EștiSuperbă.ro

10 situații dificile care se întâmplă într-o relație, dar cu care nu ar trebui să te confrunți niciodată

Trăim într-o lume a tehnologiilor progresive, dar uneori continuăm să respectăm regulile depășite în relațiile noastre. De exemplu, situațiile în care evităm să discutăm anumite subiecte.

Îți vom arăta cât de nefericiți pot fi oamenii cu secrete. Majoritatea subiectelor interzise sunt în conflict cu relațiile fericite. Citește mai departe și vei vedea că avem dreptate din acest punct de vedere.

 

1. Sănătatea

Nu ești un ipohondru doar pentru că te simți rău, dar nu te preface că ești nemuritor. Lasă-ți partenerul să te ajute deoarece amândoi sunteți în aceeași echipă și vă puteți sprijini întotdeauna.

 

2. Momentele intime

Este evident că dacă o persoană nu știe care este problema, nu o poate rezolva. Cu toate acestea, multe cupluri sunt sigure că problemele amoroase pot dispărea de la sine, dar nu o vor face. De aceea, bunul simț ar trebui să prevaleze asupra timidității.

 

3. Obiceiurile și plăcerile ciudate

Toată lumea are propriile obiceiuri bizare. Unii oameni sunt timizi, iar unor oameni le place să danseze cu maracas. S-ar putea ca benzile desenate, LEGO-ul, și Backstreet Boys să fie pentru tine.

Dragostea are și astfel de „dependențe”. Încercați să vă împărtășiți obiceiurile; probabil că aveți mai multe în comun decât vă dați seama.

 

4. Indiferența față de copii

Bineînțeles că este un mit acela care spune că tuturor ne plac copiii. Puteți să amânați planificarea familială dacă nu sunteți gata, dar ar trebui să discuți asta cu partenerul tău.

 

5. Problemele financiare

„Nu avem bani”, „Nu avem nevoie să o cumpărăm acum” – unii oameni sunt prea timizi să spună aceste lucruri pentru că le este frică să nu pară avari și lacomi. Este foarte important să discuți un buget familial folosind cuvintele potrivite.

 

6. Eșecurile și nereușitele partenerului

Nu trebuie să dai vina pe iubitul tău pentru anumite chestiuni din viața lui, dar cu siguranță trebuie să discuți totul într-o manieră pașnică, pentru că nu este indicat să ții totul în tine.

 

7. Dreptul de a rămâne singur

Toată lumea are dreptul să se relaxeze în canapea uitându-se la un film din când în când. Uneori trebuie să rămânem singuri cu gândurile noastre și să nu ne deranjeze nimeni. Trebuie să înțelegem că fraza „Vreau să mă odihnesc” nu este aceeași cu „Nu te mai iubesc”.

 

8. Problemele personale

Nu există nicio îndoială că nimănui nu-i place când cineva spune aceeași poveste din nou și din nou, dar tăcerea face să se înrăutățească situația. Există o linie fină între reticență și lipsa dorinței de a supăra pe cineva.

 

9. Părinții

Este bine când ajungi la un compromis cu părinții partenerului, dar dacă simți că ei doresc să vă controleze viața, nu ezita să fii direct. Amintește-i partenerului și ție că aveți propria familie, nu întregul clan al familiei.

 

10. Planurile de viitor

Nu trebuie să urmați scenariul de viață „corect” dacă este în contradicție cu visurile voastre. Sacrificiile inutile sunt teribile pentru amândoi. Vrei vreo schimbare în viața ta? Atunci împărtășește-le cu partenerul tau. Dacă iubitul tău vrea același lucru? Dacă nu, puteți discuta alte variante.