EștiSuperbă.ro

3 motive pentru care femeile care se lasă greu atrag mai multi bărbați

Unele femei atrag bărbații ca un magnet fără să depună efort, iar altele nu au deloc noroc în dragoste, însă totul depinde de atitudine. Te afli în situația în care nu poți lega o relație? Nu întâlnești bărbatul potrivit pentru tine? Atunci este momentul să faci o schimbare!

Trebuie să ai o atitudine indiferentă la început dacă vrei să-i atragi atenția. Trebuie să joci dur dacă vrei să ai beneficii în ceea ce privește viața ta amoroasă și dacă vrei să-ți pui în valoare atuurile. Făcând asta, te vei face remarcată mai ușor.

Bărbații vor să lupte pentru a obține ceva și nu vor fi niciodată cu o femeie care cedează ușor. Asta dacă nu vor doar aventuri. Atunci când vor o relație de durată și ,mai ales, dacă vor să-și petreacă toată viața alături de tine, vor să lupte pentru relație și nu să cedezi ușor.

1. Bărbaților le plac femeile care sunt mai distante la început.

Nu trebuie să alergi tu după bărbatul pe care îl placi, lasă-l pe el să vină după tine. Bărbaților le place să-și ”vâneze” prada și nu le place să primească totul de-a gata. Cu cât se va chinui mai mult să te cerească sau să-ți atragă atenția, cu atât te va aprecia mai mult.

Dacă te sună sau îți dă mesaj, nu îi răspunde imediat pentru că va avea impresia că ești prea disperată și-și va pierde interesul mediat. De asemenea, va avea impresia că te poate controla pentru că răspunzându-i imediat, va știi cât de important este pentru tine.

Știu că este tentant să răspunzi imediat la mesaje, însă trebuie să reziști tentației dac vrei să te dorească mai mult. La început este mai bine dacă nu îi dai tu prima mesaj și trebuie să nu pari chiar atât de interesată. Dacă faci asta, va știi că ești o ”pradă” ușoară.

2. Un bărbat vrea să ”muncească” pentru a câștiga dreptul de a afla mai multe despre femeia pe care o plac.

Trebuie să ai grijă pentru că oamenii sunt răi și dese ori mint pentru a ajunge acolo unde își doresc. La început, nu știi dacă poți să ai încredere în tipul cu care te vezi și de aceea trebuie să-i pun niște întrebări să vezi ce hram poartă.

Păstrează o oarecare distanță și fii misterioasă. Nu toată lumea este de încredere. Nu trebuie să iei în serios tot ce spune pentru că uneori bărbații mint doar pentru a intra în patul tău. Dacă faci asta, nu numai că te protejezi pe tine, ci îl faci să își dorească să te descopere mai mult.

3. Bărbații preferă femeile care nu sunt disponibile și care nu acceptă din prima o întâlnire.

Nu trebuie să fi acolo de fiecare dată când vrea el, mai ales la început. Dacă ești disponibilă 24/24, 7/7, nu îi vei trezi nici un fel de interes și nu te va căuta la fel de des pentru că va știi că atunci când o va face, tot acolo vei fi.

Nu trebuie să-l îndepărtezi, ci să-i dai semne că nu ești disponibilă tot timpul și că nu el este cel mai important lucru pentru tine, cel puțin momentan. În momentul în care un bărbat știe că te poate suna la orice oră din zi și din noapte pentru că tu vei fi disponibilă, nu va mai fi la fel de interesat.

Deci, dacă vrei ca un bărbat să te dorească și să fie nebun după tine, încearcă să nu te deschizi imediat și păstrează acel aer de mister, mai ales la începutul relației. Bărbații își doresc să lupte pentru femeile pe care și le doresc și atunci când vor ajunge la inima femeii pe care o plac, vor fi mai satisfăcuți decât atunci când i te oferi pe tavă.