EștiSuperbă.ro

3 lucruri surprinzătoare pe care le doresc bărbații de la femei în pat, dar se tem să le dezvăluie

Bărbații își doresc să fie satisfăcuți de parteneră prin multe alte căi decât cele deja cunoscute de ani de zile. Sunt lucruri pe care și le doresc de la iubita lor, dar nu au curajul să le spună cu voce tare sau nu vor să-și rănească emoțional partenera.

În ziua de astăzi, există standarde nerealiste atât pentru femei și pentru bărbați, în cazul femeilor, știm cu toții că sunt afectate de ele, dar și bărbații suferă în tăcere pentru că nu au pielea perfectă și un corp ideal lucrat la sală.

Se recomandă să redefiniți rolurile în relația voastră și să vă bazați relația pe comunicare deschisă și ascultare. Iată 3 dintre cele mai neașteptate lucruri pe care le vor bărbații de la femei în intimitate pe care nu ar avea curajul să le spună, deși și le doresc enorm de mult:

 

1. Să faci tu prima mișcare

Bărbații adoră să se simtă doriți și se presupune că vor să aibă inițiativă în dormitor. Cu toate astea, le place la nebunie ca uneori, partenera lor să facă prima mișcare atunci când vine vorba de acțiune în dormitor.

Apreciază mângâieri în diferite zone sau săruturi lente. Fă-l să se simtă dorit și iubit și va fi satisfăcut la maximum. Vor fi mai relaxați atunci când vor dori să facă primul pas pentru că nu vor da senzația că sunt disperați. Următoarea dată când vreți să treceți la fapte, surprinde-l într-un mod original și preia tu inițiativa în pat.

 

2. Să te îmbraci doar pentru el

E posibil ca partenerul tău să sesizeze diferența atunci când te îmbraci și te aranjezi ore în șir ca să ieși cu fetele în oraș și efortul minim pe care îl depui atunci când stabilești să ieși cu el. E posibil să simtă că nu merită atenția ta și să pună la îndoială sentimentele tale pentru el.

Dacă nu te grăbești deloc atunci când te aranjezi și te pregătești pentru iubitul tău și faci asta doar pentru el, se va simți special și iubit și îi va crește stima de sine. Te va satisface pe toate planurile ca răsplată pentru că ai depus și tu eforturi să îi ridici moralul.

 

3. Încearcă să fii mai explicită cu el și comunicați deschis

Cu cât avansează relația voastră și trece timpul, cu atât discutați mai puțin despre nevoile și dorințele voastre care se schimbă în permanență ca să nu vă răniți reciproc. Ai putea să-i vorbești despre lucrurile care îți fac plăcere cu adevărat și să-l rogi să le facă mai des. Astfel, se va simți mai încrezător în propriile forțe și vei avea parte de satisfacție garantată în dormitor din partea lui.