Ești superbă

17 poze cu femei însărcinate care nu ar trebui să existe

Pozele din timpul sarcinii sunt foarte populare și reprezintă o celebrare a venirii pe lume a noului născut. Aceste poze sunt un prilej de bucurie și de a le da prietenilor și familiei vestea cea mare.

Uneori oamenii exagerează și aceste poze devin puțin ciudate. Vei vedea că sunt părinți care ori au un simț al umorului foarte dezvoltat sau o imaginație bogată, fie au cele mai proaste gusturi în materie de poze din timpul sarcinii.

1. Hm, ceva foarte special.

Nu am mai văzut o astfel de poză din timpul sarcinii. Oare de ce a ales perdelele?

2. Locația nu pare prea igienică.

Și de ce poartă mama ”haine” din pungi de gunoi? Totul mi se pare scârbos.

3. Foarte stilat.

Bărbatul pare foarte mândru. Sunt sigură că bebelușul lor va fi șocat când va vedea cum s-au pregătit părinții de venirea lui pe lume.

4. Mi se pare că totul este greșit în această poză.

Oare bărbatul încearcă să scape de noua sa familie fugind cu mașina de jucărie? Îl ține captiv soția sa cumva? De ce nu poartă nimeni pantofi?

5. Este un băiat! Unul de pe plajă.

Oare simte ceva mai special dacă ține acea minge acolo?

6. Această poză voia să fie sexy? Pentru că nu mă prind care e faza…

Nu înțeleg, în primul rând, de ce poartă tocuri femeie. Este și așa foarte greu să mergi pe tocuri când nu ești însărcinată.

7. Este acela un bărbat care o urmărește din umbră?

Poate ar trebui să cheme poliția, asta dacă nu este soțul ei de fapt.

8. M-am uitat de 2 ori să înțeleg.

Am înțeles într-un final ce au vrut să facă și sunt mai dezamăgită decât dacă nu înțelegeam.

9. Pentru ce o fi pana aceea?

De parcă această poză nu era destul de ciudată… dar acea pană…

10. Ei bine… dacă asta le place lor…

Este ok să ai fetișuri, nu judec, dar de ce să le arăți și altora? Apoi să vadă tot internetul?

11. Ești sigură că vrei să bei aia?

Ești ”foarte” însărcinată să știi…

12. Ai puțină credință.

Poate că bărbatul se roagă să fie copilul lui.

13. Folie de plastic?

Dacă s-au gândit că este o idee genială să se înfășoare în folie de plastic, s-au înșelat amarnic…

14. Chiar sper să arate la fel ca în desen copilul.

Dacă nu, s-ar putea ca bărbatul să-ți pună niște întrebări.

15. Da, și eu sunt confuză.

Am mai multe întrebări decât răspunsuri…

16. Așa se descurcă iepurașii Playboy în timpul sarcinii?

Sau este doar un mod subtil de a spun că au făcut-o iepurește?

17. sper doar că bebelușul nu arată așa.

Sunt multe lucruri care nu par în regulă în această poză…

8 simptome subtile ale cancerului pulmonar pe care fiecare femeie trebuie să le știe

Când vine vorba de sănătatea noastră, nu este de glumit și nu trebuie să ignorăm nici un fel de semn pe care corpul nostru îl transmite. Pentru a ne proteja, trebuie să fim atenți la ceea ce ne spune corpul nostru.

Este evident faptul că nimeni nu ne poate diagnostica mai bine decât un doctor, însă nimeni nu cunoaște corpurile noastre mai bine decât noi. Noi ne dăm seama prima dată când ceva este în neregulă, chiar și înainte ca simptomele să fie evidente.

Nu spun că doctorii nu sunt în stare să ne ofere un diagnostic corect, dar nimeni nu poate știi mai bine cum reacționează organismul nostru în general și cum reacționează când ceva nu merge bine.

De aceea, este foarte important să fii atentă la toate simptomele premature ale bolilor pentru a-ți fi mai ușor  să le previi. Însă, cel mai important este că femeile au alte simptome față de cele ale bărbaților.

De exemplu, cancerul pulmonar ucide mai multe femei anual decât alte tipuri de cancer și puține femei sunt atente la simptomele acestei afecțiuni, mai ales la cele exclusiv pentru femei.

1. Respirație greoaie.

Respirația greoaie este una dintre cele mai timpurii simptome ale cancerului pulmonar. Dacă te trezești dimineața fără aer, s-ar putea să ai probleme grave respiratorii.

