EștiSuperbă.ro

5 lucruri intime pe care bărbații le urăsc la femei – Bărbații își doresc să încetezi să mai faci numărul 3!

Există lucruri mult mai grave în lume decât a nu fi bun la pat, dar și acesta este destul de neplăcut pentru oricine. Gândul că cineva ar crede asta te face să te înfiori și mai ales dacă acea persoană ar spune aceste lucruri pe la spatele tău.

Cea mai neplăcută parte constă în faptul că în general, oamenii nu îți spun în față dacă abilitățile tale în dormitor nu sunt atât de bune pe cât te-ai aștepta, așa că este destul de greu să îți dai singură seama de asta.

Chiar dacă greșelile apar din încercarea de a face totul perfect, chiar dacă ele se nasc din cauza lipsei de interes, din cauza insecurităților, lipsa confortului sau alte motive similare, este important să treci peste aceste aspecte și să știi exact dacă există anumite lucruri pe care le faci greșit.

Să rezolvi această problemă nu numai că îl va face pe partenerul tău să se simtă mai bine, dar îți va oferi și mai multă încredere în tine și în abilitățile tale. Dacă te-am pus pe gânduri, fă bine și aruncă-ți o privire peste lista de mai jos și află dacă și tu faci ceva greșit în dormitor!

1. Închizi mereu lumina

Chiar dacă poate este un reflex, asta nu înseamnă că trebuie să o faci mereu înainte să fiți intimi. Doar să te ridici din pat și să închizi lumina poate să spulbere toată atmosfera dintre voi.

Este plăcut să ai lumina aprinsă și să îți lași partenerul să te admire, în timp ce faci și tu același lucru cu el. Încearcă să treci peste insecuritățile tale, căci dacă partenerul tău este deja în pat cu tine, atunci el clar adoră totul în ceea ce te privește.

2. Ești prea silențioasă

Ai o voce, așa că nu ezita să o folosești! Dacă ești complet silențioasă, ba chiar mută în timp ce vă aflați în dormitor, ei bine, asta poate fi destul de ciudat.

Nu spun că ar trebui să țipi constant, dar dacă nu scoți niciun sunet, el poate va crede că nu se pricepe la ceea ce face și că nu te satisface. De asemenea, corpurile voastre scot niște sunete specifice acelor momente, așa că nu este prea plăcut să auzi doar asta tot timpul.

3. Mereu se întâmplă în dormitor

Distracția din dormitor nu trebuie să se petreacă doar în acest loc specific. Când amândoi vă dați seama că aveți starea necesară, nu trebuie să vă deplasați până acolo.

Doar pune-ți lucrurile în mișcare exact acolo unde vă aflați, fie că este bucătărie, sufragerie, baie sau orice altă încăpere. Există o limită, totuși; fiți aventuroși, dar în limitele bunului simț și dacă este vorba despre un loc public, doar încercați să nu fiți prinși!

4. Nu îi spui ceea ce vrei

Corpurile feminine sunt puțin mai complicate decât cele ale bărbaților, așa că uneori este nevoie de anumite indicații pentru ca totul să meargă conform planului.

Nu trebuie să îți fie frică sau rușine să îi spui partenerului tău despre ceea ce îți dorești deoarece și el își dorește ca tu să fii satisfăcută. Bineînțeles, fii diplomată și nu îi critica performanțele, doar găsește un mod delicat prin care să îi indici ce ți-ar plăcea.

5. Te temi de pozițiile noi

Nu te plafona folosind o singură poziție sau două cu care te-ai obișnuit deoarece există mult mai multe decât cele pe care deja le știi; apropo, de aceea există Internetul, doar exploră-l și vei vedea câte lucruri noi și interesante vei descoperi.

Nu tu trebuie să fii neapărat cea care propune o poziție nouă, dar dacă vezi că el încearcă ceva nou, nu te opune și lasă-te purtată de val pentru a vedea ce va urma.