EștiSuperbă.ro

5 semne care demonstrează că nu ești singura femeie din viața partenerului tău

Relațiile nu sunt complicate, ci oamenii le complică. Pentru ca o relație să funcționeze este foarte important ca ambii parteneri să se respecte, să aibă încredere unul în altul și să comunice. Uneori, bărbații vor mai mult decât atât și nu se pot abține din a-și înșela partenera. Iată 5 semne care demonstrează că tu nu ești singura femeie din viața partenerului tău:

1. Nu recunoaște că în viața lui mai există și altcineva: Ar putea părea evident, deoarece, ca regulă generală, existența unei alte persoane într-o relație, chiar dacă este o relație de prietenie, produce, de obicei, o reacție în lanț care se termină cu despărțirea. Dar întrebarea este dacă partenerul tău are curajul sau nu să recunoască ceva despre care deja ai dovezi incontestabile.

Dacă tu știi cu siguranță că partenerul tău mai are pe altcineva în viața lui și acesta recunoaște, înseamnă că trebuie să te gândești dacă vrei să mai continui relația cu el sau nu.

2. Protejează telefonul mobil cu orice preț: Bariera de confidențialitate este adesea o scuză perfectă pentru a putea menține o relație cu alte persoane. Deși este adevărat că dacă depășim frontierele și începem să citim mesajele lor private ne expunem pentru a descoperi adevărul, vom pierde și încrederea pe care partenerul nostru o are în noi. De multe ori, bărbații încep să fie secretoși și să-și ascundă telefoanele mobile de partenere în momentul în care mai există și o altă femeie în viața lor.

3. Te tratează cu mare atenție în momentul în care își dorește ceva: Dacă un bărbat te iubește, te va trata perfect mereu, nu doar când vrea să obțină ceva dela tine. Dacă te lingușește, îți acordă o mai mare importanță brusc, fie a făcut ceva de care n este mândru și se simte vinovat, fie vrea să obțină ceva de la tine.

4. Petrece mult timp fără să vorbească cu tine: Indiferent de tipul relației pe care o avem cu un bărbat, comunicarea ar trebui să fie întotdeauna o parte extrem de importantă. Aceasta este cheia care ne diferențiază de animale. S-ar putea să nu acordăm atenție acestui punct într-o singură noapte, dar când acest lucru este prelungit în timp, nu ne putem limita să vorbim unul cu celălalt atunci când situația se repetă din nou. Nu este necesar să vorbești despre sentimente, dar este necesar să ai o conversație fluentă.

5. Întotdeauna are planuri individuale de viitor: Totul pare să meargă fără probleme în timpul unei întâlniri și, chiar dacă ați terminat un moment intim, trebuie să meargă în altă parte. Nu ar fi o problemă dacă asta ar însemna că și voi puteți participa la eveniment, dar dacă sunteți într-adevăr excluși de la planurile sale, este ceva care vă poate da mai mult de gândit. S-ar putea să fie adevărat că are planuri cu niște prieteni să iasă sau, pur și simplu, vrea să continue noaptea cu o altă femeie.