EștiSuperbă.ro

5 lucruri pe care le fac BĂRBAȚII atunci când se ÎNDRĂGOSTESC!

Unii bărbați nu sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a-și exprima sentimentele. Poate fi greu să exprimi în cuvinte ceea ce gândești și ceea ce simți.

Pentru bărbați este mai ușor să își lase acțiunile să vorbească mai tare decât vorbele.

Bărbații se consideră a fi, în această societate, pilonii de susținere pentru prieteni, familie și pentru cei dragi.

Iată 5 lucruri pe care bărbații pe fac atunci când sunt îndrăgostiți până peste cap:

1. Își iubesc partenera pentru ceea ce este, nu pentru felul în care arată.

Cum lumea se învârte în jurul lucrurilor superficiale din ce în ce mai mult, bărbații tind să aleagă o femeie după aspectul fizic.

Bărbații care se îndrăgostesc, iubesc totul la femeia de lângă ei. Se îndrăgostesc de orice defect sau imperfecțiune pe care o ai și nu vor nimic altceva decât să susțină visurile persoanei iubite.

2. Își protejează partenera.

Bărbații care sunt îndrăgostiți în adevăratul sens al cuvântului sunt mereu în gardă în ceea ce le privește partenera, asigurându-se că nimeni și nimic nu îi face rău.

În plus, niciodată nu se gândesc să abuzeze sau să rănească în vreun fel persoanele iubite.

3. Îți cere sfatul.

Bărbații care își iubesc partenera pun în balanță mereu ceea ce are de spus. Fie că este vorba despre ceva ce are legătură cu politica sau cu religia sau cu nuanța cu care vor vopsi ăn sufragerie, el va vrea întotdeauna să asculte și părerea ei.

4. Renunță la planurile personale pentru tine.

Un bărbat care este îndrăgostit va amâna aproape orice pentru a te ajuta dacă ai nevoie. Ești de departe prioritatea lui numărul 1 și dacă poate în orice fel să-ți rezolve problemele ,o va face. Asta poate însemna să meargă în celălalt capăt al orașului pentru a-ți aduce ceva de acasă sau pur și simplu să plece de la o petrecere mai devreme pentru că tu trebuie să fi în altă parte.

5. Are destulă încredere în tine pentru a te lăsa fi independentă.

Un lucru comun care se întâmplă în relațiile lungă durată este dependența reciprocă. Unii bărbați nu acceptă ca partenerele lor să petreacă nici o secundă fără ei. Dacă un bărbat te iubește cu adevărat, atunci nu-l va deranja dacă petreci timp și cu alte persoane,fie că este vorba de prietene, sau de colegi de muncă.

Va realiza că noi toți avem nevoie de timp pentru noi înșine.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL:

10 semne că ești DEPENDENTĂ emoțional de partenerul tău și NU EȘTI DEFAPT ÎNDRĂGOSTITĂ

Dragostea este acel lucru pe care fiecare persoană de pe planetă îl caută.

Unii dintre noi vor dragostea atât de tare încât vor să treacă peste pașii inițiali ai acesteia,orbiți de poftă trupească ,afecțiune și dorință. Nu există un sentiment mai plăcut în lume decât găsirea unei persoane care să te iubească la fel de mult cum o iubești tu.

Însă, uneori schimbăm oamenii și nu-i mai lăsăm să se comporte după bunul plac. Asta pentru că fiecare dintre noi caută propria imagine, nu ceva sincer sau o legătură puternică.

Uneori ceea ce credem despre dragoste este doar o dependență sentimentală care se bazează pe propria noastă satisfacere.

Iată 10 semne care demonstrează că relația ta nu este la fel de sănătoasă precum crezi:

1. Ești foarte geloasă atunci când partenerul tău iese cu altcineva înafară de tine.

2. Tu și partenerul tău nu mai faceți lucrurile pe care obișnuiați să le faceți unul pentru altul  sau , pur și simplu, ați eliminat acele activități care vă apropiau.

3. Ai o îndoială constantă că partenerul tău te va părăsi pentru a fi cu altcineva. Observi că ești posesivă cu el atunci când sunt alte persoane de față.

4. Ești mereu gata să îl lași baltă ori de câte ori ai planuri cu ceilalți apropiați ai tăi.

5. Pui mai multă valoare pe ce crede partenerul tău ,decât pe ceea ce crezi tu.

6. Îți pasă mai puțin de sufletul partenerului tău și îți pasă mai mult de cum știe să păstreze aparențele în fața prietenilor și a familiei.

7. Crezi că îl poți schimba pe iubitul tău în persoana pe care ți-ai dorit-o mereu.

8. Îți place să ai puțin control asupra partenerului tău și devii supărată și distantă atunci când nu fac întocmai cum spui tu.

9. Te simți de parcă nu vei trece niciodată peste și nu te vei vindeca dacă partenerul tău nu va mai fi.

10. O mare parte a sentimentului pe care îl ai în legătură cu încrederea în sine se datorează lipsei de afecțiune, de sprijin și aprobare, dar și lipsei de atenție.