EștiSuperbă.ro

5 lucruri care îi fac pe bărbați să se îndrăgostească

Dragostea este foarte misterioasă și niciodată nu o să știi exact ce se întâmplă în mintea partenerului tău. Unii caută dragostea toată viața, iar alții o găsesc încă de la începutul căutărilor, însă nu o păstrează pe termen lung.

Bărbații sunt diferiți și relațiile sunt diferite. Nu putem știi niciodată ce gândește un bărbat, dar femeile încă încearcă să deslușească acest mister. Iată câteva lucruri care te pot ajuta să-ți dai seama dacă un bărbat este îndrăgostit de tine:

1. Bărbații simt intimitate emoțională și conexiune puternică. Intimitatea este un subiect foarte ambiguu.

Atunci când un bărbat este îndrăgostit de tine, poate avea încredere absolută în tine și-ți poate spune tot ce simte fără să-i fie rușine și, mai ales, îți dezvăluie cele mai mari temeri ale sale, ceea ce nu fac mulți bărbați. Tu ești cea mai bună prietenă a lui și dacă ajungi la un moment ca acesta înseamnă că aveți o conexiune foarte puternică.

2. Amorul este extraordinar.

Atunci când un bărbat este îndrăgostit de o femeie va fi atent la nevoie și la dorințele sale chiar dacă este vorba de amor. Însă, dacă știi ce să faci în dormitor încă de la început, bărbatul de lângă tine va pica imediat în mrejele seducției. Amorul chiar îi poate face pe bărbați să se îndrăgostească.

3. Sprijinul.

Bărbații iubesc femeile care seamănă cu mamele lor. Își doresc foarte tare să se simtă în siguranță și să se simtă sprijiniți. Vor pe cineva care să-i facă să se simtă confortabil. Dacă ești genul care se cupă de casă, de copii, dar și de nevoile lui în același timp, atunci bărbații nu-ți vor putea rezista cu siguranță.

4. Simte că este apreciat.

Toată lumea își dorește să se simtă dorită. Într-o relație contează mult încrederea și sprijinul, pe lângă alte lucruri. Dacă îi arăți partenerului tău că apreciază că este lângă tine și că te susține, cu siguranță va aprecia și va știi că sunteți pe drumul cel bun în relație.

5. Este el când este cu tine.

Dacă un bărbat face cele mai nebunești lucruri când este cu tine, lucruri pe care nu ar îndrăzni să le facă cu altcineva, atunci este clar că te iubește. Atunci când un bărbat este îndrăgostit își dă jos orice mască și deveniți cei mai buni prieteni.

Nu contează dacă se simte vulnerabil, el îți va spune. Astfel de lucruri sunt mai intime decât amorul și o dată ce ați ajuns la acestă intimitate înseamnă că relația voastră a ajuns la un alt nivel.

11 gânduri secrete pe care bărbații le au atunci când văd o femeie pentru prima dată

Atunci când bărbații văd o femeie care îi atrage pe stradă, ar da orice să știe ce gândește. Ar fi foarte interesant să știm ce gândesc ceilalți, însă nu prea este posibil, de aceea putem face doar presupuneri.

De obicei, în astfel de situații, bărbații se gândesc: oare flirtează cu mine, oare este singură, oare arată prea bine pentru mine? Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente gânduri care îi macină pe bărbați când văd o femeie drăguță.

1. Oare pot să o bag în seamă sau mă va refuza imediat? Bărbații sunt foarte atenți la contactul vizual pe care îl faci cu ei, la modul în care mergi sau la atitudinea pe care o ai.

2. Se uită la mine sau se uită la oamenii de lângă mine?  Bărbații urmăresc toate semnele pozitive pe care le oferi și va observa orice mic detaliu dacă este interesat de tine.

3. Bărbații se gândesc cu ce te ocupi chiar dacă te văd pentru prima dată. După modul în care arăți se vor gândi la o grămadă de meserii.

4. Se uită dacă ai inel pe deget. Un bărbat de la uita după un inel pentru a știi din start dacă are șanse sau nu.

5. Se uită la ochii tăi. După cum spune un proverb: ochii sunt ferestra către suflet. Ochii arată bunătatea și în general, bărbații sunt foarte atenți la acest indiciu.

6. Culoarea părului. Majoritatea bărbaților sunt atrași de brunete, în timp ce alții au ca slăbiciune blondele sau roșcatele. Depinde de gusturile fiecăruia.

