EștiSuperbă.ro

10 sunete pe care bărbații le fac în timpul amorului

Amorul nu mai este un subiect tabu și toată lumea vorbește deschis despre acest subiect. Amorul este un act instinctual și foarte des oamenii fac amor doar de plăcere, chiar dacă nu au o relație serioasă sau de lungă durată.

Poate că uneori nu îți dai seama dacă te miști bine în dormitor și nu știi dacă partenerul tău este satisfăcut pe deplin, însă există o serie de sunete care pot reda exact ceea ce simte partenerul tău și-ți poți da seama dacă ești pe drumul cel bun.

Femeile se exteriorizează mai mult decât bărbații în timpul relațiilor intime, însă și bărbații au modul lor de a spune că se bucură de plăcere. Iată câteva sunete pe care bărbații le scot atunci când faci ce trebuie în dormitor:

1. Gemete: 

Din mai multe motive, bărbații nu sunt la fel de vocali ca și femeile, însă există anumite momente în care pur și simplu nu se pot abține și gem ușor de plăcere. Cel mai des, bărbații fac asta la urechea femeii.

2. Sunetele ritmice: 

Aceste sunete sunt scoase de aproape toți bărbații. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt cele mai întâlnite atunci când un bărbat atinge plăcerea maximă.

3. Strigă: „O, da!”:

Sunt două tipuri de bărbați: cei cărora le place să vorbească în timpul amorului și cei care cred că este total inadecvat. Unii bărbați nu se tem să-și exprime plăcerea și de aceea te vor anunța când le place ce faci.

4. Vorbesc murdar: 

Poate că nu ai întâlnit astfel de bărbați dau poate da. Ei bine, acești bărbați se comportă ca și cum ar fi în filme pentru adulți și adoră să vorbească murdar în timpul actelor intime. Le place să-ți șoptească la ureche ce ar vrea să-ți facă în continuare sau ce ar vrea să le faci tu lor.

Unele femei consideră acest lucru extrem de excitat, în timp ce altele se gândesc că este puțin ciudat și deplasat.

5. Sunete ciudate pe care le regretă apoi: 

Mulți bărbați scot sunete ciudate în timpul actelor intime pentru că se abțin pra mult să nu o facă deloc. De multe ori se pot opri din actul intim pentru a observa dacă ți-ai dat seama de sunetul pe care l-au scos.

6. Respirația greoaie: 

Nu toți bărbații scot sunete în momentele intime, însă îți poți da seama dacă se bucură de plăcere în momentul în care începe să respire greoi.

7. Liniștea ciudată. 

În momentul în care există o liniște deplină în momentul actului intim, totul devine ciudat. Dacă partenerul tău nu face nici un zgomot, este destul de greu să-ți dai seama la ce se gândește și dacă se simte bine.

8. „O să termin.”

Specialiștii spun că 90% dintre bărbați spun când au orgasm.

9. Tremuratul. 

În momentul în care un bărbat începe să tremure, este clar că este în extaz. Poate atinge plăcerea maximă oricând.

10. Țipatul. 

Țipatul poate fi extrem de straniu când iese din gura unui bărbat, mai ales în timpul momentelor intime, însă… fiecare se manifestă în felul lui.

 

Comentarii

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x