EștiSuperbă.ro

5 lucruri zilnice pe care le poți face pentru a-l face să se îndrăgostească de tine

Există numeroase trucuri și sfaturi pentru a te ajuta în orice problemă pe care ai putea-o avea. Este destul de copleșitor atunci când îți dorești să îl faci pe băiatul de care îți place să se îndrăgostească de tine deoarece nu știi de unde să începi și ce să faci mai exact pentru ca acest lucru să se întâmple. De aceea, am decis să creăm o mică listă cu niște sfaturi utile care vor putea să pună lucrurile în mișcare între tine și posibilul tău partener. Trebuie înainte de toate să reții că cel mai important este să rămâi tu însăți și să nu încerci să pari altcineva.

 

Toate lucrurile de pe lista de mai jos te pot încuraja să ieși din zona ta de confort puțin, lucru ce nu este rău deoarece noi trebuie să ne extindem limitele permanent pentru a putea descoperi lucruri noi. Aceste sfaturi te vor ajuta să ieși dintr-o situație în care poate te temi sau îți este rușine să faci vreun pas față de posibilul tău partener. Este un drum greu de parcurs, dar dacă ai ceea ce îți trebuie și îți pui mintea la contribuție, îți vei atinge scopul mai repede decât a crede.

 

1. Contactul vizual

Atunci când ești în preajma băiatului de care îți place nu trebuie să uiți niciodată să menții contactul vizual. Poate că este un lucru destul de siropos, dar să știi că este adevărat când se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Dacă menții contactul vizual permanent, va fi mult mai ușor să îți dai seama dacă există o conexiune între voi și dacă sunteți interesați unul de celălalt. Șansele sunt că dacă el menține de asemenea contactul vizual, cel mai probabil este interesat de tine.

 

2. Poartă roșu

Purtarea hainelor roșii poate reprezenta un detaliu nesemnificativ pentru tine, dar te va face cu siguranță să fii remarcată de cel de care ești interesată. Așa poți arăta faptul că ești o femeie pasională și îi vei atrage atenția deoarece bărbații remarcă foarte ușor culorile aprinse. Dacă porți roșu, hainele tale vor vorbi pentru tine, asta mai ales dacă ești timidă în fața lui. Roșul poate crea un impact foarte mare mai ales dacă este prima dată când te întâlnești pentru prima dată cu el.

 

3. Fii încrezătoare

Dacă ai încredere în tine îi vei arăta posibilului tău partener că nu există nimic care să te oprească, lucru ce de obicei este foarte căutat de bărbați când vine vorba despre partenerele lor. Fii tu însăți și nu lăsa această pasiune pentru el să te mistuie și să te facă slabă în fața lui. Să fii încrezătoare nu numai că te ajută pentru a-ll impresiona pe el, dar și în viața de zi cu zi ai nevoie de acest lucru pentru a te putea descurca.

 

4. Fii sinceră

Să fii sinceră și să existe o comunicare deschisă între voi doi este o necesitate dacă îți dorești ca pasiunea dintre voi să se transforme într-o relație. Asigură-te că nu vei minți deoarece acea minciună cu siguranță se va afla la un moment dat. Să fii sinceră reprezintă probabil cel mai bun mod de a-l face să fie atras de tine și să se îndrăgostească deoarece bărbații apreciază asta foarte mult la femei.

 

5. Fii misterioasă

Chiar dacă acest lucru poate că nu este natural pentru oricine, să fii misterioasă este un mod facil pentru a ascunde faptul că ești mai timidă. Asta nu înseamnă că trebuie să încerci să pari ceea ce nu ești, ci doar că nu este cazul să spui totul despre tine și să te expui încă de la început. Nu împărtăși totul de la prima întâlnire pentru a-l face să se îndrăgostească de tine deoarece este posibil ca el să își piardă interesul mai repede.