EștiSuperbă.ro

18 trucuri care te vor ajuta să atragi privirile bărbaților oriunde ai merge

Toate femeile vor să arate bine și pentru asta apelează la tot felul de proceduri de înfrumusețare. Toate femeile iubesc să fie admirate de bărbați, dar și de celelalte femei, și de aceea, mergi la sala de sport în mod frecvent, își aranjează părul și se machiază în cele mai inedite moduri.

Pentru unele femei este extrem de ușor să atragă atenția bărbaților și nu trebuie să depună niciun fel de efort pentru a atrage privirile bărbaților. Dacă faci parte din a doua categorie, ar trebui să ții cont de anumite lucruri. Există 18 trucuri pe care le puteți folosi pentru a atrage atenția bărbaților:

1. Frumusețea interioară. Deși se spune că bărbații preferă femeile care arată impecabil și mai ales pe cele cu forme, un bărbat adevărat își va dori întotdeauna o femeie cu un suflet bun și cu un caracter frumos.

2. Răsfață-te. Răsfățul se referă la îngrijire. Ai grijă de tine și de imaginea ta.

3. Găsește-ți calitățile: Bărbații le plac femeile care își cunosc calitățile, dar le iubesc pe cele care și le pun și în valoare.

4. Bustul: Multe femei sunt complexate de anumite părți ale corpului lor. Unele își detestă bustul pentru că fie este prea mic, fie prea mare. Ar trebui să te iubești așa cum ești pentru că bărbații adoră femeile care au încredere în ele în ciuda complexelor.

5. Flirtează: Fii zâmbitoare și simte-te bine. Nu ai nimic de pierdut.

6. Laudă-ți partenerul: Bărbații iubesc când le este gâdilat orgoliul și de aceea le va plăcea să le faci complimente.

7. Nu te critica niciodată în fața bărbaților: Nu face asta pentru că bărbaților nu le plac femeile care au o părere proastă despre ele.

8. Simte-te atrăgătoare și senzuală: Poartă haine care să te facă să te simți astfel și folosește parfumul preferat.

9. Fii fericită: Zâmbește și bucură-te de viață.

10. Fii tu însăți: Nu pretinde niciodată că ești altcineva.

11. Scapă de hainele plictisitoare: Hainele îți pot oferi încredere în tine, deci scapă de hainele plictisitoare și demodate.

12. Încercați să trăiți un stil de viață cât mai sănătos: Alegeți alimentele sănătoase și faceți sport în mod regulat.

13. Scapă de părul nedorit de pe corp. 

14. Fii directă și nu te ascunde după deget. Spune-i ce gândești. 

15. Unicitatea și faptul că ești diferită de celelalte femei este un atu: Nu încerca să imiți pe cineva, fii tu însăți și nu ai cum să nu fii remarcată.

16. Nu utilizați tone de machiaj.

17. Simte-te atractivă.

18. Nu-i da prea mult atenției unui bărbat pentru că astfel și-ar putea pierde interesul pentru tine.