EștiSuperbă.ro

5 lucruri care te fac expertă în dormitor. Îl vei înnebuni de plăcere dacă faci numărul 4!

Ți s-a întâmplat vreodată să iubești modul de a gândi a unei persoane, dar să nu fiți compatibili din punct de vedere intim sau invers? Ei bine, pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată, este absolut necesar să existe compatibilitate din ambele puncte de vedere. Astrele ne dezvăluie de multe ori compatibilitățile dintre zodii, respectiv dintre persoane, din toate punctele de vedere, însă horoscopul nu este singura noastră sursă prin care putem afla acest lucru. Poți știi cu certitudine că vă potriviți în momentul în care nu mai sunteți doi, ci o singură persoană și doar în viața de zi cu zi, ci și în dormitor pentru că amorul este important în viața de cuplu.

Poți fi sigură că este totul bine și că sunteți cu adevărat conectați din toate punctele de vedere în momentul în care sunteți amândoi cum v-a creat Dumnezeu, și anume dezbrăcați, atât de secrete, cât și de haine. Dacă face aceste 9 lucruri, îți vei înnebuni partenerul de plăcere:

Scoate-l din zona erotica de rutina: Barbatii tind sa ramana mereu la aceleasi pozitii pentru ca se concentreaza sa ajunga la placerea maxima. Aleg intotdeauna varianta sigura, verificata, dar asta nu inseamna ca nu sunt deschisi la noi provocari. Gandeste-te ce altceva i-ar mai placea, pornind de la pozitia lui favorita. De exemplu, un tip caruia ii place sa penetreze pe la spate ar fi incantat de postura „cowgirl” inversata, datorita unghiului asemanator.

Intensifica extazul: Intensifica experienta orgasmului cu o miscare subtila, dar eficienta: strange-i coapsele cu mainile cand atingi punctul culminant si saruta-l apasat sau unduieste-ti spatele astfel incat sanii tai sa-l preseze din pozitia misionarului.

Starneste-i pofele: Simuleaza zonele intime in timpul preludiului: Misca-i mana inainte si inapoi intre sanii tai. Miscarea de repetitie il va aprinde pentru ca este asemanatoare cu actul amorul propriu-zis.

Atinge mai multe zone erogene: Nu te concentra doar asupra penetrarii. Atata-i sensibilitatea, atingand mai multe zone erogene: plimba-ti o mana prin parul lui, iar cu cealalata framanta-i fesele; sau, daca esti tu deasupra, joaca-te cu sfarcurile lui si musca-l incetisor de gat. Placerea lui se va dubla!

Vorbeste-i erotic: Orice barbat vrea sa auda ca este bun in pat, dar cuvintele care pe unul il fac sa se incinga, pentru altul pot fi ca o galeata cu apa rece turnata in cap. Citeste-i semnalele corpului din timpul preludiului: daca saruta delicat, e foarte probabil sa prefere soaptele senzuale („Imi place cum ma atingi”); daca e mai dur, vorbeste-i provocator („Te simt atat de mare”). Orice femeie ar trebui sa devina experta in arta conversatiei erotice, scrie femeia.ro.