2. Oboseala.

Oboseala este întâlnită la mai multe afecțiuni, dar dacă ești extenuată în așa fel încât nu te poți odihni, ar trebui să mergi la doctor. Oboseala poate fi felul în care corpul tău îți spune că își folosește toată energia pentru a te vindeca.

3. Tuse constantă.

Dacă tușești și tusea persistă mai mult timp și chiar se agravează, mergi la medic. Tusea este ceva normal atunci când există o iritație a sistemului respirator.

4. Durere de spate sau de umăr.

Probabil că nu asociezi durerile de spate cu plămânii, dar pentru femei, aceste dureri și durerile de umăr sunt simptomele cancerului pulmonar.

5. Voce răgușită.

De obicei, răgușitul este asociat cu obiceiul de a fuma, dar în unele cazuri, răgușeala care apare peste noapte este dese ori asociată cu simptomele cancerului pulmonar.

Dacă există cancer în tractul tău respirator, corzile tale vocale vor fi iritate și inflamate ceea ce îți va provoca răgușeală.

6. Pierderea în greutate.

De obicei, femeilor le este greu să slăbească, dar dacă observi că slăbești fără să faci nimic în legătură cu asta și într-un timp foarte scurt, ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare. Trebuie să mergi la medic.

7. Probleme cu înghițitul.

Dacă înghiți cu greu și sistemul tău respirator este inflamat, poate că este un simptom al cancerului pulmonar. Dacă acestă problemă nu persistă, este în regulă, dar dacă nu îți trece cu medicamentele indicate de medici, atunci trebuie să mergi la un control mai amănunțit.

8. Durere în piept.

Durerea este una dintre cele mai frecvente simptome ale cancerului. Atât durerea de spate, cât și cea resimțită în piept reprezintă un semn important pe care nu ar trebui să-l neglijezi.

9 simptome timpurii care confirmă sarcina înainte de lipsa menstruației

Momentul în care o femeie rămâne însărcinată este cel mai frumos moment din viața ei și sentimentul pe care îl are prima dată când rămâne însărcinată este de nedescris. Totodată, sarcina apropie membri familiei mult mai mult.

Această perioadă aduce cu ea și multe dureri, schimbări de comportament și transformări hormonale care îți provoacă stări neplăcute. Dar cel mai greu lucru este faptul că nu poți să anticipezi o sarcină.

Stadiul sarcinii este dese ori nesigur și durează zile sau chiar săptămâni până să fii sigură că ești cu adevărat însărcinată. Ești nerăbdătoare să aștepți după testul de sarcină să-și facă treaba? Nu te îngrijora, există și alte soluții.

Există o mulțime de semne care pot confirma sarcina chiar înainte de a putea face un test de sarcină sau de a-ți întârzia menstruația.

1. Schimbările hormonale încep să îți afecteze corpul.

Hormonul progesteron din corpul tău va crește și acest lucru va face ca fluxul tău menstrual să scadă. Dacă ți se întâmplă asta, înseamnă că embrionul începe să se formeze.

2. Voma este una dintre cele mai frecvente simptome ale sarcinii.

Multe mame în devenire ignoră asta și dau vina frecvent pe indigestie. De fapt, unii cred că acest lucru este cauzat de rău de dimineață. Există posibilitatea de a fi însărcinată și nivelul hormonal îți încetinește metabolismul ceea ce provoacă o digestie mai înceată.

3. Scurgere albicioasă, precum laptele.

Dacă ai scurgeri vaginale albicioase se poate datora nivelului ridicat de progesteron din organism.

4. Sâni mai mari și mai sensibili.

S-ar putea ca sânii tăi să devină mai mari și mai sensibili datorită nivelului hormonal ridicat. Dacă sânii tăi sunt sensibili la atingerile ușoare, înseamnă că sensibilitatea este crescută.

5. Crampe în zona pelviană.

Aceste dureri nu sunt aceleași ca în timpul menstruației. Pot dura câteva zile, asta pentru că se fertilizează ovulul.

6. Urinarea frecventă.

Organismul tău are nevoie de mai mult sânge pentru a putea face față unui nou omuleț și de aceea rinichii sunt forțați să filtreze mai mult.

7. Oboseală.

Corpul tău este mult mai obosit acum pentru că trebuie să aibă energie pentru 2 suflete. Este perfect normal să te simți așa dacă ești însărcinată.

8. Constiparea.

Unele femei suferă de constipație în timpul sarcinii. Metabolismul nu mai funcționează cum ar trebui și de aceea se ajunge la asta.

9. Pofte la miezul nopții.

Poți avea multe pofte atunci când ești însărcinată. Poftele tale pentru mâncare și mai ales dulciuri vor crește. Încearcă să ai o dietă echilibrată.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.