EștiSuperbă.ro

5 semne care demonstrează că partenerul tău a încetat să te mai iubească

Se spune că dragostea unui om este exprimată în trei forme: demonstrarea iubirii în public, grija pentru persoana iubită și tandrețea. O parte a acestui cuvânt, „iubire” poate fi pusă la îndoială deoarece, în prezent, nu toate femeile trebuie să fie protejate de bărbați. Ele au nevoie doar de dragoste.

Din păcate, uneori femeile tind să vadă dragostea când nu este cu adevărat acolo. Uneori o femeie poate simți că ceva nu merge bine, fără a fi nevoie să o audă de partenerul ei. Se spune și că dragostea este oarbă și de cele mai multe ori femeile tind să nu observe ce este cu adevărat important. Mai jos vei găsi o serie de indicii care îți pot demonstra că iubitul tău nu te mai iubește. Iată care sunt acestea:

1. Îți critică înfățișarea: Pentru un om care te iubește cu adevărat, tu vei fi întotdeauna cea mai frumoasă femeie, chiar și cu părul dezordonat și chiar și în cele mai largi pijamale. Un bărbat care te iubește nu va observa că ai luat câteva kilograme în plus după sărbătorile de iarnă. Dar dacă partenerul vostru vă spune în mod constant să mergeți la sală sau vă sugerează că aveți nevoie de o intervenție chirurgicală plastică, ar trebui să te gândești mai bine dacă merită să fii alături de el. Este foarte posibil ca aspectul vostru să nu fie potrivit pentru el, ci doar pentru tine. Și chiar dacă pierdeți în greutate, el va găsi alte defecte în tine.

2. Atitudinea lui asupra obiceiurilor tale: Ne place să ocupăm baia timp de 2 ore și să vorbim cât mai mult cu prietenele noastre, să umplem dulapul cu lucruri inutile, să mâncăm din farfuria prietenului nostru sau să continuăm să cântăm același cântec toată ziua. Bărbații care iubesc suporta toate acestea și rămân tăcuți. Dacă omul tău examinează în permanență orice lucru mic pe care îl faci și face comentarii negative despre comportamentul tău, înseamnă că singurul sentiment pe care îl mai are pentru tine este iritarea și în nici un caz iubire sinceră.

3. Atenția pe care o acordă poveștilor tale: Oamenii de știință au demonstrat că un bărbat este capabil să asculte cu atenție o femeie doar 6 minute. De aceea, doamnelor, data viitoare când intenționați să purtați o conversație cu iubitul vostru, mențineți-o scurtă. Și totuși, dacă un om vede că ceva este foarte important pentru tine, el va face un efort să te asculte cu atenție, chiar dacă acest subiect este complet neinteresant pentru el. Când te iubește, toată atenția lui va fi asupra ta. Însă dacă un bărbat schimbă des subiectul, înseamnă că pur și simplu nu îi pasă.

4. Atitudinea lui față de emoțiile tale: Bărbații nu pot suporta lacrimile femeilor. Și recent, a fost găsită o explicație științifică: se pare că lacrimile feminine conțin substanțe volatile speciale care scad nivelul testosteronului din sângele bărbaților ceea ce duce la scăderea dorinței în cuplu. Deci, nu folosiți plânsul ca un mijloc de a-l influența adesea pe iubitul vostru. De fapt, când plângi, singurul lucru pe care un bărbat vrea să îl facă este să fugă. Totuși, dacă bărbatul din viața ta te iubește, îți va sta alături chiar și în momentele în care plângi în hohote.

5. Gelozia: Se pare că și maimuțele sunt capabile să fie geloase în momentul în care partenerii lor se află în preajma altor femei. Gelozia a apărut în cursul evoluției noastre ca o modalitate de a menține integritatea unui cuplului. Un om este conectat astfel încât, subconștient, vrea să-și declare drepturile pe care le are asupra unei femei și să fie singurul „proprietar” al inimii ei. Prin urmare, este destul de natural ca partenerul vostru să devină nervos când cineva vă acordă atenție. Nu este vorba despre gelozie exagerată, dar dacă un bărbat te iubește sincer, va fi deranjat de faptul că vorbești din când în când cu alți bărbați.