EștiSuperbă.ro

12 calități pe care bărbații le caută la o femeie

Se spune despre bărbați că sunt insensibili de cele mai multe ori și că toți caută doar aventuri, însă sunt doar mituri. Bărbații adevărați își doresc o femeie care să devină mama copiilor lor și care să le fie alătur pentru tot restul vieții.

Au și bărbații standardele lor când vine vorba de femei și mulți dintre ei au anumite pretenții care te pot surprinde în mod plăcut. Majoritatea bărbaților pun accent pe aspectul fizic pentru că înfățișarea este primul lucru pe care îl observăm, însă nu este cel mai important pentru ei.

1. Bărbații apreciază femeile care sunt familiste.

Bărbaților le plac femeile care sunt apropiate de familia lor și care fac totul pentru binele celor din jur. O femeie grijulie și iubitoare este tot ce-și doresc pentru că alături de ea își pot construi o viață și un cămin stabil.

2. Bunătatea.

Un bărbat adevărat caută o femeie care să emane bunătate și căldură. Bărbații iubesc zâmbetele calde și iubesc și mai mult femeile care le luminează ziua doar prin simpla lor prezență. Blândețea, tandrețea și bunătatea sunt calitățile pe care trebuie să le aibă mama copiilor lor.

3. Inteligența.

Poate că bărbații sunt atrași de aspectul fizic la început, însă dacă nu știi să legi două vorbe își vor pierde interesul imediat. Nu contează cât de frumoasă ești, contează dacă îți merge mintea și dacă are ce să vorbească cu tine.

Bărbații iubesc femeile inteligente de la care au ce să învețe. O femeie inteligentă înseamnă o femeie care va fi în stare să își crească și să-și educe copiii cum trebuie. Poate că ți de pare puțin ciudat, însă bărbații chiar se gândesc la viitor.

4. Înțelegerea și empatia.

Înțelegerea, răbdarea și compasiunea sunt lucrurile cele mai importante într-o relație de durată. Nimeni nu-și dorește o soție pe care nu se poate baza. În primul rând, partenerii trebuie să fie cei mai buni prieteni.

Este foarte important să-ți susții partenerul în tot ceea ce face și să-i dai încredere. Bărbații caută femei care să fie acolo când au nevoie și mai ales să fie atente la nevoile și la starea lor emoțională.

5. Ambiția.

Bărbații caută femeile ambițioase care fac tot ce le stă în putință pentru a-și îndeplini țelurile. O femeie ambițioasă se va asigura că și partenerul ei ajunge acolo unde-și propune prin sprijinul pe care i-l acordă.

6. Sinceritatea.

Bărbații apreciază cel mai mult femeile sincere și directe. Urăsc gesturile răutăcioase sau bârfa și nu vor putea fi alături de o femeie căreia îi place să bârfească. Dacă ești genul de femeie care spune ce gândește și ce simte, fără a-l lăsa pe bărbatul de lângă tine să ghicească ce ai, ai deja o bilă albă în viziunea bărbaților.

7. Bărbații vor ca femeile să fie dispuse să facă sacrificii pentru ei.

Deși se consideră că doar bărbații trebuie să facă sacrificii într-o relație, bărbații își doresc ca femeile să procedeze la fel. Dacă ei sunt dispuși să renunțe la o seară în oraș cu băieții, atunci și tu trebuie să faci la fel. O relație nu înseamnă sacrificii doar dintr-o singură parte.

8. Valorile comune.

Bărbații își vor întemeia o familie doar cu o femeie cu care împărtășește aceleași principii de viață. Lucrurile în care credem, lucrurile pe care le considerăm importante în viață și modul în care ne tratăm pe noi și pe ceilalți trebuie să corespundă ambilor parteneri.

9. Atracție psihică.

Conexiunea fizică poate fi importantă, însă conexiunea mentală dintr parteneri este mult mai importantă. Odată ce se stabilește o conexiune și există o atracție din punct de vedere mental, atunci începe relația pentru un bărbat și lucrurile devin serioase.

10. Sociabilitatea.

Nici un bărbat nu va accepta o femeie în viața lui care nu socializează. Bărbații nu vor să existe momente ciudate între iubita lor și prietenii lor pentru pentru ei contează foarte mult părerea prietenilor. Bărbaților le plac femeie relaxate și vorbărețe.

11. Simțul umorului.

Bărbaților le plac femeile mature, însă care să aibă și simțul umorului. Este foarte important ca partenerii să aibă propriile lor glume și să se mai destindă după o zi lungă cu activități amuzante.

12. Tandrețea și afecțiunea.

Bărbații iubesc femeile care îi fac să se simtă doriți și iubiți și să fim serioși, cui nu-i place? Afecțiunea, îmbrățișările, gesturile mici, ținutul de mână și săruturile pe frunte sunt lucruri pe care orice persoană le apreciază și pe care și le dorește.