EștiSuperbă.ro

6 comportamente ale femeilor care-i irită la culme pe bărbați

Chiar dacă la început contează foarte mult fizicul, totuși bărbații sunt mai profunzi de atât și dau atenția și comportamentelor și obiceiurilor femeilor. Și sunt câteva detalii care-i scot din minți în cele mai multe cazuri pe bărbați.

1. Bârfa
Nevoia permanentă a femeilor de a bârfi, de a comenta ținute sau reușite de-ale cunoștințelor sau de-ale colegilor îi epuizează psihic pe bârbați. În acest fel, bărbații sunt îndreptățiți să se gândească dacă așa procedează partenera lui și atunci când e singură, povestind detalii din relația lor.

2. Hainele incomode
Dorința a de a arăta ca pe podium chiar și la o plimbare în parc cu ajutorul tocurilor cui, de exemplu, nu va fi apreciată de un bărbat. În acest fel îl faci să se simtă ca o bonă care trebuie să tot aibă grijă de tine.

3. Spațiul din dulap
Să umpli baia cu diferite sticluțe ciudate sau să ocupi tot spațiul din dulap îl poate face pe bărbat să se simtă jignit. Mai ales că multe dintre acele lucruri nu le folosești la nimic. Dar lucrurile lui trebuie să stea foarte înghesuite.

4. Indiciile
Bărbații nu înțeleg semnele cu batista. Dacă îi dai tu de înțeles ce cadou vrei, partenerul tău nu mai are sentimentul tău că el s-a ocupat de tot ce e nevoie pentru surpriză. Sau dacă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum trebuie, el va fi nevoit să swe justifice în fața ta.

5. Plânsul
În fața lacrimilor unei femei bărbații nu prea știu ce să facă. Se pierd cu firea, mai ales dacă pentru această stare nu sunt ei de vină sau și mai rău, nu există un motiv întemeiat. Cu trecerea timpului el nici nu va mai reacționa la acest gen de stări. Și nu e o idee bună să folosești plânsul ca să obții ceva, vei face mai rău.

6. Pregătirea pentru ieșit în oraș
alegerile care durează ore întregi și nerespectarea promisiunii de a termina în câteva minute îl fac pe partenerul tău să se întrebe cât de punctuală ești. Și se poate ca el să nu observe chinul tău cu aranjarea părului pentru că va fi excesiv de nervos.