EștiSuperbă.ro

3 calități ale unui bărbat de încredere – Cum să știi dacă poți avea încredere în el!

De-a lungul vieții, trăim multe dezamăgiri în dragoste și acest lucru ne face să nu mai avem încredere în ceilalți atât de ușor. De cele mai multe ori, ridicăm un zid pe care nu-l lăsăm jos cu ușurință, ci după ce ne convingem să partenerul nostru este de încredere.

Poate că ți s-a întâmplat și ție să nu ai încredere în bărbatul din viața ta și ai avut nevoie de anumite lucruri de la el care să te convingă că este de încredere. Iată 3 calități pe care ar trebui să le aibă un bărbat în care poți avea încredere mereu:

1. Investește în tine. 

Nu te gândi la cadouri scumpe sau la alte lucruri materiale. Este vorba despre sentimente și despre timp. În momentul în care un bărbat investește timp într-o femeie, înseamnă că-i acordă toate atenția lui.

Doar bărbații care au intenții serioase cu o femeie și care vede un viitor alături de aceasta va investi sentimente și timp în relație. Dacă iubitul tău nu face planuri de viitor care să te includă și pe tine, mai bine exclude-l din viața ta.

2. Își asumă relația.

Bărbații tind să se sperie când aud de relații și când lucrurile tind să devină serioase, aleg să plece pentru că nu știu cum să reacționeze. În aceste cazuri, bărbații nu-și asumă relația pe care o au și nu recunosc că ar fi într-o relație. De aparițiile în public nici nu se mai pune problema.

În momentul în care un bărbat își asumă relația pe care o are, înseamnă că are gânduri serioase și că poți avea încredere în el pentru că vrea o relație cu tine.

3. Te prezintă prietenilor sau familiei. 

Bărbații nu fac deseori astfel de lucruri, însă când o fac, aceasta va fi dovada că are gânduri serioase cu tine. Dacă te prezintă prietenilor și, mai ales, familiei, este clar că poți avea încredere în el pentru că bărbații duc acasă doar femeile cu care vor o relație serioasă.