EștiSuperbă.ro

4 greșeli majore pe care le fac femeile atunci când se îndrăgostesc – Femeile care fac asta suferă mereu!

Toate femeile visează la o relație perfectă și la bărbatul perfect pentru ele. Fiecare dintre noi a visat, cel puțin o dată la un bărbat alături de care să-și petreacă restul vieții, care să o facă fericită și alături de care să evolueze.

Totuși, înainte se întâlnim acest bărbat al visurilor noastre trebuie să trecem și prin dezamăgiri. Uneori, chiar credem că iubim, însă acest sentiment poate fi înșelător.

Dragostea poate fi oarbă și uneori acționă fără s gândim cu creierul, ci cu inima. Există anumite greșeli pe care le fac femeile atunci când se îndrăgostesc și din cauza lor nu-și pot găsi fericirea. Tu crezi că le faci?

1. Încearcă să nu ai o relație cu un bărbat care nu are loc de muncă. 

Poate că sună superficial, însă nu este bine dacă intri într-o relație cu un bărbat care nu are loc de muncă, chiar dacă ești atrasă de el. Este mai bine să stai departe de el până își dă seama ce vrea de la viață.

Un bărbat fără un loc de muncă are o stimă de sine scăzută și de cele mai multe ori, sunt instabili emoțional. Așteaptă până va descoperi ce vrea să facă, apoi începe o relație cu el.

2. Nu ignora semnalele manipulării. 

Promisiunile pe care și le ține un bărbat spun foarte multe despre caracterul lui. În momentul în care îți spune că te sună, te va suna. Un bărbat adevărat nu va încerca să îți manipuleze acțiunile sau vorbele pentru a evita un conflict.

Nu are rost să fii cu un bărbat care nu îți da libertatea de exprimare și care încearcă să te controleze și să te manipuleze la fiecare pas. Vei ajunge să fii nefericită.

3. Nu ignora lipsa lui de umor. Fugi de bărbații fără simțul umorului! 

Stai departe de bărbații care iau viața mult prea în serios și care râd rareori. Un bărbat care nu râde des nu te va face nici pe tine să râzi. Nici nu vei simți cum trece timpul alături de un bărbat cu simțul umorului pentru că te vei distra și te vei simți bine în compania lui.

4. Nu trebuie să stai alături de cineva care nu te satisface în dormitor. 

Nu sta alături de o persoană care nu-ți provoacă plăcere în pat. Majoritatea femeile acceptă amorul mediocru gândindu-se că este cel mai bun pe care îl pot avea.

Amorul este important într-o relație și partenerii trebuie să-și ofere reciproc plăcere pentru ca relația să fie una sănătoasă.