EștiSuperbă.ro

10 tipuri de femei pe care bărbații le adoră

Gusturile diferă și este normal ca toată lumea să aleagă persoana cu care se potrivește cel mai bine. Cu toate acestea, statisticile au arătat că există anumite tipuri de femei care sunt mai populare decât altele în rândul bărbaților. Există femei care nu trebuie să facă nimic pentru a ieși în evidență, în timp ce altele fac mari eforturi pentru a fi observate. Iată care sunt cele 10 tipuri de femei pe care bărbații le adoră:

1. Femeia copilăroasă: Acest tip de femei este popular, adăugând bucurie și fericire în viața bărbaților. Dar fii atentă, uneori bărbații vor ca tu să fii serioasă și înțeleaptă.

2. Femeile misterioase: Toată lumea adoră misterele și bărbații nu sunt o excepție de la această regulă. Dacă îi spui totul la prima întâlnire vei fi exact ca o carte deschisă pentru el și își pierde interesul.

3. Femeile care iubesc relațiile fizice: Ei bine, toată lumea iubește acest fel de relații, iar pentru bărbați acest aspect este foarte important. Relațiile fizice nu garantează că se va căsători cu tine, dar cel puțin îl atrage.

4. Femeile fără experiență în dormitor: Dacă arătați lipsa de cunoștințe atunci când vine vorba despre relații, partenerul tău va vrea să devină profesorul tău. Acest tip de femei este destul de greu de găsit în zilele noastre. Nu fi timidă să-i spui dacă ești începătoare.

5. Femeia de acțiune: Când îi arăți natura și independența sălbatică, cu siguranță îi vei atrage atenția.

6. Femeile răsfățate: Aceste femei sunt de 2 tipuri: femeile care vor sa se răsfețe și femeile care sunt deja răsfățate.

7. Femeile încrezătoare: Ce poate fi mai atrăgător decât o femeie care are încredere în sine și-și iubește corpul așa cum este? Astfel de femei sunt absolut independente și știu exact ce vor de la viața, dar mai ales pe plan personal.

8. Femeile cu spirit matern: Unii bărbați tind să aleagă femeile care au grijă de ei în mod maternal. Aceste femei sunt partenere perfecte atunci când vine vorba de a trăi împreună, deoarece ele sunt capabile să facă toate treburile de uz casnic.

9. Divele: Asemenea femei sunt de obicei singure deoarece arata prea bine și majoritatea bărbaților au o teamă în a le aborda. Dacă faceți parte din această categorie, încercați să le arătați bărbaților să sunteți interesate de ei.

10. Femeia neconvențională: În primul rând, o femeie excentrică atrage întotdeauna atenția cuiva. Aceste femei sunt prea energice și pline de viață pentru a fi neobservate. Bărbaților li se pare că aceste femei sunt distractive și dornice de aventură.