EștiSuperbă.ro

5 greșeli pe care femeile le fac frecvent în relații – Bărbații fug de femeile care fac asta!

Relațiile sunt destul de greu de menținut, mai ales când partenerii au intenții diferite. Pentru a fi cu cineva o perioadă lungă de timp este nevoie de compatibilitate între parteneri din toate punctele de vedere.

Nimeni nu este perfect, însă pentru a avea o relație sănătoasă trebuie să faci compromisuri și să încerci să comunici cu partenerul tău de fiecare dată când întâmpinați o problemă.

Se spune despre bărbați să sunt insensibili și e lasă pe femei să mențină flacăra pasiunii aprinsă, însă și femeile fac greșeli în relații, deși nu realizează acest lucru. Iată câteva dintre ele:

1. Te interesează doar banii lui. 

În ziua de azi, femeile preferă să nu mai fie independente, ci le place mai mult să stea acasă și să fie întreținute de bărbatul de lângă ele. Aceste femei au senzația că partenerul lor le datorează ceva, însă relațiile nu au nimic de a face cu obligațiile.

Nu îți datorează nimic partenerul tău și tu nu-i datorezi lui nimic. Unele femei tinere aleg să aibă relații cu bărbați mult mai în vârstă care să le întrețină.

2. Femeile tind să-și compare relația cu a altora. 

Acest lucru este foarte greșit. Niciodată să nu-ți compari relația cu alta. Orice cuplu ar părea să fie perfect în ochii tăi, niciodată nu știi cum este de fapt când sunt doar ei doi. Aparențele înșală de cele mai multe ori.

3. Unele femei vor să fie cât mai independente. 

Nu este nimic rău în a fi o femeie independentă care își plătește singură facturile. Totuși, în momentul în care femeia are ma mult succes decât bărbatul și îl mai și tratează pe acesta cu superioritate, nu este în regulă.

Mulți bărbați se sperie când se întâmplă așa.

4. Unele femei depind prea mult de iubitul lor. 

Unele femei se simt sufocate în momentul în care iubitul lor vrea să petreacă prea mult timp cu ele, însă există și femei care sunt dependente de atenția partenerului lor.

Ei bine, astfel de femei îi sperie pe bărbați pentru că realizează cât de mult a evoluat relația.

5. Femeile se îndrăgostesc mult prea devreme. 

Deși ai sentimente pentru partenerul tău și el are pentru tine, nu este bine să te grăbești. De cele mai multe ori, ne entuziasmăm la început și apoi ne pierdem interesul.

Multe femei simt nevoia de afecțiune și se agață de orice bărbat care le iese în cale. Cred că s-au îndrăgostit, dar de fapt nu este așa.