EștiSuperbă.ro

10 secrete mici și nevinovate pe care le ascund bărbații de iubitele lor

Secrete are oricine. Se pare că uneori nici cei dragi nu le cunosc. În relațiile de iubire sunt sfinte încrederea, înțelegerea, sinceritatea. Cu toate acestea, există și-n relațiie perfecte diverse taine. Am reușit însă să descoperim secretele bărbaților despre care aceștia nu vor recunoaște niciodată.

1. Flirturile
Acesta a devenit un fel de obicei zilnic căruia nu îi acordăm nicio atenție. Un compliment colegei, o privire pe furiș unei necunoscute în stradă, o întâlnire neașteptată într-un local. Pană la urmă, de ce să-ți spună?

2. Minciuna-salvatoare
Să știi că bărbații urăsc de fapt certurile, moiv pentru care ei apelează la acest truc. Să-l tratezi pe barbat de această boală ai nevoie de multă răbdare, de încredere în tine și în el.

3. Încrederea totală e un mit
Încrederea oarbă este ceva în care cu tărie cred doar cei excesiv de îndrăgostiți. Un bărbat întotdeauna își va bănui partenera de infidelitate. Pentru că așa e mai sigur, decât să rămână prost.

4. Și el e sensibil
Dincolo de fizicul impunător, de vocea puternică, de echilibrul gândurilor, bărbații tot sunt niște ființe sensibile. Doar că spre deosebire de femei, aceștia reușesc să se ascundă foarte bine.

5. Își ține ascuns statusul financiar
Chiar și cel mai performant calculator va ceda în încercarea de a calcula câte cupluri s-au despărțit din cauza disputelor financiare. Bărbații își micșoarează involuntar veniturile. Așa cred ei că se protejează pentru problemele din viitor.

6. Trecutul lui
Spune sincer, jumătatea ta îți știe toate păcatele din trecut? Cel mai probabil pe unele vrei să le uiți ca pe un coșmar. Ei bine, și bărbații au un trecut. Probabil mult mai colorat decât al femeilor. Și sunt lucruri pe care chiar nu ai de ce să le mai cunoști.

7. Se bucură atunci când anume tu deschizi subiecte importante
Atunci când tu inițiezi discuții el e fericit. Pentru că și lui îi place să vorbească despre viitor, despre temeri, despre planuri, despre vise, despre nimicuri. Dar cum bine știm, bărbații nu sunt cei mai pricepuți în a-și manifesta emoțiile.

8. Exagerează numărul partenerelor
Numărul de partenere pe care le-a avut un bărbat, îl face mai atrăgător, mai carismatic. Da, e o prostie, dar în lumea bărbaților exact așa se întâmplă. De aceea atunci când el va rosti un număr, ai grijă să-l împarți la 2.

9. Ascunde motivele despărților de foste
Dacă atunci când îl întrebi de ce s-a despărțit de ultima iubită el îți spune că nu s-au potrivit, admite că poate fi și vina lui. Bărbaților le e greu să accepte că poate s-au purtat și ei greșit.

10. Ascunde de tine fricile lui
Ne-am obișnuit să-i vedem pe bărbați ca pe niște super eroi, gata oricând să vină în ajutor. Credem uneori că ei nu cunosc ce e teama. Dar să știi că și ei se pot teme de păianjeni.