EștiSuperbă.ro

4 cele mai mari nevoi ale femeilor VS. 4 cele mai mari nevoi ale bărbaților

Bărbații și femeile sunt persoane complet diferite. De la modul în care gândesc, la modul în care înțeleg și percep lucrurile. Este posibil ca acesta să  fie unul dintre motivele pentru care cuplurile trec prin momente mai puțin fericite în relația lor.

Pentru a trece de aceste probleme, atât femeile, cât și bărbații, trebuie să înțeleagă niște lucruri de bază unii despre alții, ata dacă vor să aibă o relație de lungă durată.

1. El are nevoie să fie respectat.

Un studiu realizat prin intermediul unui sondaj arată că majoritatea bărbaților preferă să fie singuri decât să nu fie iubiți sau respectați. Poate că este șocant pentru unele femei, dar bărbații nu vor să fie iubiți dacă nu sunt și respectați în acest timp.

Ea are nevoie să fie iubită.

Respectul joacă un rol important în viața femeilor, dar au nevoie să se simtă iubite. Fiecare femeie se simte iubită în mod diferit, dar majoritatea lor se simte iubită atunci când li se spune ”Te iubesc!”, pe când bărbații preferă ”Sunt mândră de tine!”.

2. El vrea să comunice prin realizarea diverselor lucruri împreună.

Bărbaților nu le place să stea ore în șir de vorbă. Ei preferă să facă ceva, o activitate, în timp ce vorbesc despre ziua pe care au avut-o la locul de muncă.

Ea poate să comunice prin intermediul conversațiilor obișnuite.

Femeilor le place să vorbească aproape totă ziua despre orice fac. Comunicare este considerată de ele ceva intim. Simt nevoia să vorbească despre sentimentele lor: tristețe, bucurie, pericol și așa mai departe. Au nevoie să se conecteze cu partenerul atât mental, cât și fizic.

3. El își exprimă dragostea prin intermediul amorului.

Poate că există femei care au un libidou mai crescut decât cel al bărbaților, dar în general bărbații sunt cei care vor să facă amor mai des.Un psiholog celebru spune: ”Este foarte important ca femeile măritate să înțeleagă faptul că soții lor vor să facă amor cu ele doar pentru a-și exprima dragostea pe care le-o poartă. ”

Ea trebui să se simtă apreciată pentru a face amor.

La fel ca și bărbații, și femeilor le place să facă amor. Însă, pentru a se bucura la maximum de plăcere, femeile trebui să aibă o liniște psihică și să se simtă apreciate în relația în care se află.

4. El are nevoie de un timp pe care să-l petreacă singur pentru a-și pune ordine în gânduri.

Femeile și bărbații trec prin emoțiile pe care le simt în mod diferit. Bărbații au nevoie de mai mult timp să proceseze ceea ce simt. De aceea, atunci când vor să se gândească la sentimentele pe care le au pentru tine, vor avea nevoie de spațiu.

Ea are nevoie să-și exprime sentimentele prin conversație.

Femeile se exteriorizează mai mult când vine vorba de sentimente și de aceea vor ca bărbații să știe exact ce simt în anumite momente ale vieții lor. Nu se ascund și nu meditează ca bărbații. Femeile spun direct în față ceea ce gândesc.

10 sunete pe care bărbații le fac în timpul amorului

Amorul nu mai este de mult un subiect tabu și fiecare persoană se comportă precum animalele în pat. Amorul este un act instinctual și de cele mai multe ori oamenii fac amor doar de plăcere, fără a avea neapărat o relație serioasă.

O serie de sunete pot reda exact ceea ce simțim în momentele intime sau pur și simplu atunci când persoana iubită te atinge mai senzual. Femeile se exteriorizează mai mult decât bărbații, însă și bărbații au modul lor de a-ți arăta că se bucură de plăcere.

Dacă nu știi exact dacă faci ce trebuie, atunci citește în continuare și află ce sunete scot bărbații atunci când ating plăcerea.

1. Gemete.

Pentru mai multe motive, bărbații nu sunt la fel de vocali ca și femeile. Însă, uneori, când nu se mai pot abține, vor geme încet de plăcere. De cele mai multe ori, bărbații fac asta la urechea ta.

2. Sunete ritmice.

Aceste sunete se întâlnesc la majoritatea bărbaților. Probabil că aceste sunete sunt cele mai întâlnite atunci când un bărbat atinge plăcerea.

3. Strigă: ”O, da!”

Sunt două tipuri de bărbați: cei care iubesc să vorbească în timpul amorului și cei care cred că este total inadecvat. Bărbații care nu se feresc să-și exprime plăcerea, te vor anunța cu siguranță că le place ceea ce faci.

4. Vorbesc foarte murdar.

Unii bărbați se comportă de parcă ar fi în filmele pentru adulți și iubesc să vorbească murdar, mai ales să-ți șoptească la ureche ce vor să le faci sau să te întrebe ce vrei tu să-ți facă. Unele femei găsesc acest lucru ciudat, pe când altele ating plăcerea imediat.

5. Sunete ciudate pe care le regretă imediat după.

Asta se întâmplă mai mereu, doar că bărbații nu recunosc. Ei încearcă din răsputeri să se abțină, însă de cele mai multe ori le ies sunete ciudate din această cauză. Probabil că se va opri pentru câteva secunde pentru a vedea dacă ai observat sau dacă ai ceva de zis despre asta.

