EștiSuperbă.ro

11 gânduri secrete pe care bărbații le au atunci când văd o femeie pentru prima dată

Atunci când bărbații văd o femeie care îi atrage pe stradă, ar da orice să știe ce gândește. Ar fi foarte interesant să știm ce gândesc ceilalți, însă nu prea este posibil, de aceea putem face doar presupuneri.

De obicei, în astfel de situații, bărbații se gândesc: oare flirtează cu mine, oare este singură, oare arată prea bine pentru mine? Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente gânduri care îi macină pe bărbați când văd o femeie drăguță.

1. Oare pot să o bag în seamă sau mă va refuza imediat? Bărbații sunt foarte atenți la contactul vizual pe care îl faci cu ei, la modul în care mergi sau la atitudinea pe care o ai.

2. Se uită la mine sau se uită la oamenii de lângă mine?  Bărbații urmăresc toate semnele pozitive pe care le oferi și va observa orice mic detaliu dacă este interesat de tine.

3. Bărbații se gândesc cu ce te ocupi chiar dacă te văd pentru prima dată. După modul în care arăți se vor gândi la o grămadă de meserii.

4. Se uită dacă ai inel pe deget. Un bărbat de la uita după un inel pentru a știi din start dacă are șanse sau nu.

5. Se uită la ochii tăi. După cum spune un proverb: ochii sunt ferestra către suflet. Ochii arată bunătatea și în general, bărbații sunt foarte atenți la acest indiciu.

6. Culoarea părului. Majoritatea bărbaților sunt atrași de brunete, în timp ce alții au ca slăbiciune blondele sau roșcatele. Depinde de gusturile fiecăruia.

7. Se uită la buzele tale. Deja își va imagina cum te sărută și se gândesc dacă sunt crăpate sau dacă sunt moi și fine.

8. Observă zâmbetul. Un zâmbet poate face un bărbat să se îndrăgostească. De asemenea, bărbații folosesc logica și dacă ai un zâmbet blând, atunci înseamnă că ești o persoană la fel. Și femeile sincere sunt adevărate comori.

9. Încearcă să-ți analizeze stilul. Acest lucru poate fi surprinzător, însă bărbații nu fac asta pentru a te judeca sau să vadă dacă ai o stare materială precară, fac asta pentru a deduce ce fel de personalitate ai și încearcă să-și dea seama ce fel de persoană ești.

10. Va remarca nivelul de încredere pe care îl are femeia respectivă în ea. Un bărbat este atras de încrederea unei femei. Dacă i se pare că nu are încredere în ea, nu va mai fi la fel de interesat.

11. Oare cum miroase? Dacă o femeie arată incredibil, un bărbat va fi atent să îi simtă mirosul atunci când trece pe lângă ea. Este foarte curios dacă miroase a bomboane sau a ceva mai înțepător.Până la urmă, mirosul sune foarte multe despre tine.

10 trucuri de înfrumusețare de pe internet care s-au dovedit a fi dăunătoare

Toate femeile își doresc să fie cât mai atrăgătoare și după o anumită vârstă apelează la tot felul de tehnici de înfrumusețare, însă, uneori, aceste metode pot fi dăunătoare. Femeile nu realizează acest lucru până nu li se întâmplă.

Nu toate informațiile de pe internet sunt de încredere și nu toate trebuie încercate. Unele trucuri chiar nu funcționează și sunt chiar periculoase. Iată câteva trucuri în care nu trebuie să ai încredere niciodată și care îți pot face mai mult rău decât bine.

1. Lacul de unghii pe post de tratament pentru herpesul buzelor.

Este mai bine dacă nu urmezi acest truc pentru că lacul de unghii aplicat pe astfel de rană poate cauza iritații grave care se pot agrava. Mai bine folosește o cremă specială de la farmacie și ia-o după tine peste tot.

2. Lipiciul pentru tratarea punctelor negre.

Este ineficient și foarte periculos. Lipiciul poate cauza alergi și iritații ale ochilor sau ale pielii. Folosește soluții sănătoase pentru a scoate punctele negre precum măștile.

3. Mărirea buzelor acasă.

Această tehnică se folosește încă de când eram mici și constă în băgarea buzelor într-un pahar în care nu mai există aer. Totuși, în locul buzelor lui Angelina Jolie , te vei alege cu o vânătaie în jurul buzelor.

4. Folosirea spray-ului de păr pentru fixarea machiajului.

Femeile care cred că spray-ul de păr merge aplicat și pe față, greșesc amarnic. Fixativul pentru păr nu funcționează ca fixator de machiaj. Încearcă să folosești produse cosmetice special pentru față.

5. Folosirea șamponului de cal.

Acest truc funcționează doar imediat după aplicare. Totuși, probabil că vei fi dezamăgită de faptul că este toxic și îți va face părul subțire și ți-l va deteriora în timp. Mai bine folosește șampoanele de la farmacie sau pe cele din comerț.

6. Aplicarea cartofilor pe pielea grasă.

Nu există nici o îndoială că acest produs nu este dăunător, dar nu trebuie aplicat direct pe piele. Substanțele din cartof pot cauza acnee. Există de altfel mai multe uleiuri speciale pentru îngrijirea pielii.

