Ești superbă

10 SEMNE că un BĂRBAT este BUN la pat! NU trebuie să ratezi numărul 4, este GENIAL!

Încă de de prima întâlnire poți să-ți dai seama dacă un bărbat este bun la pat. Fiecare detaliu ,aparent neînsemnat, îți poate da indicii picante despre cum se va descurca în așternuturi.

1. Felul în care abordează anumite subiecte într-o conversație.

Specialiștii spun că un bărbat care trece repede de la un subiect la altul nu se pot concentra suficient și nici în pat nu se vor descurca prea grozav. Fii atentă dacă redeschide un subiect la care tu i-ai lăsat deja de înțeles că nu vrei să-l abordezi. Este de bine dacă oferă multe detalii despre un subiect. Asta înseamnă că este un partener care rezisă mult în pat și nu se dă înlături de la o partidă de sex pasională.

2. Vă potriviți pe ringul de dans.

Nu este atât de important dacă partenerul tău este pe ritmul muzicii, ci să vă potriviți pe ringul de dans. Dacă mișcările se potrivesc și vin de la sine, înseamnă că o să vă sincronizați și în pat.

3. Sărutul lui este amenințător.

Specialiștii spun că sărutul oglindește activitatea din dormitor a partenerilor. Dacă vă potriviți în pat, atunci modul în care te sărută ar trebui să-ți provoace fiori pe șina spinării. Dacă simți un gol în stomac și inima îți bate cu putere, atunci sărutul este doar începutul. Tehnica în care sărută spune multe despre tehnica lui în pat. Dacă alternează sărutul cu mișcări ale corpului, ănseamnă că for fi artificii în dormitor.

4. Nu se lasă cu experiențele sale sexuale.

Bărbații care se laudă cu experiențele sale anterioare cele mai intense în pat încearcă să se salveze oarecum în cazul în care nu se vor ridica la așteptările tale. Dacă nu menționează nimic despre asta, vre, cu siguranță, să te surprindă arătându-ți.

5. Se uită în ochii tăi cel puțin 3 secunde și repetă mișcarea.

Un bărbat fără încredere în sine nu va avea imaginație în dormitor pentru că nu va lua inițitiva niciodată, însă dacă zâmbește și se uită la tine în timpul actului, înseamnă că este un tip relaxat și că tratează sexul cu dezinvoltură. Dacă bărbatul cu care te întâlnești te face să uiți de tot atunci când ești cu el, înseamnă că nu te va plictisi nici în dormitor,ba dimpotrivă.

6. Vine cu propuneri despre cum să vă petreceți tmpul liber.

Fugi de bărbații care spun ”facem cum vrei tu!”. Dacă nu are inițiativă în astfel de lucruri, cu siguranță nu va avea inițiativă nici în pat.

7. Nu te flatează.

Vorbele dulci, mai ales cele de la prima întâlnire și care vizează strict fizicul tău, sunt de prost gust. Asta înseamnă că nu știe cum să facă să ajungă mai repede în dormitorul tău. Este un semn bun dacă te face să simți că este atras de tine prin gesturi, însă fără să forțeze nota.

8. Îți imită gesturile și poziția corpului.

Specialiștii spun că atunci când există o postură și niște gesturi asemănătoare între parteneri când sunt împreună, înseamnă că în pat vor ieși scântei.

9. Caracterul.

Dacă partenerul tău este atent și grijului cu tine la prima întâlnire, înseamnă că așa va fi și în timpul sexului.

10. Gesticulează în timp ce vorbește.

Un bărbat care gesticulează este bun la pat. Simte nevoia să dea din mâini când vorbește despre ceva interesant, iar în pat nu-și va lua mâinile de pe tine.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

Iubitul I-A dat PAPUCII și i-a spus că este GRASĂ și URÂTĂ. Este INCREDIBIL cum S-A RĂZBUNAT fata!

O tânără care și-a făcut liposucție a făcut din propria grăsime un săpun pe care i l-a trimis fostului ei prieten. Alături de săpun i-a trimis și niște poze cu noua ei înfățișare. Pentru a-l umili și mai mult a postat pe un site din China – Weibo – sub numele Xiaoxiao.

Ea afirmă că a făcut câteva săpunuri din grăsmea sa și le-a trimis fostului său prieten drept cadouri de Anul Nou.

Scenele incredibile ale răzbunării sale de pe rețelele de socializare au ajuns mai departe de atât și lumea a început să numească săpunul: ultima formă de răzbunare a lui Xiaoxiao pentru că a fost victima ”jenată de găsime”.

Mesajul lui Xiaoxiao către fostul ei iubit a fost că ar trebui să se spele la gură cu acel săpun pentru că i-a spus nenumărate lucruri urâte despre aspectul ei fizic înainte de a se despărți.

Chiar și internauții au fost încântați de ideea fetei de a face săpun din propria grăsime ,chiar dacă li s-a părut și  dezgustător. Tot ei au încurajat victoria ei în fața fostului iubit.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.