EștiSuperbă.ro

4 semne clare care demonstrează că partenerul tău te înșală – Multe femei nu văd numărul 3!

Dragostea poate fi oarbă uneori și dese ori, femeile care iubesc cu adevărat tind să nu bage de seamă semnele care contestă fidelitatea partenerului lor.

Cel care iubește mai mult într-o relație va face tot timpul sacrificii pentru celălalt și nu va realiza că aceste semne de alarmă au fost în fața lui în tot acest timp. Tu știi care sunt semnele care demonstrează că partenerul tău te înșală?

Primul semn: 

Primul și probabil cel mai greu de observat semn, este momentul în care partenerul tău începe să se îngrijească mai mult decât o făcea înainte. Dacă iubitul tău începe o pasiune pentru lucrurile scumpe, pentru parfumuri puternice, înseamnă că are un motiv pentru care face aceste lucru și tu trebuie să afli exact care este acesta.

În plus, dacă simți că după această schimbare de îngrijire nu mai vrea sau pur și simplu nu mai petrece la fel de mult timp cu tine, înseamnă că și-a pierdut interesul pentru tine și este posibil să te și înșele.

Al doilea semn: 

Dacă iubitul tău își pune din senin parola la telefonul mobil, la laptop sau alte gadget-uri pe care poate socializa, înseamnă că ai un motiv de îngrijorare. Dacă ești genul de iubită care obișnuiește să-l verifice și să-i ia telefonul la puricat de fiecare dată, atunci este de înțeles.

În acest caz este normal să-și dorească puțină intimitate, însă dacă tu nu faci nimic din toate aceste lucruri și relația voastră se bazează pe încredere reciprocă, atunci nu ar avea nici un motiv să facă asta, doar că are ceva de ascuns.

Al treilea semn: 

Un alt semn al infidelității este agresivitatea bruscă a partenerului tău. De exemplu, dacă iubitul tău răspunde la telefon și pleacă în altă cameră pentru a-și continua conversația și în momentul în care îl întrebi despre ea, se enervează și caută motiv de ceartă, înseamnă că are ceva de ascuns.

De asemenea, după ce aveți o discuție pe această temă, tot pe tine te învinovățește și vrea să ia o gură de aer pentru a se calma. Acest lucru înseamnă că vrea să găsească o portiță de scăpare pentru ca tu să fii cea care se va simți vinovată.

Al patrulea semn: 

Unul dintre cele mai importante semne care demonstrează că partenerul tău îți este infidel este reprezentant de dorința partenerului tău de a pleca de acasă. Dacă înainte obișnuia să ia cina cu tine sau să vă plimbați prin parc după muncă, poate te vei gândi că acum simte nevoia să aibă puțină intimitate.

Totuși, o femeie simte când un bărbat este complet distant și când vrea puțin spațiu. Dacă iubitul tău petrece mai mult timp în afara casei decât alături de tine, acest lucru ar trebui să te îngrijoreze.

Poate crezi că aceste semne nu înseamnă mare lucru, însă dacă observi mai multe dintre ele, îți vei da seama cât de oarbă ai fost până acum. Să sperăm că nu este și cazul tău!