EștiSuperbă.ro

5 greșeli pe care le fac bărbații în dormitor, după părerea femeilor – Ți s-a întâmplat numărul 4?

Majoritatea bărbaților cred că dau tot ce pot atunci când sunt în pat cu o femeie, însă, în realitate, trebuie să accepte faptul este mai că fac și ei anumite greșeli care le deranjează pe femei.

Uneori, femeile sunt blamate pentru că sunt complicate și pretențioase din acest punct de vedere și bărbații urăsc când nu pot obține femeia pe care și-o doresc.

Deși nu recunosc, unii bărbați nu sunt capabili să satisfacă o femeie în dormitor. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care bărbații le fac în dormitor și pe care femeile le detestă:

1. Momentul în care bărbații termină prea repede. 

Femeile detestă momentul în care bărbații se grăbesc să termine actul intim sau când pur și simplu nu se pot abține să o fac. Este destul de frustrant pentru femei pentru că acest lucru le demonstrează că bărbatul de lângă ele nu le înțelege nevoile.

2. Stiluri de dezbrăcare ciudate. 

O femeie urăsc când un bărbat are un stil ciudat de a o dezbrăca sau, și mai rău, când nu se descurcă să facă acest lucru. Pentru ele, aceste incidente le taie tot cheful. Este adevărat că unele piese vestimentare ale femeilor sunt greu de deschiat, însă ar trebui să știe cum funcționează.

3. Vorbesc despre serviciu. 

Atunci când ești cu bărbatul visurilor tale în pat, ar trebui să te bucuri de fiecare minut. Deci, nu este loc de discuții despre muncă pentru că vor ruina întregul moment intim.

Ar fi mai bine dacă bărbații ar lăsa acestă discuție pentru mai târziu. Mai bine este să îți spună cât de mult te dorește și ce anume ar vrea să-ți facă în acel moment.

4. Momentul în care încearcă să te forțeze. 

Nimănui nu-i place când este forțat să facă ceva ce nu vrea în dormitor, indiferent dacă este femeie sau bărbat. toată lumea ar trebui să-și amintească un lucru, amorul resupune dragoste și plăcere.

Bărbații ar trebui să nu mai fie răutăcioși și să înceteze să le mai rănească pe femei. Ar trebui să fie gentlemani cu femeile pe care le iubesc.

5. Te lasă singură după ce faceți amor. 

Nu este deloc plăcut să rămâi singură în pat după o partidă de amor pentru că te simți de cele mai multe ori folosită și abandonată.

Bărbații care fac acest lucru, ar trebui să înceteze. Este cel mai bine să rămână cu tine și să te îmbrățișeze strâns, să te facă să simți cât de importantă ești pentru el.