6. Respirație greoaie.

Majoritatea bărbaților nu scot sunete, însă respiră foarte greu atunci când ating plăcerea maximă. Cel puțin te anunță cumva că poți continua ce faci pentru că le place.

7. Liniște ciudată.

Această liniște continuă poate fi extrem de ciudată. Nu ar trebui să te aștepți ca un bărbat să scoată sunete, însă uneori poate fi puțin ciudat. Dacă nu face absolut nici un zgomot, s-ar putea să îți fie greu să îți dai seama dacă îi place sau nu.

8. ”O să termin.”

În 90% din cazuri asta spun bărbații când au orgasm.

9. Tremurat.

Uneori, atunci când ești în pat cu un bărbat și începe să tremure, este clar. Va atinge plăcerea maximă în orice moment.

10. Țipatul.

Țipatul poate fi extrem de straniu când vine din gura unui bărbat, mai ales în timpul momentelor intime, dar… fiecare își exprimă sentimentele în felul lui.

9 trăsături fizice pe care bărbații le caută la femei

Dacă întrebi un bărbat ce consideră că este atractiv la o femeie, probabil va spune că formele sau pur și simplu fața. Deși nu mulți sunt atât de direcți, majoritatea bărbaților cred că aceste lucruri sunt foarte importante la o femeie.

Poate că este surprinzător, dar atât pentru bărbați, cât și pentru femei lucrurile merg diferit în subconștient. Deși trăsăturile de mai sus sunt menționate de majoritatea bărbaților, aceștia consideră alte trăsături mult mai importante când vine vorba de o femeie.

Un studiu de la o Universitate din Londra arată că trăsături precum bunătatea și integritatea joacă un rol foarte important în alegerea femeii cu care aceștia își petrec restul vieții pentru că este vorba de societate. Iată 9 trăsături surprinzătoare pe care bărbații le caută la o femeie.

1. Vocile înalte.

Poate că este surprinzător faptul că bărbații sunt mai atrași de femeile care au vocile mai înalte și mai pițigăiate decât de femeile care au voci groase. Acest lucru se întâmplă pentru că vocile înalte sunt asociate cu tinerețea și cu un nivel înalt de energie și bărbații găsesc aceste lucruri feminine.

Studiile confirmă acest lucru. Este diferit pentru femei pentru că lor le plac bărbații c voci mai joase pentru că asta sugerează un corp bine construit și mai multă putere.

2. Zâmbetul.

Nu doar că un zâmbet îți face ziua mai frumoasă, dar se spune că o femeie nu ar nevoie de machiaj, ci doar de un zâmbet. Bărbații sunt atrași de femeile care zâmbesc și le plac femeile care nu se sfiesc să-și arate aprecierea față de ei sau admirația.

Zâmbetul înseamnă și prietenie și bunătate, de aceea bărbații sunt atrași de zâmbetul femeilor.

3. Mai puțin machiaj.

Se pare că bărbații sunt mai atrași de femeile care nu se machiază mult sau cel puțin nu foarte strident, decât de femeile care au ”măști” de machiaj. Un studiu arată faptul că și femeile, dar și bărbații consideră că o persoană este mai atractivă fără machiaj.

Femeile nu ar trebui să se axeze prea mult pe machiaj și ar trebui să-și lase frumusețea naturală să iasă la iveală.

4. Ochii mari.

Femeile cu ochii mari arată mult mai feminine și bune la suflet față de celelalte femei. Ochii mari sunt ,de asemenea, asociați cu sănătate și potențial reproductiv.

5. Simetria.

Fețele simetrice nu sunt foarte comune , dar bărbații sunt atrași de femeile cu acest tip de chip. Are legătură cu frumusețea și cu genele pe care le-ai moștenit. Și cu cât au gene mai bune, cu atât vor face copii mai sănătoși.

6. Nu este vorba despre fund.

Toată lumea știe că bărbaților le plac fundurile mari și bombate, dar nu le place un dos plin de grăsime. Decât să fie mare și cu celulită, mai bine să fie mic. S-a dovedit că bărbații sunt atrași de femeile care au forme de 45,5 grade. Acest lucru face să pară că au un fund mai mare.

7. Înfățișarea dezordonată.

Bărbații consideră mult mai atractivă o femeie care are părul ciufulit, decât o femeie care arată perfect. De ce? Specialiștii spun că se produce ceva la nivelul subconștientului bărbaților și creierul le transmite acest semnal pentru că face legătură cu genele. Cu cât genele sunt mai bune, cu atât va fi mai bună reproducerea.

8. Mirosul.

Mirosul partenerului este unul dintre cele mai importante aspecte. Bărbații consideră mirosul unul dintre cele mai atractive lucruri la o femeie și mirosul se uită cel mai greu. După mult timp după ce nu o să mai ai treabă cu o persoană la care ai ținut, o să-ți amintești mirosul cu siguranță.

9. Culoarea roșie.

Este dovedit faptul că bărbații sunt atrași de culoarea roșie și, implicit, de femeile care o poartă. Unii chiar se aprind imediat atunci când văd o femeie care poartă o rochie roșie sau un ruj roșu.

Comentarii

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x