7. Sucul de lămâie pentru dispariția pistruilor.

Este mai sigur să te dai cu o cremă cu protecție solară care să te protejeze de razele solare. Nu vei scăpa de pistrui cu ajutorul lămâii.

8. Creioanele colorate în locul tușului.

Nu contează cât de cool este ideea, nu încerca asta. Componentele creioanelor colorate sunt periculoase pentru ochi și poși găsi cu siguranță în comerț tot ce îți dorești.

9. Deodorant pentru față.

Deodorantele usucă pielea și efectul lor nu poate aduce nici un beneficiu pielii tale.

10. Unt de arahide în locul cremei pentru ras.

Untul de arahide nu este deloc folositor, îți poate produce iritații grave. Dacă nu vrei să folosești cremă pentru ras, atunci folosește balsam de păr.

12 mistere nerezolvate din istorie care au fost în sfârșit elucidate

De-a lungul istoriei au existat o mulțime de mistere care au fost imposibil de elucidat.Totuși, datorită tehnologiei, unele dintre ele au fost rezolvate sau cel puțin s-a găsit o explicație logică pentru ele.

Este de la sine înțeles că unele lucruri nu pot fi niciodată nerezolvate, dar măcar putem încerca. Iată câteva secrete antice care au fost elucidate de cercetători:

1. Civilizația dispărută din Nazca.

Oamenii din Nazca au devenit faimoși datorită numeroaselor desene de pe suprafața deșertului Nazca din Peru. Există teorii care spun că aceste desene au origini extraterestre, dar cercetătorii au demonstrat că oamenii de acolo au făcut aceste desene pentru a comunica cu zeii.

2. Secretul din subteran de pe Isnsula Paștelui.

Ar trebui să-i mulțumim legendarului Thor Heyerdahl pentru descoperirea misterului de pe Insula Paștelui și a statuilor de acolo. A lansat o expediție pentru a explora insula. A aflat acolo că acele statui ale unor capete au de fapt corp, unele dintre ele având chiar 20 de metri.

3. Mormântul unei balene din Chile.

A fost descoperit un mormânt al unei balene în mijlocul deșertului Atacama din Chile. Cercetătorii nu au putut înțelege cum s-a produs această dispariție a monștrilor marini, dar recent au constatat că s-a datorat poluării.

4. Notele misterioase pe o copie a Odiseei.

O copie a operei lui Homer de acum 500 de ani are niște note pe ea într-o limbă necunoscută. Cercetătorii au descoperit că acele inscripții au fost o invenție a lui Jean Coulon de Thevenot. S-a dovedit și că acele inscripții sunt de fapt o traducere din greacă în franceză.

5. Canalul negru de scurgere din Florida.

Acel canal a fost imposibil de explorat pentru că nu există vizibilitate, însă recent s-a făcut o expediție care a adus rezultate neașteptate: se pare că oamenii a locuit în Florida cu  mai mult timp înainte decât se credea și s-au găsit chiar și unelte.

6. Primul calculator din Grecia.

Primul calculator datează din anul 80-50 înainte de Hristos și recent s-a descoperit scopul lui: era un dispozitiv de navigare. Este chiar uimitor ce fel de dispozitiv au putut oamenii să inventeze în acea perioadă.

7. Armata pierdută din Cambyses II.

În anul 524 înainte de Hristos, armata regelui Persiei s-a întors împotriva Etiopiei. Peste 50.000 de soldați au venit să se lupte, dar au dispărut fără urmă, lăsând doar o legendă în urmă. Specialiștii au descoperit recent rămășițele soldaților și s-a presupus că au murit într-o furtună puternică de nisip.

8. Capul Bosham.

Timp de 2 secole acest cap nu a avut nume pentru că era într-o formă foarte proastă. S-a dovedit că acest cap a făcut parte dintr-o statuie a Împăratului Roman Traian.

9. Roca misterioasă din Valea Moartă.

Această rocă este un mister pentru că nu are cum să existe așa ceva în deșert și mai mult de atât, provoacă impresia că se mișcă. Cercetătorii au găsit o explicație, și anume că se formează gheață iarna și atunci când se topește, provoacă această impresie de mișcare datorită vântului.

10. Dispariția mormântului lui Richard al III-lea.

Corpul lui a fost dispărut pentru că a fost aruncat într-un râu. Specialiștii l-au descoperit recent și testul ADN a demonstrat că este într-adevăr el.

11. Echipajul pierdut de pe Mary Celeste.

Mary Celeste a fost un vapor fantomă care a dispărut fără urmă în anul 1872 cu tot cu echipaj. Cercetătorii au explicat acest fenomen. erau circa 1.700 de butoaie cu alcool la bord și probabil că a luat foc, realizându-se o explozie invizibilă.

12. Un elicopter antic egiptean.

Hieroglifele Abydon dintr-un templu din Osiris au fost provocat multe discuții controversate pentru că reprezintă un elicopter și un tanc. Totuși, cercetătorii au reconstituit hieroglifele originale și au dovedit că de fapt nu era așa ceva, doar că erau deteriorate.