EștiSuperbă.ro

10 temeri pe care le au bărbații, dar pe care le țin ascunse

Bărbații încearcă să pară puternici și cât mai masculini pentru că societatea se așteaptă ca aceștia să se comporte așa. Ca și în cazul femeilor, bărbații vor să fie acceptați și se luptă pentru a fi pe placul societății. Uneori, comportamentul lor nu corespunde cu ceea ce se întâmplă de fapt în mintea și în sufletul lor.

Bărbații încearcă să-și ascundă emoțiile și temerile pe care le au. Ei bine, acest fenomen se numește castrare emoțională în sociologie. Bărbații sunt stimulați astfel încât să fie mai puțin emoționali și să pretindă că sunt neînfricați. Din păcate, există încă un astfel de fenomen. Totuși, aceste lucruri se întâmplă doar la suprafață pentru că și bărbații au temeri, însă le țin doar pentru ei.

Unii bărbați se deschid în fața femeilor pe care le iubesc, alții nu. Oricum ar fi și oricât de multe ai cunoaște despre bărbatul tău, este indicat ca orice femeie să știe aceste lucruri despre bărbați. Iată care sunt cele mai mare temeri ale bărbaților:

1. Modul în care arată: Se știe despre femei să au diverse complexe care țin de aspectul lor fizic, însă și bărbații au la fel de multe. Se poate întâmpla ca un bărbat să nu abordeze o femeie doar pentru că nu este mulțumit de aspectul său fizic.

2. Banii: Ghici ce? Dacă câștigi mai mult decât iubitul tău, poate fi o problemă foarte serioasă. Deci, fă-l să se simtă mai puternic decât tine, indiferent cine câștigă mai mulți bani.

3. Bărbații devin timizi dacă sunt mai scunzi decât femeile: Deci, ar fi mai bine să nu-ți iei tocurile la înălțime.

4. Alți bărbați: Nu veți crede, dar partenerul vostru este, probabil, se teme că un alt bărbat este mai bun decât el și că s-ar putea să-l părăsiți pentru altcineva. Asigurați-vă că vă apreciați partenerul și nu-i dați un motiv de a fi gelos.

5. A fi neexperimentat: Dacă un bărbat nu are prea multă experiență în relație, se poate simți inconfortabil. Faceți-l să simtă că sunteți egali, chiar dacă ați avut mai mulți iubiți înainte.

6. Părul de pe corp: Dacă un bărbat nu știe despre preferințele femeilor, el va fi îngrijorat că are prea mult păr pe corp, iar dacă nu are, se va teme că tu îți dorești invers. Deci, spune-i că-l placi exact așa cum este.

7. Dieta: Aceasta se referă de fapt la prima frică. Bărbații sunt îngrijorați de felul în care arată, așa că iau foarte multă masă musculară. Încearcă să-ți susții partenerul.

8. Se tem de modul în care evoluează o relație: Ei vor ca totul să fie perfect, nici prea lent, nici prea rapid.

9. Se tem de foștii iubiți ai partenerei: Dacă sunteți mai experimentată decât partenerul vostru, s-ar putea simți ciudat. Deci, s-ar putea teme de partenerii cu care ai avut relații anterioare. Demonstrează-i că nu are de ce.

10. Emoțiile: Bărbații sunt speriați să-și arate emoțiile sau sentimentele. Acest lucru se întâmplă fie pentru că au fost răniți în trecut, fie pentru a nu părea slabi în fața ta.