EștiSuperbă.ro

21 de DOVEZI că NU ar trebui să-ți lași COPIII SINGURI

Este cert că părinții se mișcă mult mai greu decât copiii. Aceasta explicația pentru dezastrele pe care le găsești când te întorci în cameră după doar 2 minute, maximum. Iată 21 de poze care demonstrează acest lucru:

1. Transformarea într-un ștrumf este aproape completă.

2. Exact ca tata!

3. ”Am procedat ca mama,nu-i așa?”

4. ”Hei, domnule! Cum pot curăța monitorul?”

5. Cred că voiau să facă renovări.

6. O operă de artă.

7. Super! Acum va fi o plăcere să schimbi programele televizorului.

8. Animalele trebuie să fie bine hrănite.

9. Pereții erau prea plictisitori și albi.

10. Să mânânci de pe podea este mult mai distractiv.

11. Cei mici ar trebui să-și știe locul de joacă…

12. ”Copiii mei mi-au blocat iPad-ul pentru 45 de ani.”

13. Deci? Când a devenit această hârtie igienică atât de fină?

14. Se spune că ai nevoie de mulți bani să crești un copil, însă nu credeam că se poate și așa ceva.

15. OK, trecem prin astadin nou: 2 pahare de făină și niște zahăr.

16. …și untul ar trebui să fie ingredientul principal.

17. Oare a fost o avalanșă în baie?

18. Nici nu știu dacă este de bine sau de rău.

19. Cineva nu are nici o remușcare.

20. Bună treabă! Acum este timpul pentru odihnă.

21. Cum poți să te superipe ei când îi vezi atât de fericiți?

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL:

Mamele care nasc prin cezariană nu doar că nu sunt lăudate așa cum merită, ba dimpotrivă, de foarte multe ori sunt blamate pentru modul în care copiii lor au venit pe lume Iată cum sunt de fapt, mamele care nasc prin cezariană:

Trei lucruri neștiute despre femeile care nasc prin cezariană

Mamele care nasc prin cezariană nu doar că nu sunt lăudate așa cum merită, ba dimpotrivă, de foarte multe ori, sunt blamate pentru modul în care copiii lor au venit pe lume. Un fotograf celebru care se axează pe suprinderea în imagini a nașterii, a decis că este momentul să fie recunoscute, așa cum se cuvine și mămicile care nasc prin cezariană, pentru că, așa cum spune însuși fotograful, acestea sunt „frumoase și puternice”.

Despre nașterea prin cezariană deseori se crede că este o intervenție chirurgicală de rutină, însă din contră, această este considerată a fi o intervenție chirurgicală majoră, astfel că, la fel că alte intervenții chirurgicale majore, și cezariana implică o serie de riscuri, atât pentru mamă cât și pentru copil. Mamele care nasc prin cezariană sunt puternice Nu sunt multe mămici care să spună că cezariană este modul în care și-au dorit să nască.

Unele mame care au născut prin cezariană au avut câteva săptămâni se să pregătească psihic pentru această operație, însă majoritatea nu au la dispoziție decât câteva zile, în cel mai bun caz sau chiar ore sau câteva minute. Brusc, tot ce își imaginaseră despre venirea pe lume a copilului lor se schimbă radical iar planul nașterii dispare și nici măcar nu știe cât timp va trece după naștere până își va putea strânge la piept copilul. În cazul nașterii prin cezariană, riscurile nu dispar o data cu venirea pe lume a bebelușului.

Că în cazul oricărei operații și în cazul nașterii prin cezariană, medicii nu pot ști dacă totul a fost în regulă decât după ce trece complet efectul anesteziei. În plus, mai este un detaliu pe care puțini îl cunosc. În timpul operației, mamele care nasc prin cezariană sunt conștiente, nu simt durere datorită anesteziei, însă simt toate mișcările pe care medicul le face în pântec.

Este un sentiment neplăcut, invaziv despre care dacă nu știi dinainte, poate fi chiar traumatizant. Atât din punct de vedere emoțional cât și fizic, mamele care nasc prin cezariană sunt atât de puternice și această de putere nu este nevoie doar în ziua nașterii. Această putere trebuie să o aibă și în săptămânile, lunile și anii care urmează nașterii, timpul în care corpul lor se vindecă.

Momentul în care devenim mame vine la pachet cu o multitudine de cicatrici. O parte din ele sunt emoționale, iar altele fizicie.

Mamele care nasc prin cezariană, adesea, au ambele tipuri de cicatrici. Cu toate acestea, cicatricile lor sunt mărturii puternice ale puterii și curajului de care au dat dovadă atunci când ai adus pe lume copiii.

Astfel că, dragi mămici, purtați-vă cicatricile cu mândrie, nu le ascundeți pentru că nu orice femeie are privilegiul de a fi marcate de o cicatrice care să îi reamintească mereu cât de puternice și minunate sunt.