrăgostit de tine, poate avea încredere absolută în tine și-ți poate spune tot ce simte fără să-i fie rușine și, mai ales, îți dezvăluie cele mai mari temeri ale sale, ceea ce nu fac mulți bărbați. Tu ești cea mai bună prietenă a lui și dacă ajungi la un moment ca acesta înseamnă că aveți o conexiune foarte puternică.

2. Amorul este extraordinar.

Atunci când un bărbat este îndrăgostit de o femeie va fi atent la nevoie și la dorințele sale chiar dacă este vorba de amor. Însă, dacă știi ce să faci în dormitor încă de la început, bărbatul de lângă tine va pica imediat în mrejele seducției. Amorul chiar îi poate face pe bărbați să se îndrăgostească.

3. Sprijinul.

Bărbații iubesc femeile care seamănă cu mamele lor. Își doresc foarte tare să se simtă în siguranță și să se simtă sprijiniți. Vor pe cineva care să-i facă să se simtă confortabil. Dacă ești genul care se cupă de casă, de copii, dar și de nevoile lui în același timp, atunci bărbații nu-ți vor putea rezista cu siguranță.

4. Simte că este apreciat.

Toată lumea își dorește să se simtă dorită. Într-o relație contează mult încrederea și sprijinul, pe lângă alte lucruri. Dacă îi arăți partenerului tău că apreciază că este lângă tine și că te susține, cu siguranță va aprecia și va știi că sunteți pe drumul cel bun în relație.

5. Este el când este cu tine.

Dacă un bărbat face cele mai nebunești lucruri când este cu tine, lucruri pe care nu ar îndrăzni să le facă cu altcineva, atunci este clar că te iubește. Atunci când un bărbat este îndrăgostit își dă jos orice mască și deveniți cei mai buni prieteni.

Nu contează dacă se simte vulnerabil, el îți va spune. Astfel de lucruri sunt mai intime decât amorul și o dată ce ați ajuns la acestă intimitate înseamnă că relația voastră a ajuns la un alt nivel.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.