EștiSuperbă.ro

6 căi prin care bărbatul pe care îl iubești poate distruge relația

Toate relațiile ar trebuie să însemne doar fericire și iubire, însă realitatea este alta din păcate. De cele mai multe ori, cuplurile nu mai sunt fericite după un timp pentru că în relația lor intervine rutina.

Ambii parteneri ar trebui să se implice în relație în mod egal pentru a exista un echilibru, însă bărbații tind să nu facă acest lucru. Deși sunt multe femei care strică relațiile și căsniciile, numărul bărbaților care fac femeile să sufere este mai mare.

Iată de ce:

1. Își lasă partenera singură. 

Cea mai frecventă greșeală a bărbaților care duce și la separare este că-și lasă partenera sau soția singură. Petrec mult timp la locul de muncă, iar când se întorc acasă, se comportă de parcă ar lipsi din nou.

Nu contează cât de mult timp stau partenerii singuri pentru că fiecare dintre ei au loc de muncă, firește, însă contează ca nici unul dintre ei să nu se simtă singur chiar dacă sunt departe unul de altul.

2. Nu sunt destul de apropiați de partenera lor. 

Acest lucru nu ține neapărat de relațiile intime. O femeie își dorește să se simtă iubită și apreciată tot timpul, nu doar atunci când face amor. Unii bărbați sunt afectuoși cu partenerele lor doar atunci când vor ceva, respectiv relații intime, ceea ce este total greșit.

3. Nu vorbesc cu partenera lor. 

Într-o relație sănătoasă ar trebui să existe o bună comunicare. Fără comunicare, partenerii nu se pot apropia. Cu bărbații care nu vorbesc despre ce-i macină, despre cum le-a fost ziua și alte lucruri mărunte, nu poți avea o relație de lungă durată.

4. Încearcă mereu să-și schimbe partenera. 

Nici o persoană nu ar trebui să fie schimbată de o alta. Fie ne acceptăm așa cum suntem, fie suntem liberi să căutăm pe cineva care să corespundă standardelor noastre.Bărbații tind să încerce să-și schimbe partenerele după bunul plac.

5. Nu-și cer niciodată scuze. 

Toată lumea greșește pentru nimeni nu este perfect, însă trebuie să ne asumăm greșelile și să le îndreptăm. Atât bărbații, cât și femeile ar trebui să-și ceară iertare și să îndrepte greșelile pe care le-au făcut față de partener.

6. Ignoră importanța gesturilor mici. 

Uneori, femeile au nevoie doar de o vorba bună, de o îmbrățișare sau de un pupic pe frunte pentru a se simți în siguranță și, mai ales, iubite și apreciate. Cu toate acestea, bărbații uită deseori să facă astfel de gesturi.