EștiSuperbă.ro

5 tipuri de bărbați care par ideali, dar care sunt parteneri oribili

Toate femeile visează la prințul de pe cal alb încă din copilărie, însă nu toate femeile sunt la fel de norocoase încât să-și găsească jumătatea din prima încercare. Există bărbați care la început sunt lapte și miere, iar apoi se transformă complet. De cele mai multe ori, acești bărbați se comportă frumos la început pentru a obține ceea ce-și doresc sau pe parcurs își pierd interesul și-și arată adevărata față. Este cel mai bine să te ferești de ei dacă vrei să ai o relație fericită și de lungă durată. Iată 7 tipuri de bărbați care fac bună impresie la început, apoi se transformă în coșmarul oricărei femei:

1. Bărbatul care se comportă ca un tată: Acești bărbați sunt extrem de protectori și grijulii. Sunt preocupați de siguranța și de binele tău. În realitate, acești bărbați nu te văd deloc ca pe un egal și pot duce această protecție la extrem. De fapt, sunt obsedați de control.

2. „Băiatul rău”: Toate femeile își doresc un astfel de bărbat la un moment dat pentru că acești bărbați sunt aventuroși, spontani și de cele mai multe ori au o motocicletă și poartă geacă de piele. Cel mai frustrant lucru este că nu poți avea niciodată încredere în acești bărbați.

3. Bărbatul care profită: Poate că la începutul relației nu îți dai seama de acest lucru, însă pe parcurs vei vedea că acest tip de bărbat vrea doar să aibă de câștigat de pe urma ta. Dacă va considera că nu are cu ce să se aleagă de pe urma unei relații cu tine, va găsi întotdeauna o persoană care să-i satisfacă setea de bani, de intimitate sau orice altceva.

4. Omul de afaceri: Acești bărbați sunt în general raționali, previzibili și ambițioși, într-un cuvânt, sunt bărbați de succes. Orice femeie își dorește un astfel de bărbat în viața ei, însă relația nu se va ridica la nivelul așteptărilor tale. Va sta mereu plecat, va petrece foarte mult timp la muncă sau în delegații, iar tu vei fi mereu singură și privată de iubirea pe care o meriți de fapt.

5. Bărbatul căruia îi place să seducă: Acest tip de bărbați au o mare problemă care se poate transforma și în problema ta. Dacă îți dorești o relație serioasă și de lungă durată, o relație cu un astfel de bărbat nu este potrivită pentru tine. De cele mai multe ori, acești bărbați adoră să fie admirați și venerați și cel mai mult le place atenția pe care le-o oferă femeile.