Ești superbă

5 lucruri pe care orice BĂRBAT și le dorește în timpul AMORULUI – Ești dispusă să faci numărul 4?

Este evident că nu ar trebui să lași un bărbat să-și dicteze ce să faci  în pat. Bărbații nu vor ceva extravagant sau ciudat când vine vorba de amor. Singurele lucruri pe care le vor TOȚI BĂRBAȚII în pat sunt cele de mai jos:

1. Vor să vorbești murdar.

Nu trebuie să povestești tot ce faceți în acele momente, dar ai fi surprinsă ce îi poate provoca unui bărbat o vorbă murdară bine plasată. Nu toată lumea se simte confortabil făcând asta, dar amorul presupune ieșirea din zona de confort. Cuvinte sau fraze precum: ”udă”, ”este bine” sau ”mai puternic” pot funcționa.

2. Le place să iei controlul uneori.

Sunt câteva lucruri incitante pe care fiecare femeie și le dorește și există o grămadă de modalități prin care poți să-i comunici ce vrei unui bărbat. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți iei biciul șă să-ți faci de cap, sau chiar ai putea… Sau ai putea, pur și simplu, să îl împingi pe pat și să-i prinzi mâinile în timp ce ești deasupra. Acest lucru sigur îi va plăcea și îl va face să dea la rândul lui tot ce poate.

3. Vor să iei tu inițiativa atunci când vine vorba de poziții noi.

Dacă vrei să încerci o nouă poziție ,tot ce tebuie să faci este să-i spui. Poate fi una creativă și excitantă în același timp care vă va provoca amândurora plăcere. Să nu te gândești că s-ar putea să nu-i placă pentru că o va face oricum, iar dacă ție îți va plăcea, se va bucura și el de moment, cu siguranță.

4. Vor să fie surprinși.

Unii bărbați s-ar putea simți intimidați dacă aduci jucării sexuale în mijlocul acțiunii. Însă condimentarea vieții amoroase nu este o idee proastă. Poți face chiar și sexul să fie o surpriză: surprinde-l cu o partidă de amor pe hol sau pe scările care duc la etaj. Momente ca acestea în care nu se pot controla îi incită cel mai tare și vor aprecia. Amintește-ți că lucrurile de genul acesta sunt ceva din afara zonei de confort.

5. Vor să te privească.

Stimularea vizuală îi înnebunește pe bărbați. Alegând poziții în timpul căreia te poate vedea cu totul îi va plăcea cu ciguranță. Poți plasa și o oglindă pentru a te putea vedea tot timpul oricum a-ți alege să stați.  Dacă vrei să-l dai peste cap, nu-l lăsa să te atingă sau să te sărute în acest timp.

ESTISUPERBA.RO RCOMANDĂ ȘI: 8 TRUCURI pentru ca partenerul tău să te SATISFACĂ întotdeauna. Ai CURAJ să folosești numărul 4?

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL:

ZODII care se gândesc doar la AMOR – SCORPIONUL este pe locul 2!

AMORUL este un lucru esențial într-o relație dintre doi adulți. Astrele vin în ajutorul nostru și când vine vorba de acest aspect, iar fiecare zodie privește acest lucru diferit. Cert este că fiecare persoană are un libidou care variază. Iată care sunt zodiile care se gândesc cel mai des la sex:

1. TAUR:

Taurul este campionul sexual al zodiacului. Nativii acestei zodii, fie că este femeie sau bărbat, emană o sexualitate puternică, iar când intră într-o cameră toată lumea își îndreaptă privirile spre ei. Deși sunt mari cuceritori, taurii țin întotdeauna cont de dorințele partenerului de viața și exploatează la maximum dorințele din dormitor ale acestuia. Bărbații tauri sunt uneori duri și pasionali în pat, ceea ce ce incită pe femei și mai tare.

Fantezii sexuale preferate: Taurul vrea să fie activ constat în pat, în dormitor, însă printre locurile lui preferate pentru amor se numără și bucătăria.

2. SCORPION:

Nici scorpionii sunt sunt mai prejos decât taurii când vine vorba de sex. Scorpionii sunt ”mașini de făcut sex” autentice. Se pricep de minune să cucerească femeile și sunt atenți la dorințele lor și să se simtă bine, chiar și printr-o atingere banală. Sunt creativi în dormitor și caută permanent noi locuri pentru a face amor și ,totodată,  modalități noi pentru a atinge plăcerea.

Fantezii sexuale preferate: Scorpionii sunt dominanți și le-ar plăcea să facă sex în locuri publice sau să fie un moment romantic.

3. FECIOARĂ:

Fecioarele sunt la prima vedere introvertite când vine vorba de amor, însă se gândesc la modalități noi de a-și face partenerul să cadă în jocurile lor erotice. Toată lumea din jurul lor știe că au întotdeauna chef de amor, pentru că sunt pasionale și dau tot ce au mai bun când vine vorba de o seară incendiară. Este posibil ca lumea să le catalogheze greșit datorită atitudinii lor vulcanice, însă fecioarele vor doar să-și trăiască viața la maximum.

Fanteziile sexuale preferate: Nu prea contează ce fel de fantezie este. Dacă are un rol submisiv, fecioara este fericită.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.