EștiSuperbă.ro

10 semne că ești DEPENDENTĂ emoțional de partenerul tău și NU EȘTI DE FAPT ÎNDRĂGOSTITĂ

Dragostea este acel lucru pe care fiecare persoană de pe planetă îl caută.

Unii dintre noi vor dragostea atât de tare încât vor să treacă peste pașii inițiali ai acesteia,orbiți de poftă trupească ,afecțiune și dorință. Nu există un sentiment mai plăcut în lume decât găsirea unei persoane care să te iubească la fel de mult cum o iubești tu.

Însă, uneori schimbăm oamenii și nu-i mai lăsăm să se comporte după bunul plac. Asta pentru că fiecare dintre noi caută propria imagine, nu ceva sincer sau o legătură puternică.

Uneori ceea ce credem despre dragoste este doar o dependență sentimentală care se bazează pe propria noastă satisfacere.

Iată 10 semne care demonstrează că relația ta nu este la fel de sănătoasă precum crezi:

1. Ești foarte geloasă atunci când partenerul tău iese cu altcineva înafară de tine.

2. Tu și partenerul tău nu mai faceți lucrurile pe care obișnuiați să le faceți unul pentru altul  sau , pur și simplu, ați eliminat acele activități care vă apropiau.

3. Ai o îndoială constantă că partenerul tău te va părăsi pentru a fi cu altcineva. Observi că ești posesivă cu el atunci când sunt alte persoane de față.

4. Ești mereu gata să îl lași baltă ori de câte ori ai planuri cu ceilalți apropiați ai tăi.

5. Pui mai multă valoare pe ce crede partenerul tău ,decât pe ceea ce crezi tu.

6. Îți pasă mai puțin de sufletul partenerului tău și îți pasă mai mult de cum știe să păstreze aparențele în fața prietenilor și a familiei.

7. Crezi că îl poți schimba pe iubitul tău în persoana pe care ți-ai dorit-o mereu.

8. Îți place să ai puțin control asupra partenerului tău și devii supărată și distantă atunci când nu fac întocmai cum spui tu.

9. Te simți de parcă nu vei trece niciodată peste și nu te vei vindeca dacă partenerul tău nu va mai fi.

10. O mare parte a sentimentului pe care îl ai în legătură cu încrederea în sine se datorează lipsei de afecțiune, de sprijin și aprobare, dar și lipsei de atenție.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: 

Dacă ești în CĂUTAREA DRAGOSTEI, asta trebuie să faci potrivit semnului tău zodiacal

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Înainte de a te îndrăgostești, trebuie să lucrezi la încrederea de sine și să treci peste teamă. Începe prin a-ți crește încrederea în tine purtând conversații cu oameni noi.

Este important să te axezi puțin pe propria persoană înainte de a intra într-o relație pentru a nu deveni copia identică a persoanei cu care o să te întâlnești.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Pentru a găsi dragostea, trebuie să îți aloci timp pentru tine și să-ți rezolvi problemele de furie. Învață cum să-ți controlezi emoțiile și cum să le eviți apoi sau nu vei avea niciodată o relație de lungă durată.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Ia o gură de aer și fi răbdătoare. Nu te poți aștepta să ai o relație serioasă de pe o zi pe alta.

Acordă-ți timp pentru a ieși la întâlniri și dă-ți o șansă în ceea ce privește dezvoltarea unei conexiuni cu cineva prin a avea conversații interesante și prin a petrece timp împreună. Aceste lucruri reprezintă cheia spre dragoste.

Capricorn ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Este important să începi să gândești cu inima și nu cu mintea.Lasă-te ghidată de sentimente și încetează să mai justifici printr-un lucru rațional.

Dacă simți acea conexiune cu cineva nu îi lăsa să scape. Trăiește momentul și nu mai aștepta pe cineva care să se ridice la TOATE standardele tale.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Dacă vrei să-ți găsești dragostea, trebuie să lucrezi mai mult la tine. Fă în așa fel încât să arăți mai bine pentru tine, nu pentru a atrage atenția altora. Fă-o pentru a-ți da mai multă încredere și pentru a te simți mai bine în pielea ta.

Pești ( 19 Februarie – 20 Martie)

Ești mult prea bună și permisivă pentru această lume care nu iartă nimic. Dacă vrei să-ți găsești jumătatea gândește-te la tine, nu oferi oamenilor încredere imediat , altfel vei suferi de multe ori.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Înainte de a te îndrăgosti, trebuie să faci ce e mai bine pentru viața ta ca femeie singură. Du-te în vacanțe cu aventură într-un loc unde n-ai mai fost , prostește-te cu străini și trăiește-ți viața după bunul plac.

În felul acesta, Când vei întâlni pe cineva , nu vei avea regrete și vei fi pregătită să te liniștești și să începi să construiești o familie.

Taur ( 20 Aprilie – 20 Mai)

Pentru a te îndrăgosti trebuie să începi să trăiești momentul. Nu te mai gândi la ce a mers prost în trecut și ce va merge prost în viitor. Trăiește prezentul și pentru asta trebuie să fi dispusă să întâlnești persoane noi.

Gemeni ( 21 Mai – 20 Iunie)

Înainte de a căuta dragostea, în primul rând, trebuie să îți construiești o relație mai bună cu propria persoană. Dă-și seama ce te face fericită, apoi vei putea să construiești o bună conexiune cu cineva.

Rac ( 21 Iunie – 22 Iulie)

Dacă vrei să te îndrăgostești trebuie să nu mai fugi de probleme. Dacă te ascunzi de probleme, nu ajungi nicăieri, nu va fi mai bine și odată ce te afli într-o relație, nu vei putea face asta la nesfârșit.

Este mai bine pentru tine să-ți rezolvi problemele personale, de cât să te porți de parcă nu există.

Leu ( 23 Iulie – 22 August)

Doar pentru că ești un lider înnăscut nu înseamnă că trebuie să fii la conducere tot timpul. Lucrul în echipă este esențial pentru o relație de lungă durată  și până nu ești gata să accepți asta, îți va fi greu să îți petreci viața alături de cineva.

Fecioară (23 August – 22 Septembrie)

Înainte de a te îndrăgosti, trebuie să-ți uiți foștii și toate căile prin care te-au făcut să suferi. Ce au făcut ei a fost greșit, dar va fi greșit să tratezi pe toată lumea ca și cum ar face aceleași greșeli.

Odată ce ești capabilă să treci peste trecut, deschide-ți sufletul și mintea unei persoane cu care să împărtășești restul zilelor.