EștiSuperbă.ro

16 semne care demonstrează că partenerul tău nu poate trăi fără tine

Ce sentimente are partenerul tău pentru tine: iubire sau simpla simpatie? Este sincer în manifestările sale sau își ascunde în mod abil emoțiile reale? Femeile au deseori astfel de întrebări, deoarece tind să caute confirmarea dragostei în fiecare act al iubitului lor, să se gândească la sinceritatea sentimentelor și să se îndoiască de toate relațiile serioase.

Nu este nimic amuzant în aceste chinuri, desigur, pentru că este important pentru fiecare femeie să știe că partenerul ei o iubește și nu o înșeală. Deci, cum putem fi siguri de sentimentele pe care le au partenerii noștri de suflet? Aceasta este principala dificultate pentru femei, deoarece dacă vă întrebați direct partenerul tău despre acest lucru, el poate să vă mintă sau să nu răspundă la întrebare, din cauza orgoliului masculin.

De fapt, pentru a afla adevărul, nu este nevoie de nici o cunoaștere a psihologiei, pentru că există mai multe semne care demonstrează că un bărbat te iubește cu adevărat, pe care le poți distinge și observa foarte ușor. Observarea și răbdarea sunt singurul lucru de care aveți nevoie pentru a obține răspunsul la una dintre cele mai importante întrebări din viața voastră.

1. Se gândește mereu la tine și tu te gândești la el. Doar prin faptul că îți trimite mesaje în ciuda faptului că este stresat sau ocupat, îți poate demonstra acest lucru.

2. Vă place să petreceți timp împreună făcând activitățile preferate. Petrecând timp împreună, partenerii se apropie din ce în ce mai mult.

3. Te întreabă cum ți-a fost ziua. Înseamnă că-i pasă de tine!

4. Vă place să vă verificați mesajele reciproce în rețelele sociale. Deși acest lucru este puțin exagerat pentru că o relație ar trebui să se bazeze pe încredere, este un mod drăguț de a arăta că nu ai nimic de ascuns.

5. Niciodată nu uită de planurile tale. Dacă îi spui partenerul tău că trebuie să faci ceva peste o săptămână, iar el nu uită, înseamnă că îl interesează persoana ta și că te iubește. Bărbații nu țin minte lucrurile despre care nu le pasă.

6. Întotdeauna îți ține promisiunile. Un bărbat care se ține de promisiuni este un bărbat care trebui păstrat.

7. Faceți împreună lucruri drăguțe.

8. Vă recitiți mesajele celuilalt după un timp. Bărbaților nu le plac gesturile siropoase, dar dacă partenerul tău face gesturi de acest gen, te iubește.

9. Aveți cântecul vostru. 

10. Sunteți cei mai buni prieteni. Pentru ca o relație să dureze, este neapărată nevoie ca partenerii să fie cei mai buni prieteni și nu doar amorezi.

11. Îi place să aibă grijă de tine. Dacă vine la tine când ești răcită și te face să te simți mai bine, păstrează-l în viața ta.

12. Știți că vă puteți susține reciproc în toate situațiile de viață.

13. Vă întâlniți cât mai des și el face tot posibilul să petreceți mai mult timp împreună. 

14. Nu se poate imagina cu altcineva.

15. Își cere scuze și-și recunoaște vina. 

16. Te iubește pentru ceea ce ești.