7. Se uită la buzele tale. Deja își va imagina cum te sărută și se gândesc dacă sunt crăpate sau dacă sunt moi și fine.

8. Observă zâmbetul. Un zâmbet poate face un bărbat să se îndrăgostească. De asemenea, bărbații folosesc logica și dacă ai un zâmbet blând, atunci înseamnă că ești o persoană la fel. Și femeile sincere sunt adevărate comori.

9. Încearcă să-ți analizeze stilul. Acest lucru poate fi surprinzător, însă bărbații nu fac asta pentru a te judeca sau să vadă dacă ai o stare materială precară, fac asta pentru a deduce ce fel de personalitate ai și încearcă să-și dea seama ce fel de persoană ești.

10. Va remarca nivelul de încredere pe care îl are femeia respectivă în ea. Un bărbat este atras de încrederea unei femei. Dacă i se pare că nu are încredere în ea, nu va mai fi la fel de interesat.

11. Oare cum miroase? Dacă o femeie arată incredibil, un bărbat va fi atent să îi simtă mirosul atunci când trece pe lângă ea. Este foarte curios dacă miroase a bomboane sau a ceva mai înțepător.Până la urmă, mirosul sune foarte multe despre tine.

10 trucuri de înfrumusețare de pe internet care s-au dovedit a fi dăunătoare

Toate femeile își doresc să fie cât mai atrăgătoare și după o anumită vârstă apelează la tot felul de tehnici de înfrumusețare, însă, uneori, aceste metode pot fi dăunătoare. Femeile nu realizează acest lucru până nu li se întâmplă.

Nu toate informațiile de pe internet sunt de încredere și nu toate trebuie încercate. Unele trucuri chiar nu funcționează și sunt chiar periculoase. Iată câteva trucuri în care nu trebuie să ai încredere niciodată și care îți pot face mai mult rău decât bine.

1. Lacul de unghii pe post de tratament pentru herpesul buzelor.

Este mai bine dacă nu urmezi acest truc pentru că lacul de unghii aplicat pe astfel de rană poate cauza iritații grave care se pot agrava. Mai bine folosește o cremă specială de la farmacie și ia-o după tine peste tot.

2. Lipiciul pentru tratarea punctelor negre.

Este ineficient și foarte periculos. Lipiciul poate cauza alergi și iritații ale ochilor sau ale pielii. Folosește soluții sănătoase pentru a scoate punctele negre precum măștile.

3. Mărirea buzelor acasă.

Această tehnică se folosește încă de când eram mici și constă în băgarea buzelor într-un pahar în care nu mai există aer. Totuși, în locul buzelor lui Angelina Jolie , te vei alege cu o vânătaie în jurul buzelor.

4. Folosirea spray-ului de păr pentru fixarea machiajului.

Femeile care cred că spray-ul de păr merge aplicat și pe față, greșesc amarnic. Fixativul pentru păr nu funcționează ca fixator de machiaj. Încearcă să folosești produse cosmetice special pentru față.

5. Folosirea șamponului de cal.

Acest truc funcționează doar imediat după aplicare. Totuși, probabil că vei fi dezamăgită de faptul că este toxic și îți va face părul subțire și ți-l va deteriora în timp. Mai bine folosește șampoanele de la farmacie sau pe cele din comerț.

6. Aplicarea cartofilor pe pielea grasă.

Nu există nici o îndoială că acest produs nu este dăunător, dar nu trebuie aplicat direct pe piele. Substanțele din cartof pot cauza acnee. Există de altfel mai multe uleiuri speciale pentru îngrijirea pielii.

7. Sucul de lămâie pentru dispariția pistruilor.

Este mai sigur să te dai cu o cremă cu protecție solară care să te protejeze de razele solare. Nu vei scăpa de pistrui cu ajutorul lămâii.

8. Creioanele colorate în locul tușului.

Nu contează cât de cool este ideea, nu încerca asta. Componentele creioanelor colorate sunt periculoase pentru ochi și poși găsi cu siguranță în comerț tot ce îți dorești.

9. Deodorant pentru față.

Deodorantele usucă pielea și efectul lor nu poate aduce nici un beneficiu pielii tale.

10. Unt de arahide în locul cremei pentru ras.

Untul de arahide nu este deloc folositor, îți poate produce iritații grave. Dacă nu vrei să folosești cremă pentru ras, atunci folosește balsam de păr.