EștiSuperbă.ro

6 cupluri din zodiac care se formează în toamna 2017

Astrele vin și de această dată în ajutorul persoanelor care nu și-au întâlnit încă jumătatea. Unele semne zodiacale vor avea parte de despărțiri, însă altele vor cunoaște oameni noi și vor lega prietenii și relații strânse, de lungă durată.

Pe lângă peisajele minunate, acest anotimp va fi momentul perfect pentru relații stabile care pot ține chiar toată viața. Se pare că astrele dezvăluie faptul că toamna este perioada perfectă pentru a întemeia noi relații deoarece oamenii sunt mai conștienți de ceea ce simt și de ceea ce îți doresc.

Iată care sunt zodiile care vor rămâne o lungă perioadă lângă partenerul lor dacă vor începe o relație în această toamnă.

BERBEC – BALANȚĂ

Nativul născut sub semnul zodiacal al berbecului realizează că este momentul să se potolească și să își găsească un echilibru, iar balanța își dorește un partener care să o înțeleagă și care să-i fie loial. Cu toate acestea, aceste două zodii vor forma un cuplu doar în momentul în care nu vor mai ține cont de părerile celorlalți și vor pune relația pe primul plan.

Aceste semne zodiacale au toate șansele să formeze un cuplu stabil în această toamnă.

TAUR – VĂRSĂTOR

Taurul este o persoană muncitoare și loială și are nevoie de cineva care să-l scoată puțin din sfera de confort și să-i arate cele mai frumoase aspecte ale vieții. Alături de un vărsător va afla că sunt și alte lucruri mai importante decât cariera și muncă de care este foarte obsedat și își va trăi viața din plin.

Nativul născut sub semnul zodiacal al vărsătorului apreciază cel mai mult stabilitatea partenerului său și acest lucru îl găsește la taur. chiar dacă este mai rebel și-i place să se distreze, se va schimba complet pentru nativul născut sub semnul zodiacal al taurului.

GEMENI – SCORPION

Gemenii au avut în trecut o mulțime de experiențe neplăcute și de aceea apreciază foarte tare sinceritatea și fidelitatea la o persoană. Atunci când o să întâlnească un scorpion, ce doi or să se îndrăgostească la prima vedere, însă relația lor va avea nevoie de mai mult timp pentru a se transforma într-o relație puternică.

RAC – PEȘTI

Nativul zodiei rac este înnebunit după atenția pe care partenerul său i-o oferă, iar peștii sunt topiți ori de câte ori racul spune câte ceva. Deși este posibil ca aceste zodii să se cunoască deja, în această toamnă vor începe să simtă fluturați în stomac când se vor întâlni și vor realiza ce simt unul pentru celălalt.

Acest cuplu va trece peste orice greutate și va fi foarte puternic.

LEU – CAPRICORN

Deși la început leul nu-l va suporta pe capricorn pentru că acesta este foarte atașat de locul de muncă și este mereu plictisit, acest lucru se va schimba pentru că leului îi va atrage atenția firea excentrică a capricornului. Cei doi nativi vor descoperi că au foarte multe lucruri în comun și acest lucru îi va lega.

FECIOARĂ – SĂGETĂTOR

Nativul născut în zodia fecioară vrea un partener cu care să împărtășească aceleași hobby-uri, iar săgetătorul vrea pe cineva care să-l mențină cu picioarele pe pământ, de aceea vor face o pereche perfectă. Lucrurile nu vor fi prea clare la început, însă odată ce realizează ce simt, totul va fi perfect.

Top 3 zodii de bărbați în care poți să ai încredere

Astrele vin în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați în care putem avea încredere. Sunt multe tipuri de bărbați și fiecare se ghidează după principii diferite. Unii sunt romantici și atenți, alții sunt extrem de egoiști și nepăsători.

Bărbatul FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt faimoși pentru devotamentul de care dau dovadă. Sunt persoane dintr-o singură bucată, verticale și echilibrate. Te poți baza întotdeauna pe ei și cuvântul lor este lege. Când vine vorba de iubire, se dedică trup și suflet și sunt foarte atenți la nevoile persoanei de lângă ei. Nu te vor lăsa niciodată să aștepți. Nu se feresc de responsabilități și vor fi pentru tine un sprijin din toate punctele de vedere. Bărbatul fecioară est irezistibil tocmai pentru faptul că te va face să te simți ca o prințesă și nu-ți va refuza nimic.

Bărbatul CAPRICORN:

Toată lumea știe că nativii acestei zodii sunt foarte responsabili și își asumă orice decizie. Pe acești bărbați te poți baza. În relațiile intime este protector și grijuliu și vor face orice este posibil pentru a te face fericită. Sunt prieteni de nădejde și nu te vor lăsa niciodată la greu pentru că nu le stă în caracter. Dacă îi suni în miezul nopții să le ceri ajutorul, nu te vor refuza.

Bărbatul RAC:

Nativii aceste zodii sunt în toate topurile pozitive. Ei sunt bărbații perfecți. Sunt cei mai romantici bărbați și, totodată, sensibili. Pe lângă faptul că sunt pasionali și senzuali, racii sunt și de încredere. Întotdeauna îi va pune pe cei dragi pe primul loc și se va lăsa pe el pe al doilea. Pentru el, partenera lui este o regină și îi va acorda tot timpul lui, toată energia și, bineînțeles, încredere.

10 oameni care au fost loviți de fulger

Mai rapid decât un glonț și mai fierbinte decât suprafața Soarelui, fulgerul este o forță de neoprit care poate provoca mari dezastre. Peste tot în jurul lumii, fulgerele au lovit suprafața pământului de 100 de ori la fiecare secundă. În mod surprinzător, 9 din 10 oameni au supraviețuit după ce au fost loviți de furia fulgerului. Iată 10 oameni care au fost trăzniți și au supraviețuit.

1. Adam Campbell.

În anul 2014 acest bărbat canadian concura la un concurs de alergat pe o distanță de 100 de mile. O furtună a început imediat după ce a apus soarele, iar Adam a fost lovit de un fulger și răpus la pământ. În mod surprinzător, s-a ridicat și a terminat cursa pe locul 3.

2. Kimberley Gordon.

La 4 iulie 2013, Kimberley era însărcinată și a fost prinsă de o furtună puternică și a făcut marea greșeală de a se adăposti sub un copac. Nu mult după ce s-a adăpostit, a fost lovită de fulger și dusă de urgență la spital. Nu doar ea, dar și copilul au supraviețuit.

3. Tony Cicoria.

Fulgerul poate avea mari repercursiuni asupra corpului uman, însă lui Tony i-a dat chiar super puteri. El a fost lovit de fulger în timp ce vorbea la un telefon public și a fost dus la spital de oamenii care se aflau în apropiere. După ce și-a revenit, a început să aibă un interes crescut pentru cântatul la pian, la care nu s-a gândit niciodată înainte. A compus o grămadă de piese muzicale și acum cântă în teatre.

4. Un adolescent necunoscut din Regatul unit.

Se spune că numărul 13 poartă ghinion, însă pentru acest băiat a fost un adevărat noroc. La vârsta de 13 ani, în ziua de 13 august, acest tânăr a fost trăznit de fulger. A fost dus la spital în jurul orei 13 noaptea și a intrat în sala de urgență la ora 13:13.

5. Winston Kemp.

Winston , în vârstă de 24 de ani, a fost lovit de fulger în timp ce era pe un câmp. Fulgerul l-a străpuns exact în braț, iar după incident a mers direct acasă, fără să aibă nimic. După câteva ore, pe braț i-au apărut niște urme roșii care se regăsesc la majoritatea persoanelor care au fost străpunse de fulger.

6. Steve Marshburn.

Steve  este unul dintre cei mai ghinioniști oameni care au fost loviți de fulger pentru că acest eveniment i-a afectat foarte tare creierul și splina, însă acum trăiește și acest lucru est cel mai important.

7. Harold Deal.

Harold a fost lovit de fulger fix în fața casei și a fost nevoie de 8 ore pentru a-și reveni. Din nefericire, nu mai poate merge, însă fulgerul l-a făcut să nu mai simtă nimic și acum poate intra în cele mai reci ape sau chiar în zăpadă. Nu simte nici un fel de durere.

8. Roy Sullivan.

Roy a fost lovit de fulger în mai multe părți ale corpului și are cicatrici îngrozitoare, iar acest lucru i-a îndepărtat pe ceilalți. Acest lucru îl doare mai mult decât lovitura fulgerului.

9. Melvin Roberts.

Melvin a fost lovit de 11 ori de fulger și are urme de la arsuri pe tot corpul, însă cei de la cartea recordurilor nu l-au inclus pentru că ei consideră că este ceva remarcabil.

10. Jim Caveizei.

Acest bărbat a jucat rolul lui Hristos în film și a fost lovit de fulger chiar în timpul filmărilor. Din fericire, echipa de producție a intervenit la timp.