EștiSuperbă.ro

10 semne evidente că ești înșelată. Nu te mai lăsa păcălită!

Bănuiești că partenerul de viață are altă relaţie? Nu încerca să afli adevărul chiar de la el! Nu rezolvi nimic enervându-te ori făcând o scenă de gelozie. Observă-i însă cu atenţie gesturile şi comportamentul şi vei sesiza semnele care-i trădează infidelitatea!

1. Dintr-odată, este foarte preocupat de felul cum arată. O ştim cu toţii, cu cât convieţuim mai mult cu persoana iubită, cu atât ne simţim mai confortabil. Dorinţa de a arăta bine în faţa partenerului nu mai e la fel de puternică precum în primele zile după ce l-am cunoscut. Atunci, de unde aceste schimbări, interesul pentru propria persoană? Până mai ieri, nu ieşea din costum; acum însă, îi plac blugii şi tricourile. Înainte, asculta doar muzică clasică; mai nou, pare un împătimit al rockului. E posibil să vrea să impresioneze pe cineva. Pe altcineva!

2. Comportamentul lui e din ce în ce mai schimbător. Ba e vesel, ba e trist. Aşa li se întâmplă multora dintre cei care înşală: sunt incapabili să menţină stabilitatea în ambele relaţii. Iar nervozitatea pe care o acumulează într-o relaţie și-o manifestă în cealaltă.

3. A devenit brusc foarte generos şi extrem de grijuliu. Nu te grăbi să te bucuri și acordă atenţie acestui aspect, mai ales dacă un asemenea comportament nu-l caracterizează pe iubitul tău! Cadouri şi flori, zeci de mesaje pe zi, cină romantică la restaurant. De unde toate acestea cu care nu erai obişnuită? Partenerul tău se simte vinovat de relația pe care o are și în felul acesta încearcă să se revanşeze. Asta se întâmplă la începutul aventurii. Cu timpul însă, atenţia pe care ţi-o acordă va scădea.

4. Nu-ţi permite să-i foloseşti telefonul mobil şi nu-l lasă niciun moment nesupravegheat.Ai toate motivele să te gândeşti că nu păstrează cu sfinţenie în memoria telefonului vreun secret mondial!

5. Dacă îl apelează cineva când eşti prin preajmă, nu răspunde ori se duce să vorbească la telefon în altă cameră. E ciudat, doar nu discută cu prietenul lui (care pare a avea o voce cam subţire, languroasă) problema soluţionării crizei globale! Chiar dacă le-ar discuta, de ce îşi schimbă tonul la apariţia ta?

6. Şi-a îmbogăţit vocabularul cu noi expresii. E cu atât mai ciudat cu cât acestea sunt folosite în special de fete, însă tu nu obişnuieşti să le rostești.

7. Te critică, inclusiv în prezenţa altora. În cazul în care critica nu este îndreptățită, e foarte posibil ca el să încerce pur şi simplu să se justifice în propriii ochii, să-şi dovedească ba că nu eşti o bună gospodină ori eşti cine ştie ce frumusețe, ba că nu te îngrijeşti, iar el, sărmanul, e pus în situaţia să caute pe cineva care să te înlocuiască.

8. Nu vine la întâlnire (sau refuză din start), motivând că s-a întâlnit cu prietenii sau a intervenit o problemă de familie de care a fost nevoit să se ocupe neîntârziat. Sigur, ştii că are prieteni şi se vede cu ei, dar faptul că întâlnirile sunt cam dese şi intervin spontan ar trebui să te pună pe gânduri.

9. Stă mai tot timpul pe internet. Se întâmplă adesea ca mulţi să-şi facă noi cunoştinţe pe site-urile de socializare din spaţiul virtual. O asemenea îndeletnicire ridică semne de întrebare mai ales dacă şterge istoricul site-urilor vizitate sau restricţionează accesul la unele documente.

10. Şi-a schimbat atitudinea în relaţiile intime, devenite o rutină. Încearcă să dinamizezi actul intim! Dacă nu reuşeşti, discută cu el, fiindcă este posibil să aibă o problemă medicală sau psihică. Când nu e vorba de aşa ceva, motivul nu poate fi decât infidelitatea, scrie femeia